嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

戴住少女Bra Set去行街買Lunch

引用:
原帖由 silkypanties 於 2022-2-7 13:53 發表   
% k1 s* o% F" I# H  r6 k* ^下次又會再行遠D, 快D再來一次, 好快又夏天架喇
! s1 e; Q6 c  I1 G3 O: Y2 f
+ t0 x- N* ~0 m1 ]1 [夏天會,好現。
2 ~* ]8 z; _$ ]0 P, R" l* W% c) O9 Z9 C) {  L" M9 Y
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-8 12:49 發表   
( n& s) X/ ]$ X( X
0 G7 n1 K2 I/ I5 T( r
+ r  s/ E' X2 c. C" m% j  d夏天會,好現。
" w! R# I! Y0 B& `( z0 I
1 a/ C1 U5 m9 G  t" u(o^^o)
( ~/ f5 v/ q8 S% Y( @  ?+ Z4 j1 l2 h* U5 r4 l( q; f' s
夏天唔敢咁樣玩

回復 1# Johnlovebra 的帖子

一般般

回復 20# Johnlovebra 的帖子

我果d全部lace款,仲有幾件連身款

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 01:11 發表   
, h; E. r% d8 l我果d全部lace款,仲有幾件連身款
) v" M$ W% }6 u6 Y( |/ i  z  s) v. J; }6 p9 V& D# Y
應該都幾好著

回復 25# Johnlovebra 的帖子

都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra

引用:
原帖由 中國人 於 2022-2-9 12:06 發表   9 u* V. Z, a0 x, V" ?2 q" @
都幾好,薄墊夠貼胸,我試過入面淨著bra加件風褸就落街,一係入面著sportbra
0 q1 t* m# L3 e8 ?( P1 D5 t

1 i+ y) o* Q0 v1 ySports Bra應該會比較容易走光?

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-8 17:05 發表   0 x! O  w5 U9 F) |; h3 p7 k& k) J
9 K: N( M/ _$ ]  U! H3 e

% u% G6 ~6 A; n( K夏天唔敢咁樣玩
' P! |6 U' I( O+ o4 q: U8 ?

" z, U/ i' ]2 L8 E6 S8 A; M% q2 e現在天氣,正合適$ Q9 [$ T* M# B# q" J# f
* W3 g7 [7 ]: c$ _6 N# V
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2022-2-9 16:01 發表   9 g$ I5 I+ P, Z4 A" b; x
9 ]+ N7 \- H% r( m' W2 O* o

( P6 W# v2 o- N2 l, [現在天氣,正合適
4 L/ w8 C, f8 B; `6 M' I% T9 S( R( b9 O$ E8 g1 ?
(o^^o)
6 Q# t4 V2 n' S- ?# y8 V
4 J" ^# i+ b/ _9 M* s, e係呀,所以有機會一定玩

回復 24# 中國人 的帖子

連身款都有?

回復 29# Johnlovebra 的帖子

夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著

引用:
原帖由 Zerodec 於 2022-2-10 13:26 發表   
/ {# ^+ a% [5 \; X1 f! q夏天 bra 就唔會了, 底底都仲會著
) K! J: j' z9 L; q' c& A+ ~" J. p/ E. S6 t  @
夏天我都唔會啦,太容易被發現

我多數都喺入面著死庫水加絲襪

引用:
原帖由 SAYA030 於 2022-2-10 14:15 發表   $ C$ [: I. ~- p
我多數都喺入面著死庫水加絲襪
% d8 n7 f( R8 d$ j+ A5 h
* Z. h% @6 B$ G) F" ]; E
死庫水泳衣我都有一件,絲襪就興趣不大

回復 27# Johnlovebra 的帖子

Sportbra唔會啦,包得仲好🤣🤣

回復 30# Zerodec 的帖子

係呀,著連身款底底都唔洗著

邊間bra鋪有得一齊研究咁好 : c; d$ G+ q, P7 r+ Y( J0 z2 z% y
介紹!介紹!

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-20 19:52 發表   3 S+ @* G  I+ {4 W6 j$ g$ k( t* S" V
邊間bra鋪有得一齊研究咁好
  h6 A# N; T. k介紹!介紹!
* u0 j) c% X* @# r& [1 Z# ?+ ]) w
我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦6 G( N* S- N: N$ R" i7 j3 j- s4 p" _
- N# o: n7 g# \9 f7 j3 M/ t: [
一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過

引用:
原帖由 Johnlovebra 於 2022-2-21 12:03 發表   
9 o6 x0 b* V, U( \. @" x
( B( x$ h# X) P. V$ z0 M0 I" Z( H
3 A6 u' T1 w3 u# l4 O3 x我當時看的那間只是自己在看Display出來的學生Bra啦2 B$ O5 X% G4 B

: Z' v$ K! W' X" G- {; o' B一齊研究的都有,堅尼地城的恆澧不錯的,我也有去買過
; \8 v) J, G; N5 Z" ?+ T
; m' L- s2 Y) {$ a# U果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO

引用:
原帖由 Wing117 於 2022-2-21 17:58 發表   1 P1 v4 U, T1 y2 D
* q6 x+ w( r; @

. B/ u1 j9 I) P" A- d! _果間好似偏向性商店或代購,反而鐘意細bra 鋪,例如 灣仔普樂里同西營盤SOLO
) @0 N" B( r. C! f* x- @

( z% ~+ C2 [8 k- r( j5 R恆澧都好多Bra賣,普樂里同西營盤Solo我都有去過,可惜少學生Bra款,所以就唔太適合我