嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

純粹Show高跟鞋分享

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:39 發表   
5 h' b0 c7 ]- t* ]6 b1 ]
, u) Q& i5 w+ i! U$ _+ Y7 S) o5 w自拍真係好難
2 ]( R. P, l- n; O0 j; T, [& h5 C% Q5 P' y- X: B3 w5 H  n
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
享受 一分一秒的 CD

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 AM 發表     X. x  R' M( g; }& E( }- M4 |* C, L
3 o5 z" M0 P& U* B$ n

1 V6 P6 W* L' a$ W; [) \/ vsilkypanties 自拍底底, 好有經驗
3 s: r/ w0 v. _+ s8 f鞋,我都係自拍架

引用:
原帖由 silkypanties 於 2021-3-25 09:36 發表   " L$ M! T8 c: ~9 y5 H
的確唔錯
# D, L, I7 I0 L5 u& m) Q  X4 U近幾年好少買油皮, 多數買漆皮或者麂皮
8 p" I. Z% ]4 I# u( q! b6 z6 Y1 ^* D
當初著鞋都係隨隨便便,冇乜點要求,唔難睇就得(男裝鞋除外),但N年前著一著高跟鞋就忘不了這種感覺,所以我眼中只有高跟鞋
8 Y! H3 S8 ]5 q- U: m) ]/ O9 D: K6 M/ F# e& {) }& g* I" ?
講白D咩女裝鞋都唔會著,只著高跟鞋。但我可能著慣高跟鞋關係,對我著高跟鞋有一些要求。0 ]8 |) x8 t" b. ~
% I# D  R1 T2 w: B% o# \* u
例如:魚嘴、露鞋踭、圓頭、鞋跟太過低....等等,一律 至於講到鞋既皮質,我可能只會買油皮和漆皮,
0 l6 `% T8 k  B- S6 k8 o
: Z; U) W& @$ C; f, f2 _不過麂皮高跟鞋恐怕不會買,但我仲有其他我著高跟鞋有一些要求,例如:顏色 我就唔會一一列出說明
* l5 d: r+ M9 M* H7 B/ O, r
8 I! y1 ?& K9 A# }! g  e- H8 c總之冇辦法啦 著開高跟鞋總會有些要求,我都唔想
; d* j5 F0 Z5 X+ L: y! G4 u8 {/ L, Q; ^# R. ^, K  k
引用:
原帖由 misslady 於 2021-3-25 11:00 發表   6 W; m4 |6 Q. F( _

( O1 V# M- J- p% ^5 d, f4 [% A" C# J1 {$ `6 _7 \* X2 [" n
silkypanties 自拍底底, 好有經驗
+ {+ C* }: |+ D" a1 d' u! t8 f) y2 U" x0 g! }
自拍底底應該難不過,只拍show高跟鞋掛
1 B& l4 e3 K+ `: Q/ v9 J& K
% S1 |, m" ?  N[ 本帖最後由 HKReindeer 於 2021-3-25 14:59 編輯 ]

你對腳好靚呀

這對高跟鞋很美

Look great , thank you

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2021-3-17 22:57 發表   7 B* k5 n8 W' }4 v1 @5 X

0 s* e1 e2 ]% Q4 j
3 B. K2 ]) R! N% n其實我都好想有其他姿勢,唯獨只有我一個人很難拍照
! q" q, C! U. ~. Q
$ P5 U' L9 B' Q3 m1 _- O2 L) h
8 u% s2 F1 `4 u, m0 r: c6 ]我居然看漏了這個貼!
8 r1 N- h( k( b( z$ L/ X自拍不難,用自拍棍就事半功倍!
* @* C# Z7 d+ c! Z/ n用可站立自拍棍,放在地上由下向上拍,腿看來較修長!

美腿

回復 1# HKReindeer 的帖子

好看...好看... 真好看