嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

男仔買+玩絲襪

Hi 大家好
* a; J' ]; D9 `  A5 B3 J
6 U: r( U& r9 v0 y5 [2 w0 d唔係好打到字 9 s3 K8 p; u5 v2 b2 @
6 x% F" F; }+ P3 t2 f. R
大家體諒
5 k% r" q# C; H9 o" P0 Y- E6 Q4 _$ ]+ w
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
澳門既CD報到~~

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 00:29 發表   
  t7 N5 o+ [/ ?( x澳門既CD報到~~
3 r9 s2 O7 X6 [9 G  d6 q2 ~
; G! Q1 S! ^9 F* m* K$ t7 l5 X1 X4 h; A
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?
" Z' f; u) [8 ~/ k/ I* k
# W0 [0 u  d' ~& N話說我好似打唔到字

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   $ X: K- s$ ]9 D7 d& L# X5 o
# Q" J  i- l2 M* y* {7 ~' i5 P  ^0 ]
: i% v( b: D! b- l; [
Hi∼ 唔知你對絲襪大唔大興趣呢?! K4 j: A% c+ W4 l# {

( S0 p2 N1 x6 _0 v% B( f5 W' z話說我好似打唔到字
$ r! {) X" M$ Y* j/ @- F* h$ V6 P5 j4 b7 h9 M) B
我對制服同校復興趣大D, 有儲開

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-6-22 06:47 發表   ! R3 d- D- O+ E+ L' ~
! z& z: ?7 g# m0 I. c8 y$ q
話說我好似打唔到字
8 ?" B! H" W7 {% ?# |3 P
- \) q: |* I: e5 T* U6 X( \
系統出唔到廣東話字體,所以打口語就會冇左一D字

引用:
原帖由 kof_1998 於 2021-6-22 23:35 發表   
# V1 }  z/ _; T7 |
5 v1 W$ w3 [6 e) G# L" R0 v" r5 J% S
我對制服同校復興趣大D, 有儲開
! I8 _5 r- h# t# G' N' Y

v& |% m$ l( V$ {& w$ y0 [! o! |你鍾意澳門邊套校服?
& F2 q5 U* b: i6 f# B8 v8 {
7 w/ o; H/ I4 b[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-6-30 21:10 編輯 ]

(接上文)
/ s, Y) j- N) f又打唔到字 7 V( i  M3 O/ G

* T6 `( g( e; t' @3 H* a, i, `( ]% `" Z8 D& U+ o. ^

夏天見到80D,好熱啊!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-7-2 00:14 發表   / J' s0 S' U3 Z+ q, D
夏天見到80D,好熱啊!
+ i3 S& q' \+ N, x. e
4 Q4 e% Z- R$ C. E9 w% G1 h  O( l80D真係濕濕碎,我下身唔著褲直接絲襪當褲著
3 Q7 y/ M! N: g: }+ l; w: T" O' I2 R8 w7 h8 O
同埋我玩過160D 200D

我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   
) z( C' d1 q" S5 d我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
2 z' u# ^+ {0 |, k
% v* l, _. ]. o6 w. o$ O0 I
300D真係J死人 檔部好舒服
" f! z0 `$ y, a, b2 U3 f# M8 n7 g* V
而且又唔會透肉,著完好似變女仔

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-2 12:04 發表   * b# W/ D& [' H4 d7 c$ [
我 summer每日都係 300D 或羊毛褲袜
* P! I  u- ]% Q3 P2 z  ^咁高D數同羊毛你唔熱?

引用:
原帖由 sec2x 於 2021-7-2 15:14 發表   , b$ U2 g; D+ F5 ~) F9 Z

) r) X# X! G$ ?$ |3 ~/ s' o咁高D數同羊毛你唔熱?
' h! U+ N& T/ \) H8 ?& v( Q5 G, _0 Q
屋企玩+開冷氣的話真係冇乜大不了

回復 13# sec2x 的帖子

其實夏天一個星期有四至五日穿

引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-5 10:38 發表   4 x- K. @8 x  x
其實夏天一個星期有四至五日穿
$ z1 E, ]9 \6 |  u8 V
2 e/ x; ]* Q" T$ U' p你係出街定屋企著?

回復 16# JayLai 的帖子

返工去街經常穿,會著埋高踭鞋

2.CRC ATSUGI 200D 綿柔磨毛發熱連褲襪# ?* U; Q) v6 n. N6 l

: U' q2 d! e* S: X4 r$ C% s$ d[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:51 編輯 ]

著黎睇下
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2021-7-11 09:46 發表   
. x& q5 F8 i0 b( j0 P( e4 b著黎睇下
# l& w# p& ]0 |  R# r' d6 y2 b: X- p6 P1 s8 {+ R. T( f4 q) `
唔好啦