嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果0 }7 `/ c3 [7 j* u4 N

1 E- O: t) b6 v' i[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-7-22 17:26 編輯 ]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   " i$ M. t- z2 `/ h; E2 R
返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
6 Z9 M. z; q. n2 M1 _) q5 ~5 `( l/ j! z% c2 i6 l. G
你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!5 j/ t& a# W/ k# `9 W, u' U
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。8 g3 }! P9 L' Q" D# A- v
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
# a' R, X/ R" sD數大會吾透肉,無咁性感!
% P9 {& t! i, b7 @9 g2 {請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。0 q5 e7 k! X1 F/ e! b' D4 D5 [
謝謝分享!
. g, e5 b" C$ V4 n4 _' K
6 g. G& K; [) G6 q; T8 j. m- d& l我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
# P$ @. B# ^, g/ H& s/ c
) W1 a8 ]. y$ p" J  X& L7 R7 o& m& j! M$ D; K[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-6-8 00:52 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   7 D/ a! x, d% `+ v, k3 i8 T
其實澳門有冇啲咩買絲襪
. s/ S# v6 |0 n2 X" K  M
" L' C& ]3 s1 _' p' LMINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   ' c5 X9 O  j, _; N, K

6 `- O4 f5 L* d# y: Z
  n  ]; l6 o: q- q0 oMINISO囉 再唔係就88伴
. Z1 R% @2 T0 X
: Q" m: D1 y& ~( c4 z* F! b, p7 p7 k* m八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   # F) b8 Q4 K5 Y
厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
1 Q$ h) \" L" E  @" {2 u6 C/ }
$ A2 g& @' u3 N. C! s. R. M. n' ?其實薄身都好,不過我腳毛多⋯6 R& t. A. w2 S  z# q
( }- X/ N+ C# g
夏天厚都可以,有冷氣就得" a* t  V- b0 z& B: J4 |

# o9 z. |8 _, c5 S: \+ d[ 本帖最後由 JayLai 於 2021-8-23 18:55 編輯 ]

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   , H5 d6 t& ~. a5 {

' G7 ]( r5 W2 O1 o/ v
( h9 ?9 D; D* N* y5 s其實薄身都好,不過我腳毛多⋯8 d1 M: v& X2 C: v# R% U1 |
5 d# p( J8 K6 v2 f% f3 @
夏天厚都可以,有冷氣就得
" _( s, ]9 X% F3 e/ E- n: L. k2 \8 j; ^6 J
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   
8 B! U' a3 o. Q0 _6 ]3 d" Y% r+ Y9 I6 ~+ S  \# y* m: a
5 |. [8 _9 c: o
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
. c2 x' \! e2 {5 i1 m- U
9 ?3 @  F8 {+ e8 {1 W! v+ Y; U& z% U望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   # h+ w6 R4 T7 M2 V* b/ K0 E% b

: R7 u& ~( U* A, a* @6 ~7 u- v* P# d, T* K
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
' k0 X! A* }6 Y; U  a. g
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   , f5 @8 K  Z3 r- l& t
我在八佰伴或UKtights買多.
- R, Q6 i& z4 O( a5 a
/ D/ B. W& Z# q. M
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.& U+ F, t4 P5 X: X) x
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表     L8 p7 V  f" `2 O
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
) P0 s! b4 j' t! h4 A0 |

' m9 G) h" \8 }& S! a+ M: |* l6 V呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

# w0 g( J1 ^( A& ]$ t2 b$ Q' A% q* R
' X- |- I+ B6 u. K# x160D+80D+ W; Q3 P2 h" h4 ~! G) a

4 P9 c5 |0 S( m/ g[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪  a4 X" u5 B9 I9 f& Y) \- y+ B
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買
5 O) G0 q  {+ @- K' }% |8 ]: n$ j5 \因為不會理會是什麼人買
0 s+ f- L$ C+ S3 _2 e$ e8 X而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
# L4 K+ X! i  S; @, i, t* z當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。
: k! x$ y8 ?: X9 l3 i另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,
' }0 Y5 L# e9 U" N* E! |! l- A# C6 w  B" E" ?( m