嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   / M6 L# w# L1 @1 ?# w
番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~, c1 @) I3 N4 o) B9 J0 i7 s
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
# ?# e4 n$ n+ z; ?0 x
你新手?新你頭個XD
# R8 \' S) q+ Q+ j: w! R, k我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   
- S, g$ Y9 ^. a% y. [- O9 c: y; u" m% B) G* H% k/ u
朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定
+ N0 J& X) b9 e* r+ I+ `- P/ D咩叫原教旨毒?
+ ?$ t: ~3 S- M
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD( S* P& u; S8 K6 C* s2 Z
3 l& l3 d( I, M9 o' E+ Q
原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦
/ x+ p0 X6 Z' L, _簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
( o4 b0 F: ~5 U) X! e; e( K/ l/ _2 W
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   
0 @# S' ?# {; f+ J6 h. r3 N. ^( Q1 J; H4 R3 C% {; g
會有人記得好開心
; s: i4 ~# F% b1 |( b2 r* K' ^9 o不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
8 s- Y1 r% w0 f5 `
6 i: J5 i; _6 q' V! X+ n9 d你都話恐怖。好多人要删相。3 H( C6 d3 T5 \
你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w=" * u" h2 D  q5 |2 _, K
好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
. O9 E, b7 I2 U, i# a! P我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
* @: Z# T- M; v. T" z
# h* [+ _8 a, }- `- l
只是 熟女 + P) t7 o+ l0 y# k4 \3 R9 a; J
" L0 \' e& P1 s6 U+ w% i- k
(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
# [7 Y6 J4 E# A3 \: L6 V回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   & P2 m) d5 B$ }0 F; B
好久不見
* A) [) K/ Z! @& f& Q! g6 F1 {. W
) J3 u8 {$ I+ T8 S* e* n; E
心儀一岀手,0 y2 }5 r( `2 k# F/ r
好多 以前的姊姊,也岀貼
! w8 K" U0 K1 [: y4 F+ c2 w7 m7 |3 t# O: J$ Z
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   5 J7 _3 p3 V" f7 |, W& Q6 y5 w
! V) b2 X" [$ S2 n' [, N

% p2 H' J* d9 q0 ]5 J, n& h! N心儀一岀手,
* C( L1 B. d* O* A9 u% [9 O" V好多 以前的姊姊,也岀貼1 S: v0 l( I1 i" ?, m9 N+ \' J; V

* g; }% M- G5 w/ v5 T0 `(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
4 ]4 a( o0 n/ g# H
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐