嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人會CD住黎訓?

有無人會CD住黎訓?

. p% ~$ o1 q* |7 V  L
你地會點著+ L& p3 E- z3 S/ w# g' k& z
係唔係齊裝備黎訓呢$ x# t1 R) h+ G
假髮都戴?- b# M/ B* a, I9 |0 e, C! R! A

覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我只係試過衫裙同黑c或者襪~
& {3 J( {3 H/ o" \2 `5 ^可以著埋鞋既~ , H3 {& J8 ?! z/ R7 W# d0 ^$ L; _
但冇戴假髮( I* C& ~) z8 d4 R/ k3 w  M
冇化妝

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 11:50 發表   
% I( n( |. M, O2 a4 O* e" @4 E我只係試過衫裙同黑c或者襪~1 N/ f* c0 C2 M$ {4 j6 H. d
可以著埋鞋既~ 6 q  Q9 r3 w# i( J
但冇戴假髮/ O5 Q1 h9 Z& j6 j
冇化妝
* ?) z) b3 n+ A0 L+ {0 ~
suki無睡衣呀?

心儀會cd訓架?

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-10 12:18 發表   
5 D) M7 U5 M/ c5 f" V. |# Y% @心儀會cd訓架?
$ y; R6 V2 v% Q" M- W
直頭愛上左% M7 |* Q% M# R0 W+ D, U6 u
不過想試埋用假髮 . H' p$ |% q5 D: P+ ]
咁會女仔d ; O1 A6 d; h; {
但係我相信個假髮會好快唔要得

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 12:52 PM 發表   , X9 G. _( E) }1 m4 P; i+ r2 M
2 P! @# X1 d6 L9 ?/ }7 o
直頭愛上左
# u; Q0 J; d/ B/ e) a- H! [不過想試埋用假髮 % ?8 p% f. }: c7 _2 u4 k2 ~1 t
咁會女仔d ! t# G7 h  H6 M
但係我相信個假髮會好快唔要得
; i  s$ R, |% B0 L3 C

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-10 13:37 發表   
0 U6 l- ^$ e/ S7 J1 M2 I2 ]" ]4 v: g( t6 B$ O7 I0 U, j% u
# F6 V$ t# }9 c! Y8 M- `( V
笑乜

有呀, 最喜歡穿住lazy裙訓,
. j7 C- j" f( p1 O$ d# i但唔著底底.
& R6 x: G/ M) {1 m6 A朝早起身見到自己著住條裙好興奮...

心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
9 U0 |+ l8 u/ e. {% h可愛到爆~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   - M% A8 J- ~" u$ ^+ l$ B
心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
. W) d. C+ V! E& i6 I( J可愛到爆~!
( H6 L4 r* q. E5 L' G' K3 J2 `
@@! b, f: G+ X. \) T: x) q
我著訓通常都係簡簡單單9 B8 v. m$ V# K8 G+ k
多數背心仔就咁著僧內褲4 Z8 |6 E, h! G# a/ M7 I" o. d2 x2 K
有時候就睡衣仔4 N5 i+ e4 b' i8 ~
不過間唔中都會玩下性感
: v  ], }, K/ a& `. R) d) I& w至於果件,著訓都幾麻煩...

XD0 \  j! O) k5 A# L4 I8 l4 ?
不過那件真的好吸引~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-10 11:23 發表   + O9 E  O; h# Z" V# {% p; e; t
; ], @# w5 ~- q
你地會點著) A/ m9 j- N' t! U2 ^9 F
係唔係齊裝備黎訓呢) c" r- x: i) ~& C- g! Y
假髮都戴?
, n/ D/ a9 x( S/ K# M
) r. S6 a/ ?1 E) S0 l
我會....
+ L3 \. I2 \5 u, M! |; k因為唔係咁既話, 就冇得CD (因為我房冇門, 亦有家人同住)/ u+ b3 W# J! z* C' u* @
校服/OL/旗袍/睡衣都有....
+ j: ?2 \6 V' l6 z+ A" q& Q' r7 ]試過戴假髮訓... 結果個頭好痛...& e8 Z' t* x2 M3 P& P
但絲襪就一般都有著....7 B+ t( T; ?2 ^0 T9 q7 n+ E
有時會興奮過頭訓唔著

如果屋企人去旅行個陣就會.

我屋企全天候有人,所以訓覺先可以CDorTV,我會帶住Bar,吊帶衫,絲物,裙(多數唔著底)夏天有時淨係帶Bar同著底

試過著住連身裙+褲襪黎訓: q8 Y9 _2 `7 J* O6 D5 X9 [
亦都試過淨係著住條短裙訓
3 F. A  Z: p) f. P( X# x感覺超舒服>V<2 @$ R) A' `5 }5 u  K: b4 D1 J+ T
發既夢都甜D~@3@

小妹也是我只係試過衫裙同黑c或者襪

而家都著住踩腳襪訓....

如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-11 10:16 發表   + V9 C# Q' ?- D0 E7 _
如果女裝咁訓..會心思思~ 你地用埋假髮米好頭痛~~
9 w+ j- I& n0 ^) C( G點會心絲絲呢
+ e2 X5 D3 l& [) {/ R係你先會心絲絲啦你諗邪野" |; f3 h8 K8 a0 g, \
) Y" n5 }$ b$ t' C- h# x: e) Y; Y

好似唔少人係訓果時先可以CD. D1 M/ T5 F: q6 @
shinobu姐姐直頭無房門但係點解又可以cd用埋假髮黎訓呢1 v( L/ \" n2 Q9 e# z) H% K
第二朝咪..........