嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

假髮+首飾舖的分享!!!

回復 20# CECI 的帖子

你冇睇過"贖金之王"同"我是誰"咩...個鼻就唔似佢...但個格似.....

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
比D信心啦! 一時之間睇唔慣0者! 單睇相片就冇問題Wor!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

果到d野貴唔貴嫁?# p3 L* f: ]& l
我都想去睇下喎!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-15 11:12 發表   . a" S! ?; ]/ F, x+ z1 C% \2 D
果到d野貴唔貴嫁?) Y; P  J. X3 I% S, N
我都想去睇下喎!
2 r. R8 P9 ~2 l$ |- [
; Z7 Z. R' I! q6 u( H. v7 _
一般啦! 始終都係銅鑼灣區, 假髮約200幾蚊, 其他首飾,耳鐶等由幾十到幾佰都有的!

引用:
原帖由 regina1010 於 2010-3-14 10:52 發表   + C# V2 d4 }& V! o% |
咦...,我帶左似洪金寶呀,加上體型巨大,妳地有冇見過洪金寶穿校裙嗎?
+ ~2 K+ T6 \9 w# e, [6 `$ h
  d! ?8 y: o3 p1 J+ Q你唔好咁鬼浮夸啦! 張相好OK呀! 邊似洪金寶呀!

等我都去睇

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-15 16:32 發表   ! v" W0 o8 m% W6 a- M
$ m* ^# f" P9 D  J4 H+ o

. ?( K2 q6 m: C" p' Y3 w& |一般啦! 始終都係銅鑼灣區, 假髮約200幾蚊, 其他首飾,耳鐶等由幾十到幾佰都有的!
, l# M6 H! x2 X6 n6 M' t假髮的話就有點貴了~~~

這是在香港的~~在台灣的姊妹~~有誰知道哪裡有類似這種店面的嗎??可以跟大家說說唷

引用:
原帖由 w649109681 於 2010-3-31 13:48 發表   0 F1 X+ ^1 l# U6 Y# s% J9 T
這是在香港的~~在台灣的姊妹~~有誰知道哪裡有類似這種店面的嗎??可以跟大家說說唷
2 C, t6 D# Z  z. d9 z& E) P. c
何解不問問Angela姐姐,她身在台灣呢! 你PM她吧!

其實我就住在銅鑼灣,但真不知道這里有很多商舖做CD生意.謝謝介紹

銅鑼灣太遠

提到成龍, 小妹之前有個女同學花名就係成龍喎

3間野我都有去過~~~不過去果到買野係幫學校話劇社買野.....

等我有機會都去睇睇先....其實去買野最怕都係比人歧視!

多謝推介.買wigs有好去處lo~

可以PM 我話我知邊度嗎? 因為我係時候換下髮型. 同埋貴唔貴呢?

引用:
原帖由 victor820731 於 2011-5-3 19:55 發表   
$ ?& G4 t( r9 D& v等我有機會都去睇睇先....其實去買野最怕都係比人歧視!
7 J, q/ v8 g3 i! t) c, |8 V" ^

7 \$ k2 t. f( ~. L+ ?1 ZVictor, 老板很好人, 叫Rebecca, 做慣CD生意, 絕不會受歧視, 放心! 揀選後佢會叫妳坐低, 然後會好好心機幫妳試帶! 妳話Ceci介紹來, 佢識做ga啦! 柷妳揀到心頭好!
5 d( t5 U! T) F$ n! E3 c5 q

引用:
原帖由 gila 於 2011-5-20 14:34 發表   ' N; E0 i- Z/ @0 V/ T
可以PM 我話我知邊度嗎? 因為我係時候換下髮型. 同埋貴唔貴呢?
) J8 ?! n! C, ~% f  _; A
  |$ x4 k1 J2 l$ b% N- w4 D
Gila, 地址在Page 1, 如果唔係就搵日約埋, 我帶妳去啦! OK?

very good shopping exp

想問一下,果度有無夾耳式耳環?
' O$ y7 e. v% e; K如有大概幾多錢左右???