嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
: O$ H6 H8 X/ h& [' a9 i: g- M下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
7 L. F! |% D4 ?! R
: Q) D6 J. M# ]" `& _
夏天會,好現。2 a8 c8 U8 q  i2 X  j2 ~
! D6 r, L, q* B& e: D5 E
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   , N* D, y/ j2 M5 o$ Y2 y& R

% e/ E+ A* {7 F/ [
% W. D* w- d; D  ?# W+ Z0 L2 l夏天會,好現。
8 f  C) Q/ t6 x- ^" E5 g( C2 H* h# T  R. T0 {% _! [9 U" u
(o^^o)
& i) [6 d! R0 O. M2 q" l
) W! a/ [8 v/ J
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
( W! n& D* x: I) d) Q( a6 ^) s我果d全部lace款,仲有幾件連身款
7 Y) G4 d0 t8 f9 |+ N* x' o2 a4 V6 J5 S5 I
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   ) P: y% X) w7 c( h9 `5 O
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
& K! u: M* I8 {! m, B

K0 m  K  _/ }Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
+ C% J4 a% l. l# n7 e9 R
2 ^2 ?* B5 e! A  q) ^/ ^1 ]2 i  K/ g  e1 L( g, z
夏天唔敢咁樣玩
! ]4 W) g" ]3 l+ G$ ~4 r% Q2 R0 G. Q% {. s# y* e, ~9 [5 ^
現在天氣,正合適5 r$ V5 b+ J# e( w

5 _& U2 T0 w' t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
8 f% w: ?8 u* g' T! v
; ]: o( L+ `; |/ v$ H' w5 |0 j  y: W. ]2 C0 ]5 ]
現在天氣,正合適
3 F" U! ]( H1 }2 d, W) N; D4 [
, W2 |* U; |+ G$ V(o^^o)
& Q+ k* ]" X% N# s% D3 V& i8 h8 C9 q4 P' Y( }, }
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   ! ?( T6 F# @( b- [" |3 v
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
% Z+ x* @: x% t2 d) n+ j6 ~" g2 B$ a4 L# B, {
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
$ V% W" Y3 z3 [( @( @+ G4 R我多數都喺入面著死庫水加絲襪
6 `* |' j: ]% J2 N1 ^; E0 ?. k
( Y7 b( }6 D( e8 N9 h7 V死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
8 k6 Y9 q" H2 L/ z- }介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
; s7 h! U# ]: Q+ O& }邊間bra鋪有得一齊研究咁好 0 U7 f" J8 u% T
介紹!介紹!
6 d  J2 E* U1 H8 O* z3 N# S1 T* L
3 m  z+ _+ S  O) i. n- x: q. I' V
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
3 {4 M+ E% F/ l/ Y0 g$ ~5 a5 w2 x/ B
$ }. F9 D( b; J, a; s$ l9 S一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
. E9 [& {1 M. I- q% o! k5 p! w! ~  D' k, [+ |9 g* h

& y; f+ u( w# v9 D  s; D我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
4 Y7 Q: l) {% y9 m" F! A( a: K+ l4 I5 ^/ ^; u) J* H
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
" n& a% w) y. ]+ r# B8 @( u9 \( C1 t! m, y& M& a2 u4 {
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   ; r9 ^' L5 D: c
$ d6 e3 ]0 |, G
. ^' c3 b: i* a1 l2 J
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
* m$ {1 J; _+ K+ y
: E  v; l% l* E# E恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我