嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   $ ?6 W# {% }- f: n0 C- l
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~& D" D( F6 G. B! @
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
8 p* m7 v2 Q8 l* a( E8 S  G
你新手?新你頭個XD
. u* X: F. v# |/ }$ `( v- n我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   * P- L# D- E) B8 g  u- G, `2 L
" |2 y+ U- `; \7 F
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
, ?  Z5 V6 k6 n* k2 k咩叫原教旨毒?
  i$ {5 K7 e7 F5 {( }6 e2 f以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
" O# u. v. f8 g' U- Y1 @$ a& H, }7 j' V- [+ [+ S5 E9 X6 ~6 d6 V
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦. Y4 c' N, v; g& K
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
+ ?6 X/ d* G6 r( B+ {, R( I! S6 E$ O
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   
! j/ Q+ @9 z) L% u  P6 `9 @
/ K  z: [. \! X$ E2 A/ L0 e! g會有人記得好開心
5 R$ {9 O$ S% s  h8 Y7 ]4 C不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
" T/ s% v: K# m* v8 Z* q9 `, B$ P3 Y! k; R
你都話恐怖。好多人要删相。
' N7 P% o  T1 g2 g你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
+ H+ ^' o# s' _0 T5 v, X2 E* i, ]好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   % }7 z  P; ~) G, K
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
" x' ?3 H  Q. p6 H# D8 y; r

! F, h) e, L+ U4 v6 y! X只是 熟女
1 a  i) d, b/ f  ^1 i/ n
% ]  A$ M3 h$ l* u5 B* c: y; P(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
* a9 J# [4 p& [7 [回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   - e# G- u) n$ K( \  ^5 `- T
好久不見
9 y" h) j/ A6 P4 |1 J4 Q2 w8 ?
2 b3 q7 T. {5 N$ e心儀一岀手,( m5 J* v  a$ A
好多 以前的姊姊,也岀貼. J" q! K; R; n0 B, v, z. ]
: N( [) _# [1 u$ `
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   
" X  x  ?9 c2 n! ^5 z7 e2 O$ |6 F; P" z/ T; p
6 _0 _: |) R1 I
心儀一岀手," @& z& {8 m, ^9 X% V
好多 以前的姊姊,也岀貼3 x# F% A0 _; \7 A5 }5 q

R) m0 Q% O! i8 }. W  S! _- U(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
3 H  Y$ |! ~0 O2 J, b6 w因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐