嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
5 E* R* p' V. x9 F6 N番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~1 B% U- q5 g7 L. w1 D0 o+ e, r7 o. J
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
/ p: [0 J+ u* }( R% h  `' y- }9 N' R
你新手?新你頭個XD( s4 m" z" U3 D% `9 b
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   
5 B# ?8 O( v( _! Y5 Y: G" x! e: J% ]7 x
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
- F& k. N+ n+ r, ?; K1 u咩叫原教旨毒?
: E8 O2 {. I5 A, ~+ m/ i
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD6 G( ?" Z5 g( \/ h7 k

/ F0 H$ l/ g. g0 D/ M原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦! g$ h; u, @( ^* \5 x4 Z
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
0 h& h, c* p8 h+ K$ m3 }
! n0 N7 _' m& Z+ z" O/ J(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   9 A# R1 B# R+ ~$ v) p
* G% N- N0 \$ e% m9 d4 Q7 i% @& F
會有人記得好開心
0 \. y9 g) J$ T' t2 X- u* y. S不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
9 `) R3 R) J  g

6 m- ~& L6 `$ B8 x1 b) R你都話恐怖。好多人要删相。
4 p% p4 r/ t- |: {- H, A3 b4 P你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
9 I9 l6 `6 M2 ~! _好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   4 |; |6 h& ]; C8 }
我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
! H) g: ]' f) V
5 u8 x' d) T  a6 S- f只是 熟女 ' u# Z( j1 C, P$ R3 r6 H
: w; [/ W; q- j4 D8 [6 G: B0 @
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
1 `) U# n& x& B0 B6 L- ]$ u/ u5 Q回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   , x. ]; c7 s- t5 u3 A" [5 x
好久不見
8 K: a  E' d( k: J/ Y; F- `

/ p+ {7 i6 P9 {心儀一岀手,9 c+ m% A0 J8 f( O' ?. ^/ m
好多 以前的姊姊,也岀貼/ m2 ^, v2 N5 i) u+ P

! P) P; q& v0 t5 L: g. ?" x4 Y+ ^. ~(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   : U0 `6 u: O5 I5 E5 x7 m1 j: Z# Z! L+ G
# I; k# F8 m7 [: @

! X2 }9 v! B( p& R0 v. ?' y心儀一岀手,
% i- I5 X- K5 M0 E1 w4 Y好多 以前的姊姊,也岀貼
# Q" n# d' J. N: b+ ]6 N7 b# t# D8 w! O' [% |  R( O& ~
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
' E/ l  c( q* n, N因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐