嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

純粹Show高跟鞋分享

其實我是不是有潛質當Show高跟鞋模特兒呢 , {' e& [# b# H; E6 ^1 n, R. ~
6 R  D* m9 j, g7 v% [9 C/ V
首先Show高跟鞋分享之前,先說明幾點:1 M0 d1 K" P4 x2 p* x
2 N% Q  i/ X3 D$ U6 y/ K7 r/ J$ L
(1).本人Show高跟鞋的圖,是100%實物穿著手機拍攝' |' u3 }  K+ G+ p8 n1 O! W2 s

/ a4 V" w- ?. o2 m0 q9 B; T4 A(2).本人Show高跟鞋的圖,數量不多,但每張也有浮水印,請各位切勿介意
& R# @7 g( d/ Z  |. L2 k
, I- S8 Z5 p/ T0 p; U. [(3).圖中的高跟鞋不是淘寶貨,是100%停產多年的名牌:Jimmy Choo Abel " Y. n! O: S! ?/ a% ?# n: Q. K

' |! w0 u* c  k% X$ t) G8 a( ]- J(4).圖中的高跟鞋是非賣品,出多少價也不會放售,及不會提供「奶」鞋底...等等服務之類, R7 @7 _) l; g, @( |
" F6 t6 Y7 _7 a0 I* R$ X
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 1# HKReindeer 的帖子

鞋形很美6 C1 ~$ Q% r+ g0 |/ x9 e" p
而妹妹穿上很有上班女仕味兒

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   
! ^2 Y: w! m% A3 a鞋形很美
# V6 m7 n1 M- I8 E7 q) F2 b" H而妹妹穿上很有上班女仕味兒
4 {2 a, X% n& U8 Z. X/ K+ [% r

8 e6 [7 X+ ^1 ]+ _' y+ A" P5 P其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   : ~, I. [, A, ?8 ^4 H
8 _  z' Q& ^+ j: Z; J7 j' @

5 d. @- _3 [% u: d, k% T  V其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
6 Q7 ?6 ?  X( }. K% u6 @' L, B% N1 |5 W" C- \5 t" ]
有人幫手,必更美# j) v3 K# b6 r  T8 D
你自拍亦不錯⋯⋯

對腳襯埋對高踭鞋影得好靚

引用:
原帖由 joey221 於 2021-3-17 22:33 發表   : o; ]) [, l7 V* l3 C3 b
鞋形很美
5 ]$ H* v- C! C* a$ O4 O而妹妹穿上很有上班女仕味兒
# ~) L0 n) R: j+ g* k( z$ ?+ B! k- ]2 ~
" o4 W' G% U; }$ }- s& U% A
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜
4 V3 I1 S4 K. j
0 h. W. f0 ^- ?" i* i  c" I/ \加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,2 l- Q; S$ S# j" |+ }0 d$ _$ I
0 \1 b& L& f+ s
尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,: G7 v, L5 v; O7 ^5 A& A
- ?- b" k: R& Q; M! J
講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲襪高跟鞋永遠離不開我

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
1 L+ v4 ]; h! c5 y) L  ^+ @3 R7 h7 Q
/ G, i- S6 f! I/ I9 n2 u3 Y- s. L
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
  ^! f$ J& c! A, O# b9 }9 d: n+ Z6 Y7 Z: R, R+ v$ v
要幫手?
4 q; R- O" k3 W! @8 h
/ @; ]! |$ h: |9 E8 n1 G(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

鞋真心正
7 j6 U0 R7 t2 s. ]完全擊中我心

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-3-18 14:53 發表   
6 T% }" {7 d* I. ^7 ]: p  |5 P鞋真心正. d4 j- M# Y* u, O$ d; e
完全擊中我心
" E$ Q, L7 U* C
$ _% z& Q- ^2 i4 x
多謝你的讚賞,不過講開又講,自己再睇返拍照完D相,發覺開頭第一張和第二張係影得特別「最」好
7 a" G" ]8 R( A* w5 w% w9 D" Q8 u/ e7 P3 ^5 I

呢对係咩碼?

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 13:12 發表   6 O) J) ^5 O% @9 X' `
8 F& i6 }; M$ R5 m
6 f. R; f0 }  l6 M7 D8 H4 @
如果我穿成這樣去上班的話,我內心一定會很歡喜! t- K& w9 m5 q9 R  _  g  a

# |" A0 M: c1 e9 u8 K/ ?4 P加上去,為左特顯我既絲襪高跟鞋,我戀物必定只會穿裙,
' v- z$ z; u7 K' `+ [$ P
/ m7 w  }! W: o! p尤其D職業制服...等等,同埋我眼中只有絲襪高跟鞋,
! N/ H% X4 P3 Q0 `' g( x; G9 @
0 P6 I( D' [: s) p; M; |/ j5 l! w講白D,襯咩衫、著咩女裝、唔理好唔好睇,絲 ...
+ ]" B/ w( X4 V/ x
3 }! m5 j5 ~; E2 S8 l) N* s* q我喜歡肉色絲襪,包貼自己的腿
3 G# {. q" Q3 m2 h我未曾穿上那些貴高根
2 W- ?* s# A  C+ ~& p7 O也很想穿上

wow! 這對高跟鞋真是很美呀!
% T: O( |2 o* w* O/ u不過這對肉色絲襪有點厚了一點

引用:
原帖由 ngyl1394 於 2021-3-18 18:05 發表   9 d  Q& u2 |, D5 M. H8 @! K! }
wow! 這對高跟鞋真是很美呀!1 a+ P$ g' I+ Z1 w, T# W
不過這對肉色絲襪有點厚了一點
9 |( |) x# K7 Q5 Q7 Y

' k9 ^/ `( L3 S, d. W& J3 p我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄# y; C; x7 |8 u9 t

" x( Z; x  B$ Y4 ?. c: ~6 W2 \厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,1 }0 \- g% ^. y6 h9 P
5 n" {! B, ~/ L8 p( M6 ]$ O& f
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁,一次過著3-4條絲襪著上身) x  W" Q$ z: Q; F& r% \
/ A0 {# U' n( U- u% ^+ w

不錯!! 不錯!!, _  j0 S/ Y% `7 a& w  x
絲襪穿在美腿上 , 真是很美呀!!
3 `5 K/ K  F8 S5 o: M$ Q絲襪 , 高跟鞋和短裙很不錯 , 真是無的頂呀!!
2 R8 K+ O; u. k3 d: t, V* o* O7 a

很漂亮的腿與高跟鞋
歡迎加我的社群
https://www.facebook.com/profile.php?id=100023650421653
https://twitter.com/hedy_chan33

穿起來不錯, 小腿再瘦一點感覺更好

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-18 19:24 發表   
7 _. j1 ~' k8 }  d* M
* Q+ `- ]3 ~9 I/ s* n( m4 t% m% D2 ]6 @7 z% W4 r% x0 n, K
我個人喜歡絲襪厚一D,不過唔需要太過厚,又唔需要太過薄. x/ i: a. w$ b

' t# O3 l/ S/ T9 j厚度範圍大蓋60D-80D之間,我認為就最好,至於圖中既絲襪厚度,我印象中好似60D,
1 t0 {9 J( m+ K9 f" V; @7 f+ e& B  j; t; f; _5 v
當然啦!如果50D絲襪厚度,我都會接受。而且又唔需要好似其他人咁 ...
5 I4 r( @  k. |3 b

% [5 q/ @) m: P. p1 r0 f
, Y7 S9 Y7 n: P7 V, t7 V3 O: L6 j我會穿上,薄c
$ t$ L; B7 `) ]/ {. i( L, g0 c0 c5 F; J8 y! z  i
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-19 12:49 發表   3 E" L( n* u+ {

0 g- v3 r" e1 l8 _' l8 W# \; u) u2 `4 D9 M% \! Y

* g$ y2 R+ Z" `6 T- t( z; ~9 p我會穿上,薄c. ~, h3 m% b+ s# P& X' B
4 C5 ^; v* P" V$ r
(o^^o)
& `/ ]: |& O- x2 u
9 |9 z2 O. d2 Y% D% r* o6 V
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
4 T& Y# I$ }8 l! W2 l% K6 V* ]' U5 V/ c/ H# l* z
其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,
; Q- E, \2 k5 [- L5 ]. b/ l: g  e. p; H" k& u6 B7 l+ Q# L
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好正

的確唔錯2 s# v- M% ]$ A7 y2 Z' H/ j+ X! y
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-19 02:40 PM 發表   * Q  m* F. F' X2 E+ `/ V' F5 a

% B- o* C. I6 C8 U) f, U7 _7 s0 R7 y1 U7 |3 R6 @2 {5 `
薄絲,我係唔會著,買都唔會買,因為實在太過薄 (除非我係真女,否則...)
2 J/ z) Y' A( q
" g+ T3 j! |( E$ j其實未Show之前,我都諗住黑絲,但怕影出黎效果,可能黑色一舊舊,# h9 @9 q/ \- c: o9 x
, }$ V) b+ O4 t+ l9 ?. s
再加上只有我一人,好多都顧及唔到 ,不過實物對鞋真係好 ...
* p- W7 h1 O! u( _自拍真係好難