嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好熱......

今日真係好熱......

不過無阻我男生外表,  bra + un un + 修身衣 + 絲襪既決心* f) \6 G% h% @& c, s3 h  \- T) _
依家返到屋企... 加埋腰封, 旗袍同高踭鞋...% |: S# h2 O% \2 Q% I; H" b
有番晒腰型, 太好了..., e- h" q  ?: G( h1 d
2 c$ a! Z8 a+ U+ @  u
不過, 用要封既時候, 係無法變腰, 同... 非常緊... 其它朋友要用既話, : W3 a: `8 M/ l$ X- W! B" Y
小心胃/腸痛....因為佢係夾硬夾番d 野入個肚入面... 抖氣都有d 難架...
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
天熱穿絲襪" ]& _3 i" |4 g! ]+ G# q5 E
小妹雖很SEX但是感覺好熱

shinobu姐姐唔係話屋企好難cd咩
+ T* k( y# |: k0 D咁熱入面仲著咁多野...

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-7-9 20:06 發表   
$ m9 c8 F2 c% {4 g# [4 c邊到男生外表呀-.-8 T# p4 O6 e+ p7 @
你張相咁令
3 B- f4 F7 Q% X& y完全地女生外表呢
1 c# R0 |7 ^( G; }! N呵呵...你誤會了..# y" [4 G& t" Z& W& C6 {
那張相的確是女生, 但不是我呢 0 L5 ^$ o9 P, E( j2 V0 h5 l
如果我可以變成相中人... 真是三生有幸了

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-9 21:59 發表   
/ G6 E8 T; M) C6 h, W& |. ?shinobu姐姐唔係話屋企好難cd咩
; X) e5 s6 q# j* ?+ Y5 }4 N咁熱入面仲著咁多野...
* q% K( v% i! T/ V+ J/ Z+ m1 N3 B
對啊
0 a" G) a9 d4 i3 k: V但今天是難得早收工的日子
/ e* L4 [* E8 ?+ U" r* u0 ?可以有幾小時全屋只有我一個的機會
/ z: \2 X; d/ i8 K6 ^可以洗衣, 乾衣
& v, m  B: n  h, X3 L% a1 s不過我很少在夏天有穿bra 上班...很刺激呢...

HIHI,可以留底MSN嗎??

真係好熱呀~

姐姐很利害, 天熱還著咁多衫!

無人理我

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 19:48 發表   
! ^. s/ G! t  U不過無阻我男生外表,  bra + un un + 修身衣 + 絲襪既決心+ I7 i. Q' z$ g# H  R
依家返到屋企... 加埋腰封, 旗袍同高踭鞋...
+ H1 A  C7 A' ^' T6 Y& v有番晒腰型, 太好了...
3 ~& M" L# O: G6 T/ i" L+ ^% K8 e
2 z+ B; E5 a) L; G) S不過, 用要封既時候, 係無法變腰, 同... 非常緊... 其它朋友要用既話, * |8 v/ s: f8 _; b2 S! D/ o
小 ...
( s  p) E* a. f, h5 y4 D 果然好大既cd決心~~支持支持,唔~~咁您返屋企咪好有味道law??

我根本不怕熱,所以還是隨我高興著衫, & u# H$ O6 J9 @# a& R
夏天cd對我來說最麻煩的是洗衫,因為流汗不洗衫會臭,不像冬天可以想洗才洗,
: ~9 f6 Y: F6 Y* @因為懶,所以放工返家,除了bra之外就沒啦,有時會再加一件綿T,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

咁我唔係好明.....您著bar既時候應該唔用吊肩帶型否則實街上俾人發現,我試過但到街上都係set低條肩帶,咁您呢??

天氣咁熱都可以著咁多野!, B; C, Q$ r/ K( e
真係勁!

甘熱仲著甘多野,小心中暑入院就大鑊呀
$ `2 `8 ~+ h# f8 y到時護士姐姐幫你逐件慢慢除就.......

啊啊啊,点解我睇唔到既~~~~~~~

天氣熱啦..
2 S- [4 n& h7 ~% k5 F小心焗住呀

引用:
原帖由 15309134 於 2010-7-9 22:04 發表   
9 {9 G7 }7 o6 _: \$ ?1 z) E( UHIHI,可以留底MSN嗎??
) U( O! w0 z1 H) r/ ^( y5 n抱歉, 我唔留msn 畀人既7 T% @9 d- N5 k1 l
本身亦冇時間開msn...

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-9 23:21 發表   ! I' b0 I( w/ P0 Y* ~5 a
% q+ M7 H% ]8 l0 U
果然好大既cd決心~~支持支持,唔~~咁您返屋企咪好有味道law??
# b( _0 k1 C; w# P
咁要睇下你之前有冇做工夫' u! r& B" Y, r7 C0 G' h/ d
我本身有用開防嗅劑... 有需要會加香水
5 f( S) `  |+ C3 H8 b' h所以一整天後返到屋企
! b6 J; ?+ q) ^( L8 d3 b" Z: R7 |都冇乜味....

引用:
原帖由 ahbee9603 於 2010-7-9 23:25 發表   
4 v$ K6 t6 w( h  t% {7 X5 M 咁我唔係好明.....您著bar既時候應該唔用吊肩帶型否則實街上俾人發現,我試過但到街上都係set低條肩帶,咁您呢??
. x6 ^( I% r1 g$ G+ t
冇呀... 我照著% [8 Q6 I4 R- a
不過會搵件冇咁透bra既衫....

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-7-9 23:44 發表   6 D1 a6 i& a: R- ^- C( ~, r
天氣咁熱都可以著咁多野!
7 s: S6 M/ d+ |  Y真係勁!
2 z0 F9 w+ O* e5 x  U$ ]% W我都估唔到...仲頂得住
: V3 E6 a1 ~5 ~& M; Q' t件修身衣仲要係背心型... cool到實一實添...