嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢
/ v8 X$ ]: S4 S8 n" q" F6 t: v2 R  [- Y# |
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:: `( T  r7 L- S% V

& `) p6 j7 i  b- u7 C$ [7 d; K(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝
: [& o) b' e/ a4 |5 [6 Y# ~1 q+ u& T4 E  U+ ^: i
(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
2 _3 l! A6 n1 s. Y
7 p5 f* x+ [# S4 J  K, j& S4 A(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel
- T2 Q1 N1 M( n/ V+ i) x
8 p2 I! n) @5 i6 C: O- R7 n(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
+ W% a- C  x* `' `. v% e& j& g$ R  x4 s3 k( t
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
1 U/ o# m# ^0 R" q3 n而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
- M( r. P  z3 d( w0 @$ S: c1 p鞋形很美4 E; ^' [! f/ V( m( z; f
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
7 s: _( P) E5 F. E$ u1 l; l* s; T$ M4 S0 T
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
- u( D/ y* B- e. N0 t
+ F6 P2 P0 j' j) B; x9 `) A  y
) E. a: r8 y6 _6 k% X3 K+ k其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
7 e: D2 y& B8 o8 Y* M# J  q: ?1 e+ v! t$ p( F$ Y  Q' @/ _  d
有人幫手,必更美
1 g$ V: N. ^. M, I6 F你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   / q1 K) R  X# p0 g  j1 P. ^/ k
鞋形很美
; y. C8 O; C% h- P$ J而妹妹穿上很有上班女仕味兒
" A- D. o9 }7 I/ x/ l5 |: T. g

0 Z3 F. ^. q" o( d. A如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜8 |" G$ v' S/ k" k1 r( I4 B/ I% h

9 m. y# K2 L1 U, T加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
2 T2 z7 M$ r  u4 g& o! l' W: [! S7 n
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,; c$ @; r$ e9 e
! G3 ]5 c% q8 H3 ~& J
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   . A; d& \9 K: M& l
" C- g& r( H) \, q( f

$ o; l" O; {: W, i; G; i5 m1 \其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
  {6 g7 D- R7 I$ i! i* I7 i: N4 Q8 `) i
要幫手?5 p) Y' K5 B" H5 T! e
5 Z; l! [% {  d$ |
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
3 q0 S# c# e+ n  C2 q& N完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
0 i# n7 x- I9 i& f5 ^; x' S鞋真心正7 q! I0 A! N# }' Q3 \7 }% N
完全擊中我心
$ [* u8 y/ q# p+ b' k  B2 R  `5 [# a0 U5 y# G3 r2 _$ {, ?
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
4 J6 p5 g) J, n' M2 I5 D
: @' T1 h7 E, ?6 Z- M% Q7 ]' [6 O[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
, B7 B. r3 }0 [. `+ F4 x3 k9 @) q$ O, W; i( t* x) C0 D2 p7 n, M6 A" I
; Q" f: E/ }: v; X. n8 K* t# w
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜8 d' W0 O8 k2 q8 d
# N1 r( A2 H6 W! U1 t3 D
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,& z  P- o( H- a/ Q4 l) ~2 y
5 u! \: B! @- i9 b4 g* M/ f. V3 q0 r
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,/ I& T# C! ~9 G+ L0 ~% p
, f: F3 u" j) n: `% X
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
" s# ?# r! e$ o+ |# b+ n
9 B: w9 _2 O: E我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
1 d% ^- x# i: P' v6 c9 ?5 O我未曾穿上那些貴高根
$ x4 G$ O$ ^- T+ X: d) f也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!) m1 P) M+ W" B) u0 G( j# T
不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   : |' G% H2 }" Z! h
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!4 X) s8 M0 V( E  p9 G+ H
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
4 l5 ^+ n! P$ {* w6 y$ V4 V
( I, U3 t5 B$ F- Z0 Y我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
0 }+ y6 ?  u2 P6 w! G- Z, [) U* ?( ~9 V$ \. N& p- ]' x
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
( x4 G& x, r8 q8 i/ D* Z
& y1 |- p* m* `/ u/ E" U當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身
7 d; S- N2 I5 [$ y! T
  [0 |; G2 d1 ~, C1 Q  q[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!/ I1 p& g0 w3 p1 Z1 ?
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!! h$ N, W# O6 H' {
絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
- G0 E6 n. {: y6 G3 I, N

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
2 L" |/ O' ~# {6 j1 s" a2 R& u/ g$ B, l# f; K/ S
. D- g/ f" ?& i. k. T: a3 f1 ]
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄' G: T2 ~. e# H( M* d; P. [: g
$ m. T0 z- T  W4 s9 P# x4 m
厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,; Z% q: u. x4 _2 z8 i

5 Z- ~% V7 w; A/ h3 n, l7 }當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
2 Y7 }* M, v, m: |
8 k" X! L, w4 K3 n, m
$ [% ~! L4 m( @9 _7 N# p" {* d- S我會穿上,薄c/ y* h; \( c4 i7 c  b0 t
9 B* y" O8 |/ T2 v1 w) C1 f
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   $ }7 E; j8 Z4 j: D# x

( C6 F! g/ U5 S, l% Z9 r, L
+ k, t4 r4 q" u" m) Y
( O9 g8 U! J: x0 F我會穿上,薄c  I* h2 Q+ Q, Q- r) C

! j/ |6 F3 t) k. s  H! L(o^^o)
9 p! I; P% S( W3 ]

( G" ^( ^. ^4 L薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)% V& H0 i3 K: c- l7 u

& Y8 |0 @; C) Y# j其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,7 Z+ `) Q& l/ N3 f7 h+ V$ k/ ?0 W

$ Q  X1 w, J( j再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
; [- w1 y! t4 O7 E$ y; p8 `6 x2 K" i近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表     P* J5 F+ ^) K' |8 ~9 ]' G, ]  h, v

: W0 ^3 _. S: V1 X2 ?
" J# o& g$ a% H薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
# l# v& |% k. O3 M' V% H
8 c( c/ s+ j/ ?1 t其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,& I; k. M9 v1 t- b
& O7 K4 D* V3 A+ A7 r/ Z! [
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
# `9 P! J! d8 n# J2 K
自拍真係好難