嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 0 ?# D9 o) G5 Y& Z9 r9 S
1 w9 Q# _3 j* Z
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:. C" D; d  \, |8 {

4 X8 s8 ]' j' }/ z- c3 T(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝2 ~% B- p3 T. l, `

5 P* }$ c% I3 |2 y  `5 r(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
8 L- {6 t+ G. J. W' s% R: B- A7 G# Q8 j, N/ J" x/ h$ P
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
! p0 E% z' P% H9 r$ m& F
8 w% Z  e- ^) K) ~' Y0 e(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
, {( y  z+ @" ]5 \9 Z
, y- Q. C- Y1 i! b7 V[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:34 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
/ t1 }1 R, |+ q/ T5 Z& T而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
( a6 R$ u; K+ Q; X& X3 q鞋形很美
/ C4 ^4 D2 ^6 W3 e+ M" p, m, V而妹妹穿上很有上班女仕味兒
, z5 {! C8 o' V/ G1 G+ {; @
0 ?# s% u0 t3 Y& {9 {其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
$ c& M1 E) }2 f( I3 w. n: Q1 M  h1 M7 Q3 X% D
" d9 g4 |( `/ q" z
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
% O9 Y7 b4 I" Z2 W

. v; ]' E9 t" I' i  V% `9 e7 M有人幫手,必更美
; P2 R! u3 P1 B' `; U; n" U" d你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   ' _, P3 e- W2 a5 V
鞋形很美
2 d0 U* k" P$ A: F8 p而妹妹穿上很有上班女仕味兒
+ c/ o5 X7 O/ B  M% i2 @8 E0 C

, T' {1 w% q/ ?如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜5 C" s6 ^. B2 s
  t  [6 k' S- F6 z( k
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
. `% b5 B- M* N6 q$ ~
3 ~( B' E9 v7 b1 S! P4 S尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,6 i, U! A" k( Z; {+ Z! X+ F( t1 b5 Q

# R, g/ }5 S9 l& l  b- G( M4 j講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
1 {$ N% s2 u- Z- M% Z
6 e" d6 z& G6 x# ^2 s
( b5 h0 G) Z  y1 y1 e8 M9 w; w其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
3 _" y3 B! h" U8 _
% K" T$ |! {" K3 L; z9 v要幫手?
4 K# {& S0 Q8 A8 G
5 ~$ s) M# b3 ~) d(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
/ G" A! ?1 G0 L& b2 H9 {$ R完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   " L% u; m3 F! u# U6 ~) k
鞋真心正/ Y" g# {" F; j0 y! }+ U
完全擊中我心
/ c$ r& C# @  t3 v

6 ~8 x& x5 S' v- X. ^多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好 / f# z" L' ?) o/ }
1 a3 I& T( k- w+ D# l* p

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   # u3 m3 P8 y/ x' {; U% _

/ R6 ^4 p# x: q/ J
, K% e0 n" j) u8 n& e* [如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜) y/ ?) z9 T$ X; K  a' G

% y% P" j3 C% m; Z9 U$ V: t加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,6 W( O- Z. j5 v5 h9 L6 e' c* X* K0 D
1 `3 p. A# y) p, w1 ^
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,: D5 d% }- I" `+ O/ o
  F! E& H7 y) D) ^: Y0 A0 O
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
7 X* A# m( U0 T) h7 W# H$ [. w8 `, G( }4 q- I
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
3 B4 v( O. K/ s* ?$ n: P" F. ^我未曾穿上那些貴高根( b* i! s$ U' x
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
& j% f& v& A6 c3 H8 R' ^不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   ( K6 g7 [5 ]% z) K5 S, r8 T
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
0 j  b4 y5 F8 g) Q; b& i  Q不過這對肉色絲襪有點厚了一點
% p; a8 a, n8 j. t. ?

6 _% q- [' d4 `9 s# A) [/ k% g; [( q我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
4 J/ ]: w; a9 m+ k/ u1 s% |- _; O% I7 N3 p: F' E3 U2 K7 m
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,$ [. O  O& l) P, F9 M5 u3 ^6 U" H
# K; v% g1 t  w) b' q0 [( j
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
0 Z( h9 C& K3 O% {5 c8 S
1 d# v6 M% |/ m[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!, o6 p& r9 A/ _4 ]4 Y( u
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
+ ]$ t) a% Y& a  a2 b, h; g絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!" |# O* B: k8 ~" N: Y- ]! ]5 @

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
% S- u$ c# E' V6 k; ^
0 E  T* x8 Q; T' o3 `. x
( @5 D2 u+ S( p  d我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
1 Q* O! y- v6 d- V1 r/ W, l* I6 Z. T
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
. {9 U9 E& e! i  [
* A0 J8 C2 B2 ?6 S當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
: l" G/ t6 k7 b% _1 T

" X* Y; b$ ~5 i; L# g
0 P/ c. z6 T4 N5 ]4 ?我會穿上,薄c  q, V; ^( k1 P( ^. y
; N, k. \. l: }8 f
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   . F' O* H' H: Q' D

+ `( `3 _# n' \* r3 D, X) I$ W: z, e) C7 x. |
  Y0 C* Z3 E! |
我會穿上,薄c
2 H: P* F" @2 M0 s! o5 M' U( {" J( ]8 R8 L% J, T
(o^^o)
' }2 t, B  A; @9 n, U: B
& ]" Z. ?, d/ {- ?
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)& d; e, Y8 I1 b3 j! E
% Y" P" m! r( W9 j
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,& Y) H/ x# a; ^6 j% Y. T
! c8 ]4 [- _0 x* o( v
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
" X1 M; E2 y1 y9 T" Z- M) J近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   6 D" r( D* L6 t( S7 Z2 Z

" R3 E' W2 c; u  b2 z  c! l
( `8 T- N. P! ~4 e4 t8 \薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)7 Y; U7 O/ [! B! v9 P5 M

! D; V' a; O6 W* `: _其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,' ]. Y3 w) f. N, L
3 d( {& T# v4 j( V" c& I$ x
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
/ K, e: \3 i' x
自拍真係好難