嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果
/ i8 y0 U; B% Y9 p, }
, p* l$ {0 C6 Q0 u[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   ; `2 P. E+ W. A4 s2 ?, E
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
+ j  ~1 D; U: \9 ]/ Y, R
$ Y3 W8 z6 x) N+ t5 _! S9 \
你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!. ]' k' R- v- X& j. n# i. `% \
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。7 q9 e& k8 M+ |' U! _3 G  d
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   0 Z* v' U0 C! t  V' Q9 w6 K
D數大會吾透肉,無咁性感!
$ m4 u4 Q( I) }請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
- q1 S+ k+ C. j" `謝謝分享!
2 v5 o( W6 j( o) Z* h

b, [7 n% Z# R7 M) e8 G. Q; ~我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?3 A8 {3 j1 i0 T# u

3 T; w3 {' h' j; e! u4 N[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
: ^/ g* [, q, G9 a% n7 f' {, y其實澳門有冇啲咩買絲襪
8 S% |8 A; R& w7 j  Q3 x' i
1 E, `0 v) r7 a6 Y# N+ n1 i
MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   
: @0 ^4 r: \* ~4 m, q: x1 N2 e) O* N+ e3 y3 Y% i# T) v! x
& f4 y& Y! c# Z% A
MINISO囉 再唔係就88伴
+ I& V3 d6 W  o5 C3 Q) }' l, i& _7 y& n+ w
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   
: \- F9 h& J7 q- J9 ^厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
3 Y8 M  H  z+ M9 j; q. W

# _; ?+ }% I0 e: q. r) l3 q其實薄身都好,不過我腳毛多⋯* e0 t& O1 [, G' _/ e
+ S- v/ `$ c, ?2 s6 h/ U4 @: `
夏天厚都可以,有冷氣就得1 }. g7 b* a6 \4 A: K2 f, C
6 F! G) v7 t( y" W- o  K5 j

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   
+ s) u0 _. `% w: y. a$ O0 c
; ?8 K$ G! m" f+ c: J, j
( J/ {' K* a8 ?5 N) Y其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
( e& M5 v' m% r; k3 n2 P' h* I4 Y6 v% g- U$ d) P
夏天厚都可以,有冷氣就得
2 q0 g* U+ k% R) ]

3 x  z8 A' x1 v0 @- J講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   5 y- n8 A2 M+ J& e5 Z
( j0 z1 v/ ]+ E5 X8 K  j+ t

: u# x: _! U! M9 W3 i講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
9 w  T: D0 f% I0 D; {* U5 W* n; w
' R- j9 s- w' P2 m望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   0 k0 A+ X. F0 e7 O! j

# u. l* Q7 c, h2 Q+ A& h# w6 N. H# f% V! d! N
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
. H  s; O4 x. F3 a; K) B成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
' j4 r: F) R! d8 @' t" P我在八佰伴或UKtights買多.
2 }/ z" [: t0 n* ~6 K  s

I7 s" d  ?: c0 J3 J) ^; @) v女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.) s0 b% X( `6 c, O
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   
+ s( r6 i$ E4 a3 S- E5 @男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
1 \: _. t9 r* H; k- i) S, C

. c7 Z6 p; y' ]呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

" n& W+ u# B6 T& S; p+ `- k
' p. w, v" R' q$ ^160D+80D
4 K7 {' L# {* I: ^5 L( R, j  L( \& y1 Q" x: W

wow! 不錯不錯很美的絲襪
6 m* l* Z! j' m$ _其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買
+ I* u; C# H6 `因為不會理會是什麼人買( u: D3 M9 l6 ]/ S: m8 ~, v! F* Z
而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
* _9 k$ c' ?/ A% Q4 G6 R# v; ^當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。# w* x* h+ Z- `  e- ~% f, |
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,8 a' G0 h1 f3 _- M8 V& |4 n; m

0 i( i& F- N) S9 h' \5 {8 p[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]