嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無人會CD住黎訓?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:00 發表   
4 Z1 v9 y. a/ L2 h1 \& a5 F8 P
1 G: L1 U: @) p% F5 w9 ]點會心絲絲呢$ b0 K9 w; c/ A' T- I
係你先會心絲絲啦你諗邪野
. U9 I1 a3 o7 G' P9 a% w8 z8 b) p哈哈,咁人地..人如其名呀馬

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Rainie 於 2010-3-10 20:30 發表   
( S  u, w; U& L1 y' H: Y1 V: D試過著住連身裙+褲襪黎訓; D+ V5 s  Z5 S# ^+ N1 l( Q; j
亦都試過淨係著住條短裙訓
5 `: V* {3 _# W7 N感覺超舒服>V<: j$ r" P$ O9 i, v) c# k  y: E
發既夢都甜D~@3@
5 @5 r9 |: P8 `) p3 W
哈哈搞到我好想同妮妮一齊訓
6 r$ h! _7 u0 L& a買左新電話多po相阿~~

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-10 14:30 發表   
7 G7 p( n2 C" b5 _4 q8 i心儀頭像件衫著來訓很好呀~!
# I4 O3 a# c4 J& L可愛到爆~!
$ q# h' o* l# x( p9 t& Y3 I$ K4 S哈哈& [6 {7 J1 d) \2 ~, z$ D( z6 ]
見過"維維"之後相信都唔會再覺得可愛
) V1 M' G& s3 J: m
6 G5 {9 j4 H, S8 \( ~( e5 v1 D3 N[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-11 12:15 編輯 ]

我有呀我!不過成日驚有人爆門!訓得唔係幾好

回復 1# 心儀 的帖子

尔好, & k1 I0 S4 O1 b# `" Y$ N! ]
小妹也會的," ?9 j8 t. L% K- r& T
現在天氣冷, 更會穿絲襪上街

無人嘅時候都會着女裝瞓,有的着睡衣,有時淨係胸圍同底底。

試過一次咁大把, @1 f8 x" r' e7 W
因為屋企成日都有人係度

著過裙瞓咋

我都想...但係老婆係隔離...

經常都系穿女生衣服來訓的!!7 S: W# Q* H. p& @8 J6 H; f
3 n* l: f% g) d9 X
假髮 就沒 介於我真髮 ._.的

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-4-13 01:33 發表   
) R: C- D, j: i+ ~  g1 i7 |經常都系穿女生衣服來訓的!!
' D$ r2 N% }8 g: M
- |: e, s% t1 M4 L, ^假髮 就沒 介於我真髮 ._.的
8 I5 o; z9 I* u, S$ ~9 }% j, E
偽娘會怎樣穿的呢?

我會bar set+睡裙訓

引用:
原帖由 blue173123 我有呀我!不過成日驚有人爆門!訓得唔係幾好
! q& \1 V8 A/ d& g, b* ^- v
! E: v/ ~4 [: Y  v  X同感 7 k# }. H8 s( ]: L
7 j/ D6 d- C$ M! b2 m$ L0 M5 q
已經鎖左門好怕佢地會開門..加上我間房牆係有窗..8 i: R8 q& {% _* C2 [' a. ?
個窗可以望到廳..咁岩個廳對出有張抬..可以爬上張抬由窗望到我..唔使開門都..  [" h2 O* c$ Y

" i, s) f2 a& Q& `. P呵係有試過既...但訓得唔好..訓一陣好快醒番怕比屋企人知..
本sis叫奈奈姊!~

自己一個人住,所以可以晚晚都穿女裝瞓,雪紡長裙令我覺得很舒服~

我喜歡 bra 底 + 絲襪 + 絲質吊帶睡裙 (有時會著埋高跟,但腳會痛)
1 {5 M  S2 t2 e7 {. V有時會化左妝黎訓

著d 一件過既訓
2010-09月25日 1 st CD...suki

試過著住性感睡衣訓,結果開心到訓唔著!

好開心!我都著裙同絲袜!
Archielui

著住訓多數都係訓唔到
' X, t% O: |  K0 G" z' ~
8 h2 D  o, `# \+ U2 d+ _+ \) \' C妝就唔會, 怕對Skin唔好

淨係戴bra~著one piece同黑絲; D- n2 M  s) r; c' e
戴埋假髮訓會好辛苦