嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   ( M! p9 M- t/ h( d* Y% a) J
下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
+ M9 A# l! C' ?( o6 N
* w) X4 ?. J) _( u2 d) \: ~$ `$ I7 w夏天會,好現。
' f1 S$ J* I" K) G5 O3 {8 T% {+ u4 X0 ^
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
0 z1 k8 N& u7 d+ J- D) ?" I* V2 @) V5 f( \2 M

7 H8 k; Y- M8 }+ }, S, Y夏天會,好現。
5 \9 C7 h0 d9 \5 k8 f. f# J. \% u; n$ K7 v/ A0 _; _
(o^^o)
( v, A& w: R0 n
5 N3 Q7 K& A( h! U# e( O! C
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
2 u: X& y' q$ ~9 v9 z. P我果d全部lace款,仲有幾件連身款
9 ^8 U$ u8 t3 O" p3 b5 a9 [# V  d8 S3 x( n) o
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   
' l7 I$ }: _9 u, g& |都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
1 f, m" X* }6 S% v  S; G- S0 g9 ?% N5 u& `
Sports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   
9 }) \6 }, e& U+ O* d0 m3 t7 {7 u
  H0 J( R8 h" Y4 |/ H* D5 v9 r
: y& X% w( ]4 a3 T" R- F夏天唔敢咁樣玩
+ W, h( N9 b+ {# Z

' Z( G, f5 v9 E2 s, E' q現在天氣,正合適
6 u, q- O; D; q* v. `+ e8 a
3 x/ b' y3 A3 a4 N. V0 r(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   
! x5 s6 K# d- _/ D8 e& W8 m/ a) M( r6 ~# I' O  b

) B/ N6 a# p) _' w! `' X9 q現在天氣,正合適4 X) ?& u. u/ K9 Z- r. l

5 {2 f+ A! ]8 k  n: z(o^^o)
$ W" |" I' J- N& G& w

& o2 n: {' Y9 c7 _係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   9 f7 G: k+ t' K, v3 o
夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
" S* |5 d0 ^# a# d0 h4 o% O$ ?
  H) x" K" f! y
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   
0 @% C% f" y5 i5 {我多數都喺入面著死庫水加絲襪
( z8 x! j* S& C9 i, f8 q

* S/ `/ Z0 Z8 g0 G( q% @死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 ( T: G. B5 E( _8 Y$ f8 G
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   
) M* G! }; ?! w2 q3 x. e邊間bra鋪有得一齊研究咁好 7 _- d7 K% m% _/ a
介紹!介紹!
  h! Q% Z: M8 u) l6 K: b
+ D0 u0 c# ~/ n; `  U我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦
9 y  i' a. J6 S2 z; W1 }) y" {" y% y' H& w& q  w, c9 b. l
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
; I6 F2 K% Z6 U' u" F2 G0 D, i: S6 T

; u; u$ b0 a- ^我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦# p& \/ Z# q' K) p
! s7 D7 E8 [6 z% h! P# c: T
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
0 N+ F" J9 W. M* Z* l  ]

/ l8 ^2 z/ e- b+ J果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   5 f. V" o4 k( }
0 [: k5 h! f! K4 K8 M( E# c$ Y2 o
# J) i( E1 ?2 E; }3 v
果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
; i6 z; Z- j- i8 S! g3 p# G& c, y
恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我