嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃

CD 睇全高清世界盃
# U! m( |0 O% {& b7 r9 M4 A42吋全高清直播!
' S( x: o( E  m& F; l" i6 P7.1環回音效!
5 p, P, F' L" {9 x無線咪專業卡拉OK!1 m( C& ^1 p2 W( c2 v+ O$ f
23吋高清寬頻上網!) m2 I( p# j+ n* m
CD化妝間!1 D& e! n5 `& q) O& w* B
星五、六晚! 一同 CD 一同睇世界盃!
. ~1 v# L7 J  W自備飲料、食物!
- H5 I$ z2 `; H' Z7 v2 l8 y: b費用全免! 歡迎參加!
3 ~" B! f4 D/ A" o
6 G8 o8 y& M$ Z* I9 n8 O

7 W+ y$ W! A' I6 @[ 本帖最後由 adam5354 於 2010-6-16 23:03 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

-                                                                                            人在澳門來不了><"

姐姐住邊度呀?

嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
5 w- L# q- l& q, _" j! N8 Q咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢. 你有 Mariah Carey 既 Music Box CD 喎, 隻碟勁好聽, 有 taste! 可惜佢呢幾年既歌 (自從 glitter 隻碟開始) 就無佢喺 90 年代既咁精彩喇!  Y/ B' r+ F' t: v/ l0 ^

- l% D( o- {2 M+ T9 z4 c[ 本帖最後由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:26 編輯 ]

引用:
原帖由 1980718 於 2010-6-16 23:14 發表   + l7 R5 g9 C# L1 v5 t
姐姐住邊度呀?
) V; s/ @* O' t' i) k
3 E# m4 L' d% i) o( h/ V6 ^5 G9 j上水
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

好好ge提議@@
5 D( j/ d) R( _$ N% g/ O: i# }不過我對踢波冇興趣/3\

引用:
原帖由 nelsonhk817bast 於 2010-6-16 23:20 發表   , e7 d- r. E) w' U* R! j
嘩! 你好 Pro 啊! 你用 Lexicon 機, 係識貨之人! MagicTV 係高清解碼器既皇牌 (我用既係 Sony 高清解碼器, 不過無你嗰隻有得錄影! )
9 n" _& F- q" B" l咦! 點解會有兩部 amp 既? 係咪一部聽歌一部睇戲呢.
8 K$ ?0 ]6 ?) R& U

- y2 p4 N% G+ b8 c: k9 s
9 e; B  i8 K  n兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1! 3 {: n; @# O" M$ G- X( P1 v
用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級!
% |' D! E9 t8 E( `% [  G, d一同 CD 一同睇世界盃丫?

引用:
原帖由 CD女僕 於 2010-6-16 23:27 發表   
0 ]5 Q8 a. E1 R% Z, |% S好好ge提議@@
1 ]1 Z( s% z' G& E) T0 Z5 }不過我對踢波冇興趣/3\
5 g2 M; @5 u1 {( J! Y- f1 {

- r7 i: F9 X5 ?. m! ^4 O唔緊要也有 CD 拍照服務同上網!

引用:
原帖由 thomasedison 於 2010-6-16 23:04 發表   0 {- f: M/ v9 B" y; e
-                                                                                            人在澳門來不了>
- T* [0 y$ [+ D澳門既同志???

有興趣! 但係夜晚就唔得啦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-6-16 23:44 發表   ) V- D+ S8 i2 o2 C2 O- Z' o3 K
有興趣! 但係夜晚就唔得啦!
5 K% |2 R3 ~* \& b+ ^但係WORLD CUP係踢# i6 X4 w1 Q* x( ^
1930" y. q7 @/ \# t. }
2200: l% ?! F! R2 q  `( m$ ^9 D& f
4 k; P: w; u: W- u; N.....

引用:
原帖由 qwe26891234 於 2010-6-16 23:42 發表   % V9 z8 G/ h* s

- R/ F6 I# o$ f8 _澳門既同志???
; \! `: g$ y' x4 l* h% m9 v( [-                                                   對對,,閣下也是澳門的嗎@@???

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-6-16 23:34 發表   ) F6 D$ X3 c! n  K+ v$ r

. S: m- F8 ^) ]* e! m: N( M" l2 a5 y5 m5 [( k! X  H, l
  P) V. |" W4 _) k4 ?
兩部Yamaha 係5.1 黎!Lexicon DC-2 係 7.1!
+ B: W, v3 J6 t* y4 J1 u用兩部Yamaha有10聲道!Lexicon 用了7聲道做後級!用2聲道接無線咪做後級! " k6 [0 p  I: u- \
一同 CD 一同睇世界盃丫?  
1 p6 O; [( y6 a7 |+ F; ^
. H" G5 X" M- ]8 N
原來係咁, 果然係發燒友. 我自己唔鐘意睇波, 反而週末平平哋去酒店食吓 tea buffet 吹吓水 或者去吓 karaoke 就有興趣. 多謝您既邀請啊!

好提議, 不過要放假先可以

係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 butterflies 於 2010-6-17 00:23 發表   & Q. `3 `6 H$ |( f& e8 X
好提議, 不過要放假先可以
3 b3 M: c! r, s4 I- r
) \' S" l- @" T2 M, s
婷婷等妳!

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-17 00:45 發表   
+ {) i, r& N% [4 [& c9 M0 @係咪一定要著裙著絲襪先黎得,好似好吸引咁!
( g4 W9 X" u& h" t2 Y
" w3 @! V$ a5 H- w0 L% [男裝黎到先變裝丫!有CD化妝間丫麻!

諗起世界盃就火都來埋
0 o3 Z2 z$ z6 F, d) ~( V場場都爆冷
2 J/ a4 g: L9 T, ?: G連spain都輸
  M. K. m) x, J5 j唔會再賭世界盃 輸錢

引用:
原帖由 BSoD 於 2010-6-17 01:10 發表   . D( f) N) }1 F1 S! f1 v
諗起世界盃就火都來埋
+ }! X& D) k% a9 n場場都爆冷7 |1 R2 r$ Q7 j" I6 i
連spain都輸
% `8 @; z! m* p: H唔會再賭世界盃 輸錢
0 g, ^# D" A; ~2 l

8 V" i, k2 D5 v8 x2 I婷婷只是看和支持心中球隊!婷婷不賭波的!
9 G6 q5 X5 ?- Q  G1 n  _0 u黎唔黎丫?

我有興趣please add me [email protected]