嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好* n; ]$ Q2 \- a9 E4 l- u  y$ j
9 Y' [- \6 h/ [; A) q& T) l
唔係好打到字 4 a4 z- W0 ^" _2 Y/ O$ q
' D( ]/ {5 c: A% A7 o
大家體諒# o, y% W* n3 M0 Y8 G
5 w' r; q* v- O( b1 Q, x" r( Y# y5 d
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
* A* |$ g" C! x5 Q: q& W澳門既CD報到~~
$ M& ~5 Q: x* H. `
7 ^* U8 @$ n3 R* u0 Y& L) l
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?& ]! \9 f0 X8 [, n8 g( x

& m; A% f9 i. d, v+ B話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   1 E6 w4 O- G6 b; b: {$ i
% O$ E! [* o0 [) l9 Q3 d2 o' f
" j2 ]5 `( {+ n# X, Q" o) `. p4 G+ ?
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?
+ e5 X. a$ G. i
$ E+ t* C% x3 n; x話說我好似打唔到字
! E6 ?. U' s% Z( \* m% X
* Q6 R4 C$ T0 J6 l  D% A我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   $ z! L4 v! m  e- S; T/ S. h, F
% C; g. L" k* N, k. d- M
話說我好似打唔到字
' d4 a/ W$ v' p, x, s
" m$ C' H" y0 L- }系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   
2 V' X/ T: h/ @: |% M/ v
, H) j" q  V3 X% r
. Q& ]$ w# |; X* U5 I/ T* C我對制服同校復興趣大D, 有儲開
5 {7 |7 j$ h, H' I# T
5 v, L5 p/ ~$ E! E# t* [* c' a你鍾意澳門邊套校服?
6 d9 Z4 S( T5 H. ~0 |: q
# ~+ J/ H$ O" y! Q[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-6-30 21:10 編輯 ]

(接上文)
! y% M4 e( ~# W0 Z) t$ a  f又打唔到字
. q2 z6 z7 m, C+ j" |  ]
5 i! P: V! {( }! X5 c& I
4 k* z% D1 |$ w[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-2 06:41 編輯 ]

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   * O" t0 H' X1 B1 {4 v- }) x! L
夏天見到80D,好熱啊!
; R# I# n+ H7 W! Y2 r% r4 Y; D, P6 m/ q9 P' Z
80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著
. V/ E" j$ O: ~" K# l1 v1 c& C) k
同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   6 {5 p2 g  ~( t, Q1 [+ i! \1 n% @
0 Y  g# ~  a4 ~: a" [0 [" Z
6 S0 s  Q  }5 q2 B8 P" b
300D真係J死人 檔部好舒服7 E  ]- n7 H8 |7 _; p' H

7 w/ {) A3 C) A0 [9 k而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   . y- R1 S, K2 x5 |9 i+ F
# B1 m8 @$ g. G% M6 ~+ P' e
咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   - Y# r. @; v" u* c" d+ d1 a* U0 G8 l: N
* ?& ^; }8 \: P5 w7 S* Z3 P' ?1 Z
咁高D數同羊毛你唔熱?
0 Y, _) O) x' R# N

" S5 a! t9 T) }# z$ r屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表     g7 V# `+ ?  I% z" ~
其實夏天一個星期有四至五日穿
5 w' s- g& `( S3 b& v
9 l5 A7 ^. g1 J% h你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪& {. d3 C5 W7 m8 K
0 G' C+ q% g8 Z, H+ a

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   - N  t3 T# i( J* u+ I8 R* Z$ t: r2 P
著黎睇下
, E) E% X0 a- B  w: E
; F# `& b8 \& y9 X
唔好啦