嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 睇全高清世界盃

引用:
原帖由 leo9972000 於 2010-6-17 02:06 發表   + i9 R7 K( L7 O: e
我有興趣please add me [email protected]
/ i+ c3 l- l! R8 @/ f% R0 e
- i% K8 C6 d3 C3 x$ ~. PADD 了
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

設備唔錯!

引用:
原帖由 leeon 於 2010-6-17 05:06 發表   5 x0 ~! f7 X8 r, z3 I  D; l8 j! s( Q
設備唔錯!
. D# q" m( V8 R8 J( r. n一同CD?一同睇波丫?
9 a* G6 Y4 E9 Y, W! D" a# C% V8 v6 R% [5 V+ }, @
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

很高級的設備

引用:
原帖由 powah 於 2010-6-17 23:01 發表   
2 X! `4 U. W3 d% z1 p很高級的設備
# ^7 ?! f- V7 j& ]. H) u7 S: c0 Q

" R' N% a- I/ e2 q: E" }7 I4 q3 i一同CD?一同睇波丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-18 23:22 發表   + |; o. E: T- w* y4 f
不如夾錢買pizza仲好啦-.-
, s* Y4 x- q9 W. Z9 S每人幾十
" }2 A* D) _9 e+ f: O8 P; O: `! `
PIZZA 冇問題!一同CD?一同打Wii丫?

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-19 18:39 發表   
" o5 A6 b, m1 |6 Y你邊區嫁?- -
3 b. Q  ^6 E- L; [$ C2 V, h. }& J# T
7 I. \( Q( G6 |上水!

設備很high-class唷 @@"
; g3 T. F9 w# e- H3 W. p1 j1 K不過你住太遠了...so sad/_\

引用:
原帖由 Rainie 於 2010-6-20 02:23 發表   
7 T& E2 L2 ]' g# [" x+ n設備很high-class唷 @@"9 W9 c% ]. K! E. @
不過你住太遠了...so sad/_\
8 j- `6 E. I& K) b" a& x唔洗錢都冇人賞面!又話太遠!

我都有興趣呀哈哈!!!
5 r# Y/ R8 L  b% \; u我星期六日好得閒架!

我都有d興趣, 不過無衫呢=[

再三致謝!

世界盃巳結束了!  
" B; L: C) C* z7 U8 l' _2 H( V; C4 N# X- P0 u! i+ p; _  V+ @
多謝有出席的姊妹朋友!  + b4 y- g( `" ^% U# v

' z5 E( W/ d% O; X: t* ?希望小妹下次再有機會辦活動!

4 }* _$ L. q& ^* e* O5 z( }
1 L# b5 f& b  P8 d
再三致謝!

. J9 Y) T" U; G; B: s. A  c1 V, ?4 L7 S* p