嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人有玩帶面具/頭套?

有冇人有玩帶面具/頭套?

我見有好多日本/外國人, 帶面具/頭套CD都好靚
& Y1 v/ N. h5 n& m  T. L/ L1 n唔知呢度有冇人有玩開? 可否分享一下邊度有靚面具/頭套賣?
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
好似好正唄!!!

引用:
原帖由 samou 於 2022-11-13 13:58 發表   7 E! L: B3 Z. v- E
好似好正唄!!!
& S$ M* _% q1 f

( o6 J) N, _& o& X. _係呀, 帶左即刻變美女

真人一樣!

會好開心

我也會想要買

回復 1# xrm6013s 的帖子

冇玩過,但估計可能很焗的

引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-13 22:01 發表   ) C8 J/ e  g* @# {6 I+ \# A
冇玩過,但估計可能很焗的
6 T. e( k7 f' F
8 \# T' S, F4 F+ c( a! L
所以冬天玩比較適合

真人一樣!!
/ ?( \  p; J; r1 c4 P+ c' c

可以去下面個YouTube channel 睇

好似好好玩咁噃....

好玩喎! u; m: U+ E+ [5 d
跟+1

我有玩,真係好熱好焗

以前有玩過mask,2018年開始接觸Kigurumi,一試便愛上。不過疫情呢兩年幾就停咗冇玩了!
& n" m! g( j" K( I0 `8 A! h8 j- K0 A  h
你可上淘寶搵下。
#Kigurumi
Line: jessyukigurumi
WC: jessbb1314

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2022-11-13 22:38 發表   ( P! I+ z& q/ ~, _0 C, K
$ G. d# s7 D6 M  ~: X4 {2 C

0 I/ w$ o: L. ~0 ?) v所以冬天玩比較適合
3 j5 S3 Y/ _! s% ~2 ^! @$ Y5 o
/ O0 d( \! x( U7 n. S價錢如何呢?

引用:
原帖由 JessBB 於 2022-11-22 11:50 發表   " Z% X# t5 Y4 d' S( V0 W
以前有玩過mask,2018年開始接觸Kigurumi,一試便愛上。不過疫情呢兩年幾就停咗冇玩了!" K6 _0 {) }. u8 r" r3 k
7 \7 Q8 O2 P5 \7 {! T& _
你可上淘寶搵下。
5 M8 N6 B6 a9 C* |" [( k% Q
/ u5 k- J. j8 ^8 T0 G8 ~- l: K但Kigurumi 頭套好似冇透氣位, 會否透唔到氣?

引用:
原帖由 cdnora 於 2022-11-20 22:20 發表   
( X# [" }, J) L% w9 W. E5 E我有玩,真係好熱好焗
% y+ X8 o5 k; _: W3 c+ I1 _$ J* w
! p- \$ _/ h$ v0 H; `4 V你玩邊種?可否分享一下?

引用:
原帖由 joey221 於 2022-11-22 12:57 發表   
$ q5 F# L, o% e  v/ L2 N2 {: G  ]2 X" ?4 g  R" F# o! y: U
, T1 ?8 G" G; ~3 M
價錢如何呢?
! R# c) W  M  L
0 [1 U" d2 i8 V$ _8 m只係知靚會好貴

回復 17# xrm6013s 的帖子

我有晴3 晴4,尤其戴晴4很像真,好鍾意戴出街!. N2 R- H! P# o5 ^5 b
女面比較貼面,所以比較焗$ p$ h' X: \9 R% B: i. N

4 t" s' b6 i  }+ S" B以前有玩kigurumi頭殼,但因冇地方收埋所以放棄了,但殼內空間較大,唔會好難抖氣。但著出街比較麻煩。
4 j$ @2 ^- C: k& c) H; l" w) L
7 b* m7 e0 }" P$ J* U* S) v- x0 r可以隨時pm我玩女面啊∼+ Z" N; ~4 v( R3 V7 z7 ^

! {; @$ A( X% a# V[ 本帖最後由 cdnora 於 2022-11-24 20:42 編輯 ]

會好熱嗎?

最近訪問的版塊