嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果" m4 e0 I  k! M7 G5 v
! u! R! U' I0 P
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   ( [6 K/ \: f% y6 h
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
8 k$ B  p5 W" j) S, q; U  ~7 s
5 R! B. G& i/ h  a7 Y, q- T$ S你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!
6 B6 a8 C0 {# O1 u5 j, L請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。0 _1 t4 E/ |9 Q/ t# z
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   5 u1 ~2 z& p( l" j* c- ^3 [, p
D數大會吾透肉,無咁性感!
' `$ y9 d! g+ Z9 ^+ I請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。+ Q$ E+ o' x0 Z9 t
謝謝分享!
: ]& S) A4 d( L6 ~4 n7 E! W3 J* O' \/ `* T  F
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?5 T7 |5 v+ G( _. V9 U- K; K
+ V" y' f; q2 g  ^3 ^

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   
+ o, u' v9 j- [其實澳門有冇啲咩買絲襪
. R" I" I. k; E8 w
* t# n0 k8 |7 L' |/ Z' w8 x( E
MINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   8 \! R/ x. a9 h4 v0 G( R( z
. [, }1 d( q4 n! x
5 i- A- t6 B' Q  Q
MINISO囉 再唔係就88伴
+ P5 I. F* Q+ B# i5 C
5 X& s+ i/ P6 _5 k! J$ o- C" B八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   5 H% s8 S$ U% M& C( a$ I2 v
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
$ P' j3 N. I7 u9 ]# U& N
6 J9 W, t, M' p4 u7 O& U
其實薄身都好,不過我腳毛多⋯3 R3 o' ?4 P3 H  L$ Q( @
$ X( K3 d- S# h  S: V  |% ^
夏天厚都可以,有冷氣就得
# ~, i% N# I& M/ v( {9 V: k; U0 r' v6 c5 l: m  {, S, D* o/ ~

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   
; z. l  q. ^2 t- W) b
/ Q: @  ~8 L- \8 ?) r( `6 K- ?
" S0 N! c" h' z其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
" X, }1 e) ~. D% w. T' G( z' }
: I. G6 {6 E, t% r; V, P" d夏天厚都可以,有冷氣就得
7 d" Z  L2 K- {* A% }+ P& V
# e0 q. L; o, S7 `
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   1 P+ ]3 ?. Y5 R/ |4 T- z

" p+ ]  G6 I& @! E: X
. h: X2 z; \! S講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
. T' R& r# R) S& H- E1 R0 m6 d  \: n& P2 ]1 Z7 C  o! q  S! w
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   - e2 I# _( ]4 }

! z$ b( w0 t0 ?7 K1 O( h5 @2 d( g0 j& {7 J
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
4 b! y' m: I" {& v" M. \成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   
" Z' `" T6 p- v% s我在八佰伴或UKtights買多.
. H- S4 r0 K* d1 Q9 x, n) s+ R$ W5 P% r
6 O5 @- x# N5 M2 g- w
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.
* K  Q; b! M/ N/ Q( v4 b買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   # u% h+ m. @- V4 J' R
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
% Y4 |+ R6 |; y$ g/ {" w/ O& H
+ E* f' U+ g$ @! W5 A' K4 }呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

y3 [0 X* h8 U  T+ G

* ^2 r+ r4 L" _/ ?5 D& Q160D+80D6 P8 o$ ]$ ~( d: s* x7 x/ c3 T

7 L0 C( z$ x8 I# [[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪
8 u) F9 t+ g& ]6 h  d/ L7 P其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買
9 \* ^3 {3 V3 h" ~5 a/ j2 ^2 d因為不會理會是什麼人買% b5 N+ k& ]/ L9 ]7 k% a( ?. v' `
而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
2 @: ?, c/ J3 t$ J% |! e$ g0 I# ^當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。1 F9 |! m4 \2 T' W
另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
7 t$ f1 y% }, R
* c3 ^; ]1 f8 i( ~  c- v  y$ e+ |[ 本帖最後由 ngyl1394 於 2022-3-17 09:15 編輯 ]