嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 . G* J; O, B% C

+ E% c. e6 X1 L4 A首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:; g  e, N- ~0 K' k
9 T' m# }- t2 ]4 e1 h: c! o  s
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝& k) e0 d6 w- @# T

" y+ T, f, F% _(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意0 \1 Y% G* H7 `
: Q  r( c. ]  a3 Y
(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel , I" V* Y( N' d' j& }: w: G. a! W

0 R1 D" \) S1 R6 ^(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類
& \3 w; }4 G- @. Y7 @, U. o& U7 [: G; n# a& n% W# |+ n
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美
" z( D0 c& I0 m- h而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   : l# V0 M& ]5 r7 v% L3 l1 b. z7 @( ]
鞋形很美
5 Z1 p+ h8 l# e2 M) b: }而妹妹穿上很有上班女仕味兒
8 u5 p7 R+ z. f) l
  f( V5 Z: o( D5 v: e7 [
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
0 I/ E. x# |1 w# R9 J$ I, W' ~' H: h4 ~& R+ E

& p- A8 ^6 b9 W# V( I* a: |7 m其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
( }9 `0 u4 v- ]& v: ~* o$ \$ ^. e, Q
有人幫手,必更美
! M* e  N3 v& |你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
9 K/ _7 b7 y# i* b8 s0 S. p鞋形很美& g' X) S3 O4 V. `9 s1 n
而妹妹穿上很有上班女仕味兒
/ `9 Y0 P- f. x" J4 G# ?" E: Y0 c+ o- ^; N+ |9 o' i5 c! Q4 n" P" d
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜5 f0 Y) u& _2 S
( `4 o5 }6 F4 j2 s; r" z; \
加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
+ D+ o6 o8 L# _; o7 m$ {: k
7 l! W$ J% @9 ]/ ]8 |; D+ u6 E尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,6 T7 M2 G  |- A; d6 }( h

; T* s3 m+ Q: P: y" V( W& ]講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
. P  B9 p: Z3 U5 D( J" @" e3 m

% w3 A. U( E5 T# x2 i, `其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
- Q# b' u* R! o3 m7 z* z$ h

& N; k. ]6 C, h" F要幫手?1 P4 @6 i" x4 ^! k( U

+ k2 b# U5 K+ I* E$ i(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
( b( G! s& B4 \! _: E1 O. r7 L完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
: q/ \& a4 r! V5 W1 S) ^' k4 [! K鞋真心正9 o8 _+ ?9 R7 |9 s' l: ?4 Z: v$ x
完全擊中我心
: g, _6 B2 @, a  P+ `7 p  Y  t) Z8 D9 ^
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
2 e' t% `( [  A% q# |2 g: }
! G% n# E: ~  m# b8 s  b  i( E2 `1 N[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 15:39 編輯 ]

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   
( E: E/ ~+ y7 C. D3 J2 Q* n6 ^* ~4 e' r. h2 O6 T* n8 |

* I/ j( f0 q1 n; `$ d. Y如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
' j8 i3 V! O' f
5 d. K, h* t  V加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,# l7 Q, c. K6 S5 Y

- b% q! ~7 ?& n* s# o3 q  D尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
2 Q) W4 H, S& c$ a1 C+ X% ]9 o& a/ c
0 m* X* e3 m3 V2 K講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
  T. u2 b* R3 t4 A
6 ?( T. ?, V: [
我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿  F4 _, @8 ?0 o* R
我未曾穿上那些貴高根
6 _# E4 B8 V3 p' u% T# a也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
5 K* j7 E( a$ S, ?% a不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   
! a# p! P4 u$ Dwow! 這對高跟鞋真是很美呀!$ v) Q. |* f5 ^( p
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
( h8 O( t8 b3 m' A
7 e: y; F( f6 o, M" S- x
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄
6 g; E* q9 ~( v/ z0 X
: G) r: O: c3 w. p. p厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,/ h2 _; _5 b+ X
) i. j5 K  K3 O/ K
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身: `! s- ]- n, v% f! k# w

/ p5 t$ a) S2 o( Z6 }8 k3 v3 ][ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:27 編輯 ]

不錯!! 不錯!!
$ Z( [' R& b% W6 C絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
, ?( u+ |+ I, n3 _/ C  i絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
, \' G( a' b+ r- s" y6 z3 g% [+ j; W

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
3 a+ N$ n. h: n* W/ Q1 T, T" y* S2 v6 f2 h) ?

' e! ]8 g; f5 d$ V' @6 _我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄% C4 K  q; D, T2 K$ R6 u

& ?2 F  N  [" N2 a/ A厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,2 U$ \  ?& S& w1 P) ?
$ S5 ?! S, F) K! e6 F
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
' N; D0 ?) G# U4 j2 z

7 {# C! }5 m% Z/ u3 ]
% U/ a9 ^5 f( m- B我會穿上,薄c: X, b  I0 R. c- s4 O/ S
* w# f  l( g& R6 v6 }
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   
* a1 |0 f& p" {$ ~7 h+ }. B- y  w- N! U4 B/ _5 t8 u3 G0 C% N
# v1 J1 M7 B( k5 O  j

# C" }7 f$ L: w# J我會穿上,薄c- p3 R; E) Y2 M3 Y
5 w  w8 S7 A. }( i+ O
(o^^o)
5 \5 I# S9 ~' \1 F1 {- v
$ K8 ~( g0 [9 j' r! \' W: B薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)2 i$ V% N9 X) a$ I; r8 P
2 n0 y; ~  h7 B  ^4 K
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,, S. t- C8 o) U% o4 f
( n( `5 G* d2 M8 M
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯
- D% V+ S# s" k+ m* P( g% m" b/ ~$ P) U5 F近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   ( ~' M6 i/ y; _& T: f

, f8 D& y$ c- V0 g& o1 z  m! D
5 a: U1 I* n4 f$ `! a& d$ S薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
% L7 v* |( e: M7 k3 g
, L$ S0 @& H) ], h其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,4 U3 A; c- M5 G" C& G- R( x

o1 I! A7 M8 [再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
& k2 Q0 e2 `+ H
自拍真係好難