嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
( N" h2 t8 D) s下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
/ `/ p& ]) F6 G* }
. u4 t9 `  D7 `: s. d' @
夏天會,好現。
0 ?; `" ?9 I$ s; I$ G+ u9 F: o1 ^% `3 w* q( T( U3 Y' b; V1 V/ `
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   9 G# U6 U  v& v# _) G9 ~
+ h( _5 i2 _1 u" d/ @
- T- x! z; K/ g% \! `1 e: L. ]
夏天會,好現。6 R! h1 ?$ s0 i/ z
% W9 |6 V4 j2 V% \( n
(o^^o)
8 [- V  N3 j! p5 R: q

# i, j7 p; r- t5 D6 c! ]夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   . }& M5 B9 d2 m9 Z+ x+ l! [
我果d全部lace款,仲有幾件連身款
) h; n6 \+ a, @0 B- i& X% c* Y$ }: o% h( b
; x# N, T$ m$ x' _2 k  y( v應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   , S# x, m( `  A" i  R9 S. J8 D
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
) p7 |5 f- `; h- G( E; j& l

b, o3 N: P5 GSports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   # Y; Q/ g- w5 |1 S
( F4 L7 r* @/ c( A, S6 S

9 S7 C! n  D! s* p* s夏天唔敢咁樣玩
1 q  R2 h" E1 k& ]4 u  D& V
* n2 h+ X" n5 n
現在天氣,正合適
. X/ Z  m  E" t7 P' w
, a! K. I! h7 }2 w, a; k4 {(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
- C: {6 p" S5 @& \6 G1 c9 }, z: z5 A$ I  D8 S
6 v# [: C1 x, {; }; W' n
現在天氣,正合適
5 C" _6 j# @; E' D2 J( F- M* |- C# m. r/ J$ R) ^
(o^^o)
5 O. v# w: Z! o
+ `/ h/ b( j+ c$ P! s* I$ ]
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
- M* e+ U0 M9 o8 H0 p7 C夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
, f3 [- c! G# _  f4 y- A9 ]5 X0 }/ \
8 z* g. b: ~. H; ~
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   2 |* p0 A1 J2 ?
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
) a  G3 }. ]% p7 R2 g

" p: s, M9 V: P3 C' v$ _, \& y/ f3 B死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 * J- h& I+ N& I$ ~" n' Q& z
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
7 g& Z! U) L& ~1 z! r* e邊間bra鋪有得一齊研究咁好 + }( o, ~4 o) K. U6 Q2 y% L, M: _
介紹!介紹!
! G! U. ~" _. N$ G. S2 P3 O' Y

0 n7 p' q  x( \5 {2 l; r: L/ i我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦% j  w0 a! a- I8 T4 H

5 o8 Q- ]# K9 t8 }2 K% `+ z, P3 a一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   + P7 r" \) O& M( I

R) x8 R3 L, U: Q, N; Y! U7 V- N& |  N8 i( }$ R
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦  ?& j  U6 N& u0 {$ ?. P
4 J' J8 s. o0 U
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
* @4 E( s; h" s5 c- r+ L5 l

% R3 C" B# o3 |- ?4 E果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
" J9 K$ h0 q4 [  e7 @
0 ~% G3 b, s7 g. ]  C, Y3 x5 h2 G3 R- j$ w9 o" C: @+ v
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
; e" s" V" X( K/ L" U3 \1 m
2 A: u" N7 \6 P: x! F/ r/ y  Q恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我