嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   3 A) J' _# Y( T' l/ C) `

3 d1 s3 Q# B  Q' i4 d自拍真係好難
$ o0 g5 e1 l  B1 `3 V! Q
  i, j% S/ J3 qsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   
: |' ?5 a: l! T+ ?! B0 \" R8 e2 y2 ?+ C) N1 A# c
7 |; m* R3 q# u% j/ f
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
; j4 ^3 d' e4 m# Z
鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   
; w2 q9 F3 i, M' K' P4 r& U* x# r6 j! k的確唔錯
3 y7 i- m* n* {, y/ r9 {2 g近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
0 q& }4 `8 L+ A9 b0 p' ?
5 j2 j6 E+ v0 S當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋
5 h6 E7 U9 I/ i7 z0 H, Q" O- Z. Z; c+ w8 J4 i
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。
( T8 o' Y- ]. b4 }) z7 `" N4 Z- e) G; N, ?: E$ U# H
例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,3 y& X& Y  V4 x6 C9 M% W
* b, M& O' a/ K2 X* F$ Q
不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明$ X1 l7 B. c- s& u' D: |
+ {: s7 }+ p; T3 u' v
總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想 7 b  ^8 k/ d; M: M& m( ?& _
+ i* }% J' D/ ~* ?
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   . J. X& Q# a- `" O& @1 U

( H+ i6 S8 g: a  {( ]3 D7 G3 U+ J. @! A
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
( V0 A3 B8 K* t1 p$ L$ }+ ~7 E8 G: h1 T6 e2 i3 M: @
自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛3 h$ M- x$ c" D' e. j
8 L' C! T( ~3 h& a7 L  _

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   
8 W: N! Y0 p& A% k+ b4 P; |; j3 ?# t& Z; c% X
! E8 b, k) M1 X1 D, M, j4 ]
其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
  d$ S/ N/ e/ |' b8 k) j. b9 l; ?: w
7 X& ~  S# I  k
  q- s' y, B$ X# @% V- s
我居然看漏了這個貼!; L% d/ v7 P3 T5 J6 |2 J* o/ X
自拍不難,用自拍棍就事半功倍!- e& [# g) u# q* S; s# e
用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看