嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   ) w. x0 \' m5 Q: Z' v

' u& [2 B8 n! ]3 y自拍真係好難
* Y) e/ C; Q: t# Y  ^

' f& I7 {0 @9 m/ Q8 {7 @) h% r9 msilkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表   
* f+ E. A6 t% O* z) ~. r) k5 g1 Q1 k; e
9 n: s$ Y* {0 C  Q
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
, I$ N3 ]: x' {" H鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   
! U8 Z! G; ^- {' U* [& [2 s的確唔錯+ m$ H" ]: w3 r$ d7 }' w2 K
近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
7 {/ h6 t. T' P" ^3 m; D+ h

2 O6 D, `, R4 ?( h% d當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋+ Q! l2 i* ~0 h$ D7 w

+ i; q" H, k2 q講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。
& I) t- {  ]& w7 ]% J! i& S9 R' [8 V
例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,3 x: N# ]. N& F) w
1 ^  b3 ?' R$ O, N: }9 `. q# S
不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明
2 h8 P; p' @& ^7 E, Q! O1 P8 x: x% [1 `9 R/ w7 v0 F  }. |3 N
總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想
; L% i4 p: I# e; K- Z
3 s- H' z+ c5 B
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   5 W4 p5 R" q, j
8 Y& c) Q, p( C5 G& h7 U2 D

1 p+ F6 E; s% N# f' s) Psilkypanties 自拍底底, 好有經驗
/ o8 ?* y* P. {/ ?4 x& h. x4 K$ m% {* n
自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛
% b4 m: W! M. j- J( k" u# J/ {* d5 T+ ~/ B

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   : h0 d% O! P9 b6 m; {& p: f
' X1 f4 A' K2 ]+ y# x& T

% z8 B4 @% H9 P% \" x3 u) t其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
5 i9 a- V4 E6 ^7 N% A; e, L, X: P% L1 {

& v% W8 N  {: r8 T6 i0 w2 k4 C% @3 y# G4 J. H4 m! Q
我居然看漏了這個貼!
+ k0 |4 w5 m$ L. J自拍不難,用自拍棍就事半功倍!6 y& q4 e8 p  j3 T9 F; L
用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看