嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

一間啱我地cd去買野既地方

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-19 19:35 發表   3 _2 N# p. ?" ~7 A
唔怕喎, 靚女姐姐完全唔會笑我地, 仲有正野推介, 去左第一次, 包妳會再去, 不過幫襯時記得同靚女姐姐自我介紹, 因為咁可以令靚女姐姐做野方便好多
: i# v& Q, C! c0 H8 u6 U4 j4 F

: ]& v/ n$ z8 l# c& i; ], y7 Wthx, 雯雯好似成日幫襯咁wor.... " W7 m. D* j( h# Q$ H: _

- E  A  v! r* }; I好, 咁我自稱靚仔哥哥....(ORZ 講完我自己都作嘔...  )

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-19 22:15 發表   
+ j; [% Q" s* y1 K! T5 f- ~8 r% E6 Y  L

2 k  _6 X; T- y% n4 ethx, 雯雯好似成日幫襯咁wor....
* W0 d2 {3 j; y& z; E6 R. Q0 s" }5 c& t2 w% L. t
好, 咁我自稱靚仔哥哥....(ORZ 講完我自己都作嘔...  )
: X* t5 ?/ n3 |講起上黎都有幾次啦, 真多謝tracy姐好介紹, 而家小妹正努力練習, 希望可以正d

本來想問係咪樓上鋪嚟, 但睇嚟被Google map 誤導左, 爬左一輪post先發現...好可能係唔起眼ge地鋪! K( U( e2 [$ d. _

5 O, c9 ]+ L8 N4 W% `) P[ 本帖最後由 applechoi 於 2011-1-20 00:38 編輯 ]
Apple這個名字只存在於虛擬世界
FB叫Apple Ce,看到的不妨加我
Apple是...話題終結者+說話無定向的傢伙XD

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-19 23:55 發表   
  d- ~1 h- D: C8 _本來想問係咪樓上鋪嚟, 但睇嚟被Google map 誤導左, 爬左一輪post先發現...好可能係唔起眼ge地鋪
8 E/ B  B  v4 U/ v係地舖沒錯, 不過響厚和街一定見到

4點幾去左“拜訪” Isis 姐姐, 去開中環見近近地就搭車過去
# d( K; J; T9 P! l" [收穫...唔只一對襪咁簡單(題外話, 多謝你俾支水我食藥), 果番說話更加“重要”(我都唔識點形容XD)
; f& O- O4 ]2 H; C2 b' \+ x7 b/ \好多謝Isis 咁熱情ge招呼(實在太體貼啦, 搞到我一路都有D驚同唔好意思XD), 有機會一定幫襯多D

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-20 18:40 發表   
6 Y/ z' V6 E' c' D8 m4點幾去左“拜訪” Isis 姐姐, 去開中環見近近地就搭車過去
: w8 F$ h: V1 i5 w  w/ O! C, ]0 y8 J0 w收穫...唔只一對襪咁簡單(題外話, 多謝你俾支水我食藥), 果番說話更加“重要”(我都唔識點形容XD), \: m& E& Y, t; b) B
好多謝Isis 咁熱情ge招呼(實在太體貼啦, 搞到我一路都 ...
& O! v( f- W: }: h, g: K% F- t
咦, apple姐姐冇事呀嘛, 妳唔舒服?

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-20 18:40 發表   
) k7 q- _2 B/ M1 O" q3 p4點幾去左“拜訪” Isis 姐姐, 去開中環見近近地就搭車過去; M# X" S( V( X/ ]1 n' N1 `
收穫...唔只一對襪咁簡單(題外話, 多謝你俾支水我食藥), 果番說話更加“重要”(我都唔識點形容XD)
4 K' Z- O7 u  b好多謝Isis 咁熱情ge招呼(實在太體貼啦, 搞到我一路都 ...
; m1 ?1 _( R) A& Q5 H

' I2 a$ ]; P6 L) j3 B. X睇黎係一次好好既購物經驗wor, good!!

引用:
原帖由 LingLing 於 2011-1-20 19:15 發表   3 q& w+ C2 S2 P6 e! Y' x$ M

7 p0 g0 w1 r$ O" D; d. v
; |; L. U$ M! I4 l* c睇黎係一次好好既購物經驗wor, good!!
+ @7 ]$ S) H% V9 F* [/ r( i" T
所以小妹至話去左第一次, 妳會再去的

引用:
原帖由 michelle666 於 20/1/2011 19:06 發表   1 b) ]3 m4 o8 r0 R, k% j

. H" m* W* ]. o6 E3 Y咦, apple姐姐冇事呀嘛, 妳唔舒服?
0 {$ ?4 D  t$ p) Y只係感冒未清, 食中藥成效比較慢, 搞左兩星期都係差少少XD8 p4 ~4 D. U. y) v
之後仲要調理下D鼻敏感... 有排食藥...
! L4 \6 W% C  U: D. S' q4 j: a2 y$ A; p8 f1 ]
OT: 我食緊果D係“化學中藥”, 唔係涼茶而係藥丸
% r* J2 _: r2 r6 U! z3 pOT2: 今日真係太high, 差D唔記得洗番甩D指甲油(雖然只係透明指甲油)
: N4 X4 e' b% ]% ^, h1 P1 U2 M$ q  @/ i( q0 ^: t

引用:
原帖由 michelle666 於 2011-1-20 19:24 發表   
! g. C7 \& c& V) K& ]
+ i! _# x- C& F- U3 x0 Z' t所以小妹至話去左第一次, 妳會再去的
& ~8 o. p# s4 U( A/ Z, e
" L5 ]) N  V8 M雯雯你真係好落力宣傳, 叫靚女姐姐個老闆請埋你la....^^

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-20 19:44 發表   
: Q, S7 h2 r/ |. ?$ I( d4 q& P' ?6 W
$ C/ _7 m1 Q' u- E8 U只係感冒未清, 食中藥成效比較慢, 搞左兩星期都係差少少XD
% w7 G4 W/ Q; P& E1 k4 o& x之後仲要調理下D鼻敏感... 有排食藥...
2 F+ ?, c+ _* f9 v
  q3 ?' _* E& `, A2 }OT: 我食緊果D係“化學中藥”, 唔係涼茶而係藥丸
. A) P. ^( w6 v+ y4 E& i% X5 u
0 b4 V# @+ h( Z, q0 P: S
今年冬天d天氣轉黎轉去真係好易中招, 妹妹要保重la....
! c5 @6 z; ]* W! v' _  k9 |6 O* t7 a; J
( @7 B4 w0 A% A2 ]; E) t(雖然話說我試過用病, 成功減左廿磅, 不過呢招真係唔好亂試....)

哈哈 太好啦......多謝雯雯靚女姐姐幫忙呀......因為昨日去左東莞驗貨.....回到香港去紅磡......深水埗.......銅鑼湾.........重接到老闆電話要開會..................我話驚開會睡著.........太疲啦...........頂唔到...........點知佢反問我...............都係問下啫......................老闆即係老闆...........真係無話可說呀.................

回復 811# LingLing 的帖子

緊係唔好啦..............一定要瘦得健康呀............勿亂尼

回復 805# applechoi 的帖子

客氣apple靚女姐姐 其實做人有目標....有計劃......寫下來.......慢慢便走出您要走ge路......... 哈握住您隻手重暖過我..............我真係要食多啲保品.............  要強壯些每日按胸線...........係自然加強左低抗力gala.............

引用:
原帖由 isis 於 2011-1-20 20:11 發表   
& X5 \, g- B& P0 u/ K  `' b' [* B緊係唔好啦..............一定要瘦得健康呀............勿亂尼
4 p5 ~$ ?( @* S) o+ s* T/ B3 M. Q& X7 E4 h' ^
咁我梗係唔贊成la, o個次只係病左成個禮拜, 跟住發現瘦左好多, 咁樣瘦真係好傷元氣....=_="

引用:
原帖由 applechoi 於 2011-1-20 19:44 發表   - c* l: w3 M8 Q( `# J9 n

2 G% o3 b+ }/ @$ J% Y只係感冒未清, 食中藥成效比較慢, 搞左兩星期都係差少少XD; \* q/ _2 ^9 B0 g& V+ _$ I
之後仲要調理下D鼻敏感... 有排食藥...* g. H/ m3 M/ j$ _) I

$ k+ K6 j4 y! Q, JOT: 我食緊果D係“化學中藥”, 唔係涼茶而係藥丸
* _7 c, S, E/ YOT2: 今日真係太high, 差D唔記得洗番甩D指甲油(雖然只係透明 ...
, o* ~8 m) G7 w) f  ]5 mGet well soon, Apple姐姐

引用:
原帖由 isis 於 2011-1-20 20:08 發表   
/ r: I+ @' u" L- p, X/ d6 C" {哈哈 太好啦......多謝雯雯靚女姐姐幫忙呀......因為昨日去左東莞驗貨.....回到香港去紅磡......深水埗.......銅鑼湾.........重接到老闆電話要開會..................我話驚開會睡著.........太 ...
& |) b) g/ z4 J2 Y' p靚女姐姐, 咁小妹應承左妳架嘛, 而且妳又幫左小妹咁多...

回復 817# michelle666 的帖子

雯雯靚女姐姐精做數ga, 頭腦又射靈敏.......記憶又好......我學到您1成巳經唔使比老闆駡

唔知winnie靚女姐姐好番未呢..................相格巳經一星期嘞..............

回復 818# isis 的帖子

靚女姐姐過獎啦, 容許引一句歌詞呀, "不足之處我有太多. 得各位禮待我 很清楚"2 M6 T2 Y7 N1 c
靚女姐姐比小妹細心, 又樂於助人, 妳老闆會知道的