即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

永久會員問題

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:51 AM 發表   
. _! r" ~: Y; u4 B1 U
! v4 G. K6 Q( B
# I4 V( x& d# n6 Y我距離cd...10萬8千里呀, 都係繼續戀物算o勒~~
x2
YV3S1E117XC050141

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 00:42 發表   
) T2 l. Q- q( E
- V' b( N/ A+ {6 E7 p3 F. ]
# j4 R: f6 a9 y0 n* o: ^' a死啦, 你o地個個都咁講, 會cd/戀物多好多個範疇, 唔制呀, 我純迷戀校服, 唔要有其他支節呀!!!
" z& J( E5 }' v6 s( _. n
) X; \" ~- h9 e$ W( v但係, 你o地個個都好似話俾我知冇可能淨係鍾意一樣o野咁wor, % a/ `) w( b! Z3 h+ I
咁點算呀?! 心情沉重添~~
! z0 r6 C" Z6 p) x% z" r& M% q5 v! @2 z+ B. O  q
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:43 發表   ! w1 r0 A* a+ O" X$ }' N) S1 e

" n6 ~1 R+ L! T- N$ v8 x% K5 a恭喜成為真正既CD
9 e$ Z" N% N2 O( p5 P9 p+ p

0 K% n: I7 B& I" {; E  g" l6 ] 真係唔知恭喜定點
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:55 發表   
- A) B5 ]9 _+ t- S
' Q, K' a/ f4 v- R* ]8 ^" q  S, }5 _+ U; a6 q' V" H
好似upgrade 電腦咁, 換吓一樣, 又一樣, 卒之成部換晒.......
& Q6 w1 s5 v) r" A

% [3 H# B3 O( _, B( swindows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 00:57 發表   
. [: \) l* G% L3 Q0 g) d; I4 g0 W; J+ W6 n& A1 y# H# F
7 e2 K' X& @) y1 ?' \
真係唔知恭喜定點
' p9 x6 S0 y9 J$ W* [, M& T8 b其實你自己都唔想咁?

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-23 00:53 發表   ) r" R+ [/ F2 M) f+ G8 x9 F& U, t
x2
, E! q; Z+ n1 \- o, z' Z
! v$ |  B) L& a2 Y# L; ^哈哈, 你都開始upgrade緊啦, 應該成功進化到o既時間短過我o既~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 12:58 AM 發表   
7 W" C6 d# W/ \( S1 Z5 {0 e. n# k3 L% d
, O: D8 Y% g1 ~4 q
windows出到7, 但係我仲係用緊xp咋, 我個人較為守舊, 睇o黎...應該可以延長多幾年愛校服o既戀物生活o既~~
守舊與否. y4 U' }  h) o4 j. F
在乎觀點與角度& s4 h: z, `7 g: l  W

. T/ V: Y( t6 X5 H正如 有人連M牌b9tl都嫌舊$ i& b8 k2 Q3 q0 D" E/ R5 O
有人望住架金車話係新車 一樣
YV3S1E117XC050141

引用:
原帖由 心儀 於 2010-6-23 00:58 發表   ) w: R7 e7 s. u% n8 c- Z
& T* E( G% l# M$ }. V
其實你自己都唔想咁?
1 P; H2 o8 T9 o# v  t7 Y+ G9 s3 g( D8 D1 M
半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-6-23 01:06 發表   . ?: i' s: }* S6 P# s
+ ]1 O5 U- k, d

( `2 {' W2 m$ P! }半年前真係估唔到, 主要真係無諗過化妝, 影到靚相係超開心嘅 , 但屋企越嚟越多嘢 , 要控制吓
' j- y( O. q$ E0 r, M# j% L! g5 O9 z7 d/ O- ?
我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-23 02:45 發表   ! i/ k4 |4 U* N  ?* n7 x  l
) Q* @: k6 B; ]" F, f6 f

# X4 {6 X) I, U0 `1 s我買校服都係呀, 不自控咁買o左差唔多80幾90套校服, 多都要蝕讓賣返出去, 真係有少少失o左控呀...
; Z6 t3 |7 p0 ?  Q
5 w  T* ]  g2 F. K' Uare you many pantyhose in your home?