嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好熱......

引用:
原帖由 楊乃武 於 2010-7-10 00:09 發表   
" U3 G/ |/ _2 b9 N+ j4 t0 O: O* H甘熱仲著甘多野,小心中暑入院就大鑊呀
( b7 w* E. }2 @0 d' o到時護士姐姐幫你逐件慢慢除就.......
8 `2 E, r8 D& E) L0 Y# E: {
我要年輕貎美既護士姐姐幫我除

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 lelouchcc 於 2010-7-10 00:44 發表     [1 |9 G, O. c
啊啊啊,点解我睇唔到既~~~~~~~
* i. l! S: b: o! x; v4 e你expect 有乜野睇?

引用:
原帖由 Joe 於 2010-7-10 01:22 發表   ; T+ Z/ v9 w) A) \1 e5 W
天氣熱啦..( `% }5 ~9 c, z) e6 @  l
小心焗住呀
# R* D3 D( r7 J5 u% _8 x多謝關心8 N( G" W. M; y" r- }+ I8 M
我果日都飲多好多水.....
8 D/ M% m; d3 a; I* F- k: |好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:09 發表   3 [) N: ~3 i' i2 |. \& ^

5 D8 [8 x' H6 j* {3 `. w0 q多謝關心0 W8 m) |) k+ N% }7 e" ?
我果日都飲多好多水....." P+ }! G) i$ C6 X
好彩大部份時間係公司... 有冷氣.....
1 Q7 \9 y+ X0 x$ C( M
而家d冷氣唔係得27度架咩?

引用:
原帖由 tonychan 於 2010-7-11 20:14 發表   , C( B% r4 U' }7 o

# p4 E7 a9 F* W4 i+ P7 R而家d冷氣唔係得27度架咩?
) p4 b3 p; Z" s7 ?, H& e
我公司d 冷氣冇跟白x 政府咁...set 25/27度! m" J( X# z7 g1 L' P- w
我個位成日都徘徊係20~21度0 G4 }! z9 h3 m% }2 k. m+ X3 ]- ]; J) w) F
有時係19度

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-9 22:02 發表   2 x5 C% O+ m$ T- Y$ }% i7 m. F

4 R/ o, G( z: o/ s# J. f% L1 P* W呵呵...你誤會了..3 K: G3 G) s$ G8 }4 Y# _
那張相的確是女生, 但不是我呢 ! e" U$ f1 @7 a  B
如果我可以變成相中人... 真是三生有幸了
- l$ Q# n' S4 G- t
4 l1 n5 J. h, J7 D3 T5 R" l* i我成日以為張相係你黎架添。
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 shinobu 於 2010-7-11 01:06 發表   
# @5 B9 m  a3 |4 P! y& h& h3 y" Q( C7 G$ e& P! W/ l+ ?3 O1 }
冇呀... 我照著
( y0 V% Q* D4 E; \不過會搵件冇咁透bra既衫....
- j- S0 {2 e& T: x
' v: Y+ I, e& H( y- K$ m咁都會凸出黎架?
我最鐘意著裙著絲襪