嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[轉貼]驚異!麻甩大叔變美女

very pretty, i wanna try this make up

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
化得他年輕十幾年

點都唔夠我麻甩喎
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
8 I* M1 n3 t6 n2 X5 _9 n  L 8 G9 ]; p$ ]% _
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

懂得化妝真好, 可惜自己無時間同地方去學

引用:
原帖由 CECI 於 2010-8-31 00:12 發表   
! b' x! |5 b) u1 \  A真的認識化妝的人真是神奇及偉大啊! 幾唔靚都可以變天鵝!
3 K6 b- ?* g1 |" J1 p 6 P2 m( Y: e) v! E9 U; W
另外, 真的不明白, 為何總是將心儀後尾要加多大叔兩個字! 她真人並不像大叔啊! 這點我可以証明呢!
9 C  J- F& m0 Y) x: E1 J5 W8 ~
終於有人講野似返人話了

我都學緊化妝,,,,,,,0 x( a- C/ O- H9 i. Q% b
但化妝最大問題係眼眉+ E4 h: ]$ k& l" Z& d( D
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清3 Y/ O7 v. U/ u, n
要修眉就要cut眉毛
0 |# l8 g' x6 A9 L2 i7 k4 [個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢; Z% E! [  e7 j- h
如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
4 G5 h; H: V$ }( O" t  e& N- A點答呢

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   - g! N9 q! x: r: O( C( o
我都學緊化妝,,,,,,,
; x/ G1 f! K" C3 p9 \4 h但化妝最大問題係眼眉
6 k8 Y2 {7 \; e: t假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清
. P4 d! N) ]  t# r% p要修眉就要cut眉毛
6 B! G5 Y& E$ E7 C; y7 {1 R個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
3 N2 _0 A8 j% T; D7 A7 u2 V; C4 d如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉5 J$ u! V& P- m! v+ |3 g4 e
點答呢
  O4 j4 J. ]  H  a& O2 ~: w頭髮長左厚左都要修啦
" ?( u$ z( [7 u) w3 e1 h$ W鬚長左都要剃啦. K& e- j9 K3 Y8 N
何況眉毛7 C1 g. ~6 e2 c" z6 E" |$ L
大把人修眉啦/ K" y& i/ u% |( v2 H5 y$ ~
d男明星要見人好多都會修

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-8-31 00:55 發表   ' @8 W9 \( c% V! e7 U8 [
我都學緊化妝,,,,,,,( L: E5 Z( e2 U1 ?/ }, H
但化妝最大問題係眼眉' r! M9 N: W& W# T
假睫毛,眼影,眼线,唇彩, 一洗就清- t! b0 X1 L& R/ x5 H
要修眉就要cut眉毛5 K$ V2 ^$ ]" {
個大叔落妝之後條眉仲會唔會女性化呢
; X2 y7 W& u, y$ J3 `) U- U" I* e0 \2 y如果仲係... 咁返公D同事問你 why俾人剃眼眉
) p; v' h' d  y( y4 T點答呢
cut眉毛唔想人知
0 [# L- g. y+ J1 a最好每日少少咁CUT

引用:
原帖由 cosplayer 於 2010-8-31 03:11 發表   
; P+ A% p6 ]; N/ |' |1 Hcut眉毛唔想人知
2 B9 T3 Z; K, h, y. z. _( l最好每日少少咁CUT
* t% }& @9 t% I% D1 R
仲要記得要小心d
9 k' e+ N; ~+ \% B8 |好似我咁一下重手左唔見左忽
" f4 U# ?' h, A% F" @想人唔知都幾難XD

引用:
原帖由 心儀 於 2010-8-31 00:17 發表   + c7 [  E* S# w; O0 O) A( ]( z
4 j8 L& s! \. y$ C7 z* p, u$ E4 y, @6 X
終於有人講野似返人話了
" _7 b! Q4 u$ h& M0 g4 d
$ s9 B8 D4 m( X而家要叫心儀女皇

好勁.... 仲勁洗錢tim...

化妝果然係人生中其中一樣必學嘅野!

唔係下ma 0 _1 `3 c/ R" |( d3 h! H0 S
咁強勁??
5 H/ y, A7 W2 S不過d"so"根有d明顯...

實在太強勁喇~

嘩........好犀利

very good!# }" B: w6 p; a6 C
化o個個真係勁

點解會係大叔進化到女皇?
  i! C. K0 M* L& {: d: S# E
! x% `  n$ U. S/ _* n- Z跳級跳好大

識用化妝品的...果然厲害....
什麼時候才能跨過鏡子的另一面,尋找另一個靈魂??
偽屬性賽高!!!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-8-30 12:04 發表   1 |/ }' i; ?$ W9 {5 z8 O
唔知點解
2 f; M8 t/ D+ t( K9 I  \我一望到個title
$ z; p( D7 O; I) p7 ~即刻諗起樓主
. K" I  |& J: O2 J3 R+ k3 A3 ^8 ~8 i
心儀大叔