嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
7 p  b% V4 D9 e) z7 q, s" i- k/ q- [6 i9 n
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:
( |1 x& {8 L, c* Z& V3 i' M9 Q+ i! |6 Q
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
6 O! Y# L( R2 L, k& Y8 W% H
  N0 ?1 a* T( L: s) U(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意7 E% t2 V. J$ m: ~3 }% X
3 l: H+ M8 V# f
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
# i4 w9 d: h9 C0 G3 U7 u5 r
  v+ Q  I0 a1 C- n% k(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類+ F2 |2 q' q  |3 T) _: h
0 U) G6 A4 O6 w) a5 M
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美8 R# Y' r, N7 s$ e% E
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
8 f' A3 T1 N8 g( f: q- u鞋形很美
8 h$ m! |" \/ Z/ }# G" i: W; ~而妹妹穿上很有上班女仕味兒
4 Z1 K' Y) X% s

# N! p( w3 u, {, w1 c/ _其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
( R+ o5 @$ N# ~6 v+ ~$ Z4 ^
$ q( i* l" U8 i. g0 {2 X2 B& y5 _
2 `  e! o2 ]- @. Y4 U; P/ k其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
1 k/ Q! G6 c2 U9 E

) C2 h# l& J7 o9 z+ v9 N9 n2 P# R有人幫手,必更美+ E  j3 {, F; G
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
  O2 t& D% a; V. R4 q2 y鞋形很美& H) t% f+ C9 S$ t/ ~4 `
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
! p9 f1 ~: F4 k5 _; s6 H
' T( y. \0 I+ u如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜+ A' ^; m" I. `& ^3 f9 A6 d2 S; v
1 o/ p4 W1 G% G  s
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
7 \1 k/ c7 l- x9 o! m* b, `. m( ^6 n( |4 _
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
$ @8 b1 q7 n8 R9 U" ~
* Y3 U" b  A1 `/ }4 k. w% {講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   2 y7 N6 P) N& ~* v# T0 `

: u, _# I% F3 n( \8 W
3 {5 P' O6 Q6 {2 b其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
2 g, S0 A0 h7 g5 L9 ^8 b( h: h
5 s! g  e9 p* M" L* o$ A* i要幫手?& {, d3 A  ^% I. B5 P* Y

i! z7 o. k% F" r/ q(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
# \; [2 P6 L# `9 N完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   9 {7 u9 j9 G2 o* A) r
鞋真心正9 J' [; g8 T! Y" p; G$ L
完全擊中我心
( S7 x% F# c' ?" v& H2 x) K, t( M% z$ Q5 m: e/ [' z! v& \. P
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
* r  k: G1 m, f) g4 r  I! y( w3 o2 y9 u# T# ~

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
7 t* N/ ^* n% l& F9 m% t8 E1 N0 ^1 q3 r3 P$ d+ v+ f, _5 K7 L$ s

, D5 u  U0 `+ o4 Z# ]如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
1 ~2 ^) i. q0 \; X$ `+ C; b
  G2 R/ H& I5 R6 x% M加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
! R& x9 S9 I4 [0 |
* ~* K6 c' [+ u$ B2 A: E' x尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,5 C6 p! m. P7 `
$ i' X* U. `' `4 p# w, D+ w4 W/ t
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
  P4 g( i0 T1 ]5 a) `( J5 |. m
$ @+ o# n% c7 D7 N4 L  N4 L+ O) A: G* A
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
* r$ k2 U4 |5 E. L" o& ~我未曾穿上那些貴高根" n" K8 `8 o4 b/ B- `
也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!  L) j8 Q2 a0 e( J6 a. ?. _
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   - [' D- k6 [; T% s6 r$ i: u; T3 `
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!; u, d& r8 P! s- V
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
" b: e  Y! X4 R, l( [; g% j9 E

" K) P+ q9 I: l5 R9 K我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
" x  \* \& z7 U# h, {: k
- A: w! T. N# Q( x厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
0 }0 |. c( m; t* [. S2 i% x" Y: S, ?2 l# l7 _' ?  N
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
9 N( v% Y- w1 ^0 i# s/ I0 v' d. {8 m

不錯!! 不錯!!2 S0 S( r/ b5 |8 A# z# ]1 L
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
' C2 N3 d- }: V7 J$ J) t) @+ H絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!6 {+ g/ L/ U' i7 M% V

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
) o: \4 h, N. Y/ u
( s- Z, f+ z  _' H- {6 N, Z* K% Q2 a. N, D  K" j
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄8 g; O. o1 S+ N
: o  l% B& G  P/ B2 B8 w. j
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
5 l+ i! e- a+ ~4 @' Q" L+ x* i  a+ t1 i( U
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
; Q7 B' y. a% {9 A; d# `0 B& t1 q* Z4 X6 a4 H1 M) i- X$ L2 F& R
- N8 _1 V# n) e/ I1 ?+ N' I8 V
我會穿上,薄c
9 h5 y$ I9 N! e7 m5 q# m. S5 {4 t7 L9 G/ Z# i" E% Y, d
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   ( A9 B6 H+ F4 E4 m2 D) f8 r* r
: q( a' N  b( R6 q# b5 U: T

$ I8 i  K$ M, P4 V' ]; R' Y/ {+ s$ C
我會穿上,薄c
+ @# p5 T8 m; Y5 T: g$ K; U7 H  ]5 l$ f+ `$ G* g  h
(o^^o)
5 i9 M) F5 @- _) Y

! \7 L3 K. E) B- K5 b% Q4 z薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
+ q: k% P& Q# p2 l9 O* s" R  j7 N# f7 n6 t) D2 E+ g' c
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,' N& m1 {7 F7 T3 F" }2 o; I; R7 K

) c- V+ {* s- l3 d# N0 |4 k& m再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
* D$ [# `! u: r0 X" l' E" o近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   
- T' ~$ r$ b- M3 N3 t- c) t7 f1 |. n+ B3 O7 z! ]) t/ S- X

1 P' z, M+ z" d薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
0 F1 F) N$ a# S+ M4 p+ ~& p! `; w2 _  R0 T
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
1 G- i/ J' w/ p: X4 i5 J: Q, S' `( @
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
6 [0 R6 n0 d6 }3 C
自拍真係好難