嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

Long Time No See - 心儀CD研習班

引用:
原帖由 fanbellayuki 於 2020-10-22 11:55 發表   
8 {" G" o5 M6 z& S番黎囉∼ 我都係新手呢∼ 要跟心儀好好學習~/ f6 a# K7 Z2 h+ d9 p) I
9個鐘一次過有啲辛苦呢∼
( d  V4 R* d) ~4 g4 s你新手?新你頭個XD( |; G1 P( F. u5 `$ _
我唔算復出呢,哈哈

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
入坑時都係自己亂咁周圍睇人講 而家有埋課堂上 真幸福

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-22 11:46 發表   9 x* I+ d: n, Q8 e; W( y

: b5 B; ^+ }+ o7 n0 \+ U2 h朝十晚六差唔多啦,不過實際我都係想睇反應先決定- k. }+ I. H. k2 h( z% b% G- z
咩叫原教旨毒?
' P9 R% m7 ^/ f( `- e9 q
以前讀書就最憎成日上堂,腦閉塞 XD
% K' [( m; O* }! N1 Q! f  c) i
/ }  J! U% Z; j4 r原教旨<<TG答左,懶R唔抄啦8 \# f5 i& b) F" z: D- e
簡單講就自古以來果堆迷信、迷思
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

Zoom 上堂?
; L9 e7 i$ S% D5 p' \0 N: b- B* k# [7 u1 @* Y) G4 U, d
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

回復 1# 心儀 的帖子

我有興趣,但唔知係咪要上好多堂?(因為我係全日制學生,未必有太多空餘時間)Anyway,請pm我,thanks

引用:
原帖由 心儀 於 2020-10-21 15:24 發表   , N8 T- {! c! H& Y$ j

% S+ d7 K$ b, i7 d) V" v* b會有人記得好開心6 H% F* P* I! U5 o0 E+ u
不過而家睇返自己以前d相,覺得好恐怖呵呵呵
3 x- P5 h/ v( |; _/ Z+ [7 W- J4 B8 W2 \5 Z
你都話恐怖。好多人要删相。
$ v3 Z. q6 M6 p; W- o5 }8 K7 }你出山教後進,圈中多幾個靚靚心儀

好有印象。。雖然未打過招呼就是啦=w="
* |8 x; Y& U+ t' Y' s4 a2 l好耐好耐剛剛開始cd之前就羨慕的對象xdd
一枚大地系的女孩子=w= ( 好友募集中,僞娘限定)

我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦

引用:
原帖由 daniella 於 2020-10-25 22:34 發表   
4 a* y: s/ E1 S  v我記得n年前幫襯過你買絲襪xd 而家大家都老啦
" M* R6 X' x, a- B

/ c/ u7 t" Y, q0 v+ O9 l只是 熟女
+ j9 ^  s  m/ `2 Q
  L, O, n# e9 F$ ?- w' H2 C( Z(*^o^*)
享受 一分一秒的 CD

只能說大家都長大了

好久不見

回歸回巢回坑回乜都得
. x) }3 o5 X. [, X& o2 F: p回來就好了 long time no see

引用:
原帖由 露姬 於 2020-10-27 17:21 發表   
5 \6 {7 K. u2 I0 v: Q% P9 h好久不見
& ]3 K2 e! f7 e  l# J$ l) N8 n, a& X8 \) {
心儀一岀手,
& |" E9 P0 e( U0 l& l4 @1 s: M' D好多 以前的姊姊,也岀貼+ ?: n8 e+ K5 F
2 P  t' l5 M& X7 d/ C5 Q5 F# t
(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
享受 一分一秒的 CD

Long time no see,我細細個就看心儀姐姐 ka。
著絲襪、高跟返工…

引用:
原帖由 misslady 於 2020-10-30 16:01 發表   # E& s2 `; J% `* Z% P
0 e7 w1 C! W: m( [

: e! w$ g  o8 q$ g心儀一岀手,
! I' U8 I3 p! z8 |好多 以前的姊姊,也岀貼1 v, a% }& l3 w. u- Z9 E% g" d7 i' {

L1 F. h2 u2 S0 P(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)
. R* L/ S- f  r4 q& m- G' }5 H6 }
因為不知說什麼好

我都有興趣呀,心儀姐姐