嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 : d- `4 T* b% b2 D! C
& o5 Y3 G: c- ?; K
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
# n% a& W% {" I% a0 W9 R6 q
3 S% g: a# C% }6 z# ^- W(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝9 S  ?2 m' Y4 E0 K' A; k* L
9 ^6 r% f2 d4 W
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意) v8 H% R& `. r& O$ w, \

6 _  |2 I7 {8 k) i% P" ^(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
! i! H3 b% R2 Q. e# p' U* J' q" F! l: A$ U# [( j
(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
1 F0 D8 F& K8 J; v9 o7 A1 g4 P6 c; B7 @0 v, @
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
- c2 p4 P& J2 E0 o3 P% W; {. l而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   7 F$ b0 Z6 _1 A7 _/ V1 u; c
鞋形很美
: E; E: P8 l& W' A而妹妹穿上很有上班女仕味兒
, `! p0 I6 ~: }% p1 a1 _1 E- E' u& Q3 d/ h2 d3 u6 M
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
; n; ?. I8 w) p' q" O+ i4 a6 B: _( h) L1 _1 x

* _) u; D0 D" F其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
9 a! p2 m  p; v9 d& U
: n4 Y4 H. T# Y有人幫手,必更美/ J: l! }3 Z' F$ ]6 f. X( ?! `
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
% i9 l& p' f. @0 {鞋形很美$ e5 K% r, q  `4 @  ?
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
3 b. u" ?6 T* q7 [, q) x- d
8 t2 r$ J5 g( d# |
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜; D5 Q# {! t! R& [5 q6 n

3 F9 k2 H) W6 W5 @; E# t* \2 Q加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
) ^% g7 I* Y4 B' O' C, a: k
" F# l/ |0 D! @% U尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
$ Z1 i% ^% G7 @  J6 i' G2 \0 E6 {3 V& N  f: U7 v
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   1 E% W) t3 ?" r& H5 J) \1 ?) v+ y. Z; F

5 w& y) b$ Y- m6 J3 |3 E4 R5 Q0 K% M8 D9 e+ z
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
! N0 I- V3 u7 y! n' j: V3 l, J2 I7 O) d# n/ a2 n
要幫手?8 O/ l; d4 x' S

: v0 C) w4 {( N* B(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正6 \' g2 N' r- I5 F
完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
* t! [; P, l; h  r& U鞋真心正. H6 l* P( V9 u: R
完全擊中我心
4 W4 r3 r" v/ S$ m; o1 c+ g
# h! T1 z% Z; Y
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
( M+ Q  [( c0 C- m1 J8 |( r  P, k! F% ]6 J" ~0 ?$ }/ j, ?1 N) I

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   ) l8 ]0 _: u8 ?* C; m% R5 P

6 d# h5 C9 \& o- r& U7 |9 W! |; f0 s# Y- H
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜4 L5 ^3 A& c+ `: @; m$ s

0 m: Y2 o4 m* X% I7 _2 w. D加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
; y& B% A. n' M. p9 h  D  R" k' V. |) u3 L' }" s) g
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,3 k# U  e% Z/ j
; @' A) }) p& F: A" x0 e
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
5 T3 ^* v8 X+ q1 ^
0 r5 _" N# E4 f! ^# l; l9 |6 ?
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
3 U2 Q7 X9 u3 m; @* G6 z我未曾穿上那些貴高根
# T" \) p( ?/ @# c8 N1 H6 @也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
- M7 k1 b, h$ r# c: x" v; {& Y5 T不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   : F6 d! D* m" m7 c5 _" R
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!* i6 O" G! i2 j* g0 U2 ^! q
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
& J, n& S! d  M* D7 _" e" a
, U8 C& F% j9 ]% B! }. z6 w4 k, Y我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
8 o* J, Z& _+ h# f, z! v6 m; E; W1 @- |
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D," L1 T0 Z' u& v% E! H
/ h4 _4 ^+ w$ P+ E2 W8 p
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
4 e! N! X3 v2 ~4 @+ k
# U6 R* Z/ G. [( n7 E% ~[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
* }8 l8 O* T" f/ o5 P1 n$ w絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!7 s% ?0 F! n! m# ]
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
* x# n2 a$ n2 \, t

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   9 M. R  Q6 v3 e" |. }) y6 a

- v* m+ B5 u. Y
1 U0 x$ i2 S6 d( J# s) x- n% e- v2 }我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄# G) m, h, v9 o( S4 B
5 @$ \6 I; Z( O% r( A: v5 x  r+ t
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
. l/ Y$ U, `' |- m
) G$ [/ I% a& P4 J當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
- d- \9 T9 L  b( Z& L  M) g$ e) K. |; e) }6 |$ j1 w/ f- i( P- H

% U* ?( N! B5 G% `我會穿上,薄c( j( h0 @/ I8 Y( d* m+ h6 _

& H7 h' @; n2 O(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
6 D( s& Z; J: Q  V( N( u" [2 @/ `5 S2 _
# ~; a: S( n$ g4 o

B3 V$ [6 l7 v0 ~/ B* z我會穿上,薄c
9 }: g$ t/ i# {
! R, h; }  I: S% Z9 w) C8 E(o^^o)
, y" O8 `4 U1 K6 v/ ~2 H& E, I% {) ^& u0 f3 l' k
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)( W# P) O* L0 V1 c! d6 ^5 H
/ n% i' M6 R; r1 v3 F
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,2 X! A% S0 W- d7 W& d8 R( _
9 Q& X. Q$ f3 q9 h3 F
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
8 ^+ @% D- D% q9 [8 c0 ]1 J$ `近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   # s" G% s1 }! J/ j5 C( a4 e5 Q

, v/ I" `8 M& g, |3 a; u, p; i7 e9 k# y
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)* D3 m2 R. n$ [7 y4 I5 p
, n2 Z+ z. `: n& Q! W: K% L
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
0 T4 s+ O( E1 S5 K& {/ _: e3 K
7 S. {% s$ a; X  A再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
3 r9 q+ v/ L1 j# w# d: _( b3 B自拍真係好難