嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   7 `" t9 |( y  q# G9 H- s7 u& J
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
& [& p8 d" |4 U6 l+ |/ ?) }

5 h5 {2 h) @6 q; ?; M夏天會,好現。
2 T5 A* S; ~) b: w7 O% @* [, Y* i0 f. i
/ p0 b' B- L$ t(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   . o" I  m  k+ x

& ?2 ]' j& p& y; n4 ]5 e+ `. |  d& m( P
夏天會,好現。
6 E1 q! V* v3 G5 }* ~# s& h
$ W* K9 E8 u) O4 k) [# _(o^^o)
. |6 c9 m" X3 M; \0 S" ?- w
7 `. q2 k4 U7 B2 L夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
3 p0 E% s/ K: }% x' l1 _我果d全部lace款,仲有幾件連身款
, W8 [) }  O* J/ ~+ Q: ]6 u8 m% D% f6 Q$ T" g
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
6 T5 F. Q& H% C! @都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
" W0 l5 ]4 u% f8 X3 m4 Z* j' A8 z4 w$ M" A8 w( G
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   ) M1 j5 T- P6 C9 d
& |; H8 |0 q6 q

( i/ R$ Y5 K: U0 M- _! C6 {# O8 r夏天唔敢咁樣玩
% O# W- \8 y: O) X
/ v/ Y, r7 l- {( M; i- [/ t& p+ V8 i現在天氣,正合適0 X/ t+ t4 W0 h4 b
) k# [& d5 |7 ^) w* \
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
! x- |; a7 ~+ b0 B& g  @
- N" E- w" b; K- N8 }! A0 R: K& I! T: O# S3 N
現在天氣,正合適
9 J4 o/ d1 u% w& J0 v$ M% r; Z% o
+ A* a5 L9 D/ [, u: }1 P6 N(o^^o)
, C/ Z; m. Y" s5 q& S4 t/ P
8 R) H7 ~# A6 N: E  k
係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   $ D0 t) [( |9 L# |  U0 R
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
3 ~/ \$ o' m0 \& q* W3 B% S" s' ]& C5 \; `7 |7 \, q
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   ! {: c6 j9 S3 Z* T* C, C
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
7 o9 \# E; n/ J+ g7 W3 ~" m

) t! L: y# X1 X8 u& P8 ]. [- l/ O死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好
* F0 m1 X% f9 ^8 z, d介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   " W. n' x& p2 O& o1 ^# M( Y8 ~
邊間bra鋪有得一齊研究咁好 0 l. s0 M( {% A# D2 K7 ]0 Z
介紹!介紹!
9 p* X+ `6 z6 O. F+ t

7 j) z$ w9 M: B* J: m: x我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
9 R4 [- b' k6 @* D
9 X' R7 U6 o8 j: G+ ~' F4 [8 i一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   % _9 T9 h  x5 ?! T# P1 o

5 I4 Z+ Y* ^0 y3 A7 ]8 R6 u  e- R* h, Q$ |. L+ i3 B) Z% k1 z
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦5 \0 }+ y/ V/ b, w7 {: j

) S, \3 d5 P, N& E& X一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
# X! b6 e1 Y/ L6 _* j: l# e
' H' j3 f/ T7 x9 h" u7 Z; L6 d8 P
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   
/ O1 K' S7 F2 O. q. s1 L$ P/ {6 Y# f3 D3 j6 `9 n6 ~* u

" _; F: |1 u/ q% A5 ?+ c: g果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
2 W" E+ R- s% Q3 W$ G  m% S  |- L
- O. _% w0 W# a) k# f" s恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我