嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

男仔買+玩絲襪

今日戰果0 E+ b1 K0 W/ I. t2 A
! W7 m3 C+ K2 {2 w( D- e2 Y- v2 I
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 cottonsan072 於 2021-7-6 07:46 發表   
4 n) V" C- k" ~; B+ d) t5 g. H返工去街經常穿,會著埋高踭鞋
1 O% {7 f. r( A; \# g( ~8 F

8 O2 K. j5 S2 c& Z$ Y8 X你女裝出?

D數大會吾透肉,無咁性感!
- S# I- C& {* }6 I* j請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。! c7 c1 Z& K0 v( m% k" `
謝謝分享!
只是最愛著絲襪褲,不變裝;希望男士也可正常地著絲襪!

引用:
原帖由 pantyhosemancc 於 2021-8-10 12:53 發表   
6 c+ M8 E5 N1 P2 P8 Q0 |" GD數大會吾透肉,無咁性感!. y  K! e7 I$ R; @) a1 J, C
請問手感如何?因為覺得薄的才好摸。
$ c7 M4 }/ G" F: m( o謝謝分享!
4 ?8 C3 G; M- m' \
* N* Y. m, O. _6 L+ t, w# \
我反而覺得厚

其實澳門有冇啲咩地方方便買絲襪?
7 `. ]# w2 m& j9 J+ o+ G  ?# j8 e8 B3 O* s

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-21 23:55 發表   1 r. U  ]' _! g+ Q
其實澳門有冇啲咩買絲襪
6 h3 |: B0 ?! z$ Y. F
6 o$ P3 W8 C( N. B. JMINISO囉 再唔係就88伴

引用:
原帖由 Mrng 於 2021-8-23 14:22 發表   
) D2 T3 r: F) e5 X' T
7 p2 I! H1 [6 Y" e3 G4 |/ Y7 d# t* D- r) L% D: R# i
MINISO囉 再唔係就88伴
2 ], @" {0 V& f+ K' a: I
; _! S* k& ]' x
八佰伴我都想⋯但女裝部⋯

厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-23 17:55 發表   
. M( T4 i8 S: @: R2 a( C. n厚薄都好鐘意,唔同感覺,但夏天都係著薄的,40D已經極限
- C, c: v9 w$ t, |/ s
$ {5 m0 A0 r' I其實薄身都好,不過我腳毛多⋯
$ U. x" o( r# i- t. U7 M: h" N$ a4 ?2 X% l6 A" ~
夏天厚都可以,有冷氣就得
" F2 w2 c4 F. G  t' L% @1 N2 E8 D  A3 E) I0 l

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-23 18:49 發表   0 I" J. ?( g6 n* j  O
8 A' {! B5 N3 i. k3 _  P

% y! t; v. x2 n9 z/ `+ g2 I其實薄身都好,不過我腳毛多⋯( M  e: u; ?2 d1 w( ~
; X) A. q# Y4 l1 [
夏天厚都可以,有冷氣就得
/ A/ d* R# p" y* g$ T$ |! @) e9 z, X# \& e, Z& g% X
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!

引用:
原帖由 xxxhh 於 2021-8-24 22:14 發表   * g1 z1 k) o& D
( R) ~. E) T- w1 g+ y" ?0 C8 j
% C. N. d/ O  J3 H% r
講得啱,出街見到啲OL, Sales都係著厚黑絲,好吸引!
- ^  c: L* o; T; I  i# p% @6 e( `# X1 D. q+ Q+ m4 x
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁

引用:
原帖由 JayLai 於 2021-8-26 12:04 發表   
3 [( m: C7 D* d  l
  k0 ?8 O! I# L( ?4 ?9 A' J$ J2 L+ v$ o9 D7 u8 O  F. r2 u
望住啲sales真係好吸引,好想變成佢地咁
4 r6 ^7 M. K4 L, t" M4 d
成套買返黎試

我在八佰伴或UKtights買多.

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-28 00:27 發表   8 i. X5 V- T" P/ o
我在八佰伴或UKtights買多.
% }1 c6 C1 h7 A$ X# W, G) k6 t( }  |! b% q. Q: R
女裝去八佰伴買?

看來你想試女裝.% S1 e. C3 M; T* X3 p% j
買套試試

回復 34# JayLai 的帖子

男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose

引用:
原帖由 europantyhose5 於 2021-8-30 05:10 發表   , S. q  l0 s! J
男裝去買, 還有去過大三巴附近果間Calzedonia 幾次買Seamless pantyhose
9 R" M' R+ O, x% K& n: |+ E* ?  V" `/ _. `+ S$ g. G9 i3 k
呢啲女裝店我真係唔敢去買

新絲襪

; |4 ^' A- s/ t
0 @: ]# v9 B' o& E6 |1 }9 D160D+80D
. Z' i% v- g- E( g6 `1 g
3 x( p2 @! E. K+ X[ 本帖最後由 JayLai 於 2022-3-17 19:31 編輯 ]

wow! 不錯不錯很美的絲襪, N* s* \6 w0 t  {* J! n* g
其實大公司買絲襪, 不雖要女裝去買
; L0 U. \2 Y# k; y: c& z0 b因為不會理會是什麼人買
1 H2 R# l8 u8 G而且大方一點sale姐姐, 會肯樂意介紹
1 c3 i/ p8 N4 V% x3 ]/ U0 ^; e8 T當然會問,呢啲係大公司標準對答。你答話 “[佢]穿著xx size,身型肥瘦同我差不多,平時喜歡xx 類型內衣”就得,有啲野心照就算,無必要直接講埋出黎話係自用。
) t+ a8 l1 q, u: Z9 o$ C5 ?另外呢,拜託拜託,唔好揀人多旺場時間走入去,做你一單生意而嚇走現場幾個女顧客的話,我係sales我都唔會俾好面色你睇啦,+ D, b) j4 Z; K* @7 a
& N7 v) C) b* q; }' C& E- L0 X+ ]