嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
! l4 ~! I0 R, E- w2 X: H1 d3 R3 y2 u2 D! ~
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
  e! W+ p+ p9 Q8 e* m. N7 a7 ]7 {
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝8 ^! ?7 ]* i+ B0 P# }: {; C
* ^% ]$ G* @: {) {
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意" V- U4 U5 y5 A
+ p2 H1 h- }1 T& f
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
) s4 \% n- O! z. C
1 G! l6 C) a4 S6 I! S) X/ q0 {3 B0 _( b(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類. M. c1 S7 C, a9 I% B% r

9 j$ [* P$ J; b$ ?1 X[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
1 j. q$ U2 K% |' r+ l6 ]/ }: j而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   ) ^' ~$ x7 T- `! t" ]* A% t
鞋形很美
8 ^; d9 r) ?( V而妹妹穿上很有上班女仕味兒
) K, W% b/ i( n& N8 y5 f
6 j6 i* S+ t6 K5 }
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
8 \  l1 |- x3 a
1 m/ b: l7 f9 Q* f5 E/ x, @
( Y. c# I8 N' Q6 Z' E# f' G- Y其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
9 y6 Z, x9 l5 K& n! {

+ r$ P9 I; o# @有人幫手,必更美
2 F1 a$ o+ y2 q' t  H0 T0 j8 l2 o+ i! q" _你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   $ S' i  h5 ^4 R6 v% ?& p' e3 y+ Q
鞋形很美
9 O, B3 T; H4 \* E: W而妹妹穿上很有上班女仕味兒
' {. O  P( Q5 M" B' D7 a9 s3 b  B

7 o0 h2 M. P' |如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
, v6 o' Q- r! Q7 V! q4 H2 h! j
% F  ?, T* g0 q3 m2 S& ]  p. z加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
6 \( Q0 X0 R& K. }  }8 o  y- A) g2 C  l4 `/ k* I
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,  A! b% |2 T: R7 \3 W

8 G6 [% a: z6 j3 \* ?講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   % p( p3 c; ~+ a% ]5 {6 U
- o0 S/ Z0 R! u) \
6 m5 f4 r2 `' a+ d8 P  r$ M$ p1 g
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
% X1 m5 x" t* C7 {. q
9 V& d4 d, ]( V. s1 v+ A" l, H要幫手?
+ j( j3 V" F" O
7 P+ j9 ~4 \1 M(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
" N) F$ G+ u1 R- ?: T完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   # d' R. P/ ]' q- e; y6 h) f
鞋真心正, B, X" E$ w2 `: Z5 ]5 q9 g
完全擊中我心
' O" G! z9 a6 Q" R
8 `( C# \, N9 C" ~: h9 k
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 ! O6 P1 a6 t6 k' d  j
7 A/ O, L% L3 i4 [9 L$ y$ d

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   8 i3 h* n7 f1 C, x" B: j, ^9 }1 M

" S( n/ X) f$ ?- C6 j3 T3 M' k0 F8 {4 _! f' x" h* m$ u( \
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
. E5 _5 s  x1 _/ B9 x. z1 W& l6 J5 Y9 e0 H9 r+ i
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,- s4 e, p) ?! |3 L4 }6 j

! l6 a2 y# Q+ }: \尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
/ Y: s2 d& F& z1 ?2 s% y" X/ W
5 h$ A( h. z' ^: V講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
. l7 v2 x# B4 v. }8 S0 Q' D6 z4 M" `" M% N: e* i
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿& G+ J9 N7 _" g) V1 x3 ^
我未曾穿上那些貴高根
9 h, i) i1 W7 `也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!' j/ }: \* P8 C6 |9 ?& g6 D* T
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
* n9 k1 ^# J1 ^8 P* z! C* ewow! 這對高跟鞋真是很美呀!
8 q# H2 [+ M0 N8 e6 D% W不過這對肉色絲襪有點厚了一點
7 \( y9 }) c  @  v, s0 m* K

, ~' `! h3 R' g9 @6 U  u我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄7 V% v# n0 D. ?. ?9 ]3 u4 I0 Y
' Y5 d0 M8 w4 O6 k
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
( @' h4 C2 W2 A0 W, e- Z$ R2 ?/ R3 L& Q( L- F7 F4 ^# t  H/ F4 T. J5 k
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身8 X4 x0 S6 D3 p$ d7 Q! F
  I- o3 ^/ c  m& A" [

不錯!! 不錯!!
3 L. o7 ?* u5 @/ H3 X絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
' g; f- ]5 q% t7 L& S絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!3 [; }, Z, h/ R( w% ]& j* N" T2 t4 E

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
7 w+ |* x: V, b2 q
7 i  K6 P5 H! a( X+ l' b
$ Q' c" ^# c9 u3 ]+ d我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄" G5 f" J8 S& m6 z6 r* z

$ X' S- w1 r  u$ h' A" p厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,3 s! ], i, U" H2 P8 h# \! w
; p1 _" V" Z& n
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
" @" R4 y- W/ Y  e0 R$ Y/ f) ~$ o  Y
, x; O7 H! F' x* e- m! }) q3 q* l
我會穿上,薄c
: U* Z, |5 w2 x3 U
/ ?8 ~: n9 \- k- P5 j(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
8 i3 y+ c4 P* x& s
0 D3 ^, e( @) M5 ]
5 |: T. c7 h$ v" }' A2 s8 ?( u* R# ?3 v0 L/ C5 {/ B/ k" t
我會穿上,薄c( k9 h( j' ^. @: U, A3 b

+ b" M" {$ X' B% F# t(o^^o)
( Y2 N$ k9 v( m: k

9 ]3 [9 T5 ], M! ~; F' Y薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)5 C+ E& m; ~/ L) P
6 P. t0 @" ?. u* O9 `
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,+ v2 }$ R% p) b

$ e1 K' [- o/ u2 R再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
- J. k  E7 i2 p# r$ r4 q# l近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
/ X$ s/ D+ T1 T7 J9 y& I' O. E2 |" g* N5 v9 Y) B! q. T) d% e% O
& b( M) Z0 C, n' W
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)$ T3 [0 f, f, y% Y; I: P: v1 a
# A( b) e2 M7 d! ?8 S. B( J
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,2 e+ q! n- F, E* q; b0 O
8 N5 t9 [1 v6 M4 O
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
  {& Z0 u' o, L$ H0 v; G' l3 G# D
自拍真係好難