嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   % Q9 m( j) ]- Q. [
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~7 W# y6 v  w4 o; M- F9 W. _) u
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
% W$ u- {# s6 d2 z) C你新手?新你頭個XD" m6 B! `, A. n3 I' D3 l1 W( x
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   
( r, E* \5 q& G/ H& a6 w, a. x4 h2 d3 ~& z
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定  ?7 U# [- S& t* ~, s6 X
咩叫原教旨毒?
. M4 T4 M, D9 o- @, |
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
$ h6 l: v: Y% s( F& ]
+ ~; c# w# O: G8 F  U: x原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦  g8 U( Y5 E" g3 y+ k; ~4 E
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
# J/ G  w% z4 \' ]
+ J8 i/ Z# g$ l% m( ?2 }1 x8 q/ y$ }. C(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   
! @1 @, N* O$ x9 c! A3 M
8 p9 W5 L9 Z" N: D6 r) ]會有人記得好開心
1 e( N% O% C+ ^6 ^" f不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
1 H) ^% c# }) L. \1 [7 J% L7 Z  C
) B5 p) J: @: \* X& Q! V) `
你都話恐怖。好多人要删相。
$ |4 ]6 s0 P8 D% V' M- X" ]你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
; D* V6 p5 v8 `1 [$ v好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   , Q+ w' x% i3 D6 G* o* N- C
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
- b; L1 Z) @  h5 {# R( M' ^, s
$ k) ^- Z* H8 _; I只是 熟女
! c# w1 l( S0 v4 q  B, u
* z$ ?# h! c/ Q(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
( n* C8 L# C2 l, S# n- E, m回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   7 U+ T" U8 s) N$ F0 L
好久不見
& r3 V7 E8 r+ n# i+ z4 h

' d& i- i0 L5 b& L5 H$ ?% |- Y心儀一岀手,
% B7 h! ]3 Z* q% z好多 以前的姊姊,也岀貼
5 E' h" K% Z8 U
3 j. E" y7 L: G6 x, L(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表     [$ z. u- ~, ?$ a* @! a
4 u$ ]) }- T4 v; a

3 n7 C6 Y/ Y+ s% Q0 ]0 ~( \心儀一岀手,$ B$ ?# l; V$ J/ J2 o+ B
好多 以前的姊姊,也岀貼
3 Z3 `5 f% x* _0 f) C% A
/ r6 R: ]1 a$ J' l8 x& [! p' K(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
0 {! a2 y- w! o! V
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐