嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
: D, l9 i% K$ H- [$ P7 G9 h3 d番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~# `4 c# A" @. s6 O% [" O5 r/ v5 R* H
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
0 }0 R- s8 r4 V, Y: h% j* m你新手?新你頭個XD( L8 o# y1 R4 ^/ u; d& e
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   3 O+ }' N( w( }4 a; d7 H
  F, _; F# K) t& |" l4 Y) z5 }% r
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
5 P+ M- P* h# ?7 T. ?4 @咩叫原教旨毒?
5 h% o  o0 h. Q
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD$ ~( b6 V' w$ X6 m: _3 \; m; H1 r
8 b: ~7 E5 o2 r& \$ M3 t  v. C+ t
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦
. ~' |% H$ L* d( j! q: b簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
0 B. H: @* Z7 k2 @+ p  \
  U2 W5 r: H# e+ L; W! ^(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   7 K/ _0 I+ M/ e$ m& h+ W2 V

/ I$ {9 ]( d; h4 O會有人記得好開心& K/ X: @0 _5 z' j
不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
; ?- W4 K. n( U3 k9 n
$ }0 E; i7 |$ D0 w5 ~
你都話恐怖。好多人要删相。
: S: n  i, c. p2 p% e0 l% e7 ?你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" + W  l# f$ V1 }5 v( |4 _
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
- L: @! x7 g. U+ k我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
! O2 j' l( H& l- P. N# N( d6 S6 j

2 R) M* \0 `3 ]* M2 p  G! c只是 熟女 " @1 `3 o, V8 t" c; Z5 {% {4 l
% J; q+ K& ?. c1 V3 E2 d% p
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
' U, r' p! F: f" ^5 ?回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   ' x4 v8 X6 f  R/ L/ `2 ?
好久不見
4 [5 l0 V# H9 A! Z
& a/ Z6 Q7 @7 c9 D  o6 e( |8 z心儀一岀手,+ u; l" q; c# k2 k. J: A3 U2 Z$ g
好多 以前的姊姊,也岀貼% o% c4 j! m% c! j$ X( I
) g8 X7 y0 C6 A
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   
, R- O  ^, [- d$ |6 B" \% n1 U+ r  k
; r4 h7 h& n1 w/ p) C5 g
2 E5 K& V% G2 ]( P心儀一岀手,, p, E2 a' i6 V: m6 F% p' H8 ^+ Q
好多 以前的姊姊,也岀貼" m) q, V0 I: r) X3 k" k
/ y& l+ K4 T1 |  S+ y; P% A% O
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
8 N9 x! [$ f/ t* N  V
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐