嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿崩了!

穿崩了!

平時夜晚一向都會鎖房門訓教
8 j0 {9 S0 |1 F* w1 r1 o$ P琴晚唔記得鎖門(可能酒精影響)
! V! {( F5 v9 r( \: F+ D0 ?今朝又撞鬼...老媽子竟然入黎0 h& J" _, r5 m4 ~
身穿睡衣o既我俾人發現了!* K" W4 F- Z: w1 T& l# B+ X  m
D反應超大, 『你系咪傻左5 d8 H7 b" l& x# A0 |$ e3 }
定系有病牙"!?』
" M) V7 Y1 e9 L2 C5 T『你去睇下E生!』4 t" D1 i9 i. w% X0 i4 O( v8 z
之後順應意旨, 除左件睡衣落黎, 就系我面前掉左* z$ I% `$ n1 f5 B' `1 m
掉左可以買過, 俾人發現個種感覺無得重新再黎
4 n$ a% U9 ^3 A# x( B# |跟住系佢出門返工前中間個半個中; X, ]$ H  C" k  M/ s9 E
好難過...D時間超慢...  j1 q+ R2 {) |  U5 S8 G7 L
一等到出左門我即刻將櫃筒入邊D女裝衫褲轉移地方' }! h* l0 r6 e* a$ X) v
驚今晚返黎搜房!
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
幣傢伙啦
' F6 n: A) s  ~5 ^: E  |咁唔小心都有既* L$ @1 \. l5 A8 @
你個時著左咩野衫啊

咁大獲?
- s3 F4 H' w$ H% K5 C/ w你個時著成點呀?你屋企人咁大反應GEI?

唉………討厭 9 b9 R) n( w. [# q% u
搞到我地好似黎至第二個世界咁……

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2011-8-29 09:36 發表   " w5 |& v6 h# g( m) r0 Q  p3 T* v
唉………討厭 : B8 H3 u. T, z( p  r( r
搞到我地好似黎至第二個世界咁……
+ r* X$ ?0 E# t( L/ w( e) ~6 ^
小妹都有同感

我都忘了第一次被媽媽發現的情況了5 H* N9 V, z! Z3 _, ?0 s
建議寧被她知道,都不要被她看到# q) L" Q0 G: _4 \
應該會平靜點的2 d: P$ ?4 @) J# V
# }: I4 Q# b2 H% f" H, \

閣下遭遇, 深表同情, 如果你阿媽受過高等教育, 可能會諒解你, 否則.....況且俾佢知道後, 你又尷尬, 又唔知可以點做, 只有咩都唔做由得佢.

發現得一次的話,佢地會不停地留意你呀,以後小心0的喇。

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-8-29 14:55 發表   : Q" M. Z' G0 i; x' m6 \5 G' ?1 p
閣下遭遇, 深表同情, 如果你阿媽受過高等教育, 可能會諒解你, 否則.....況且俾佢知道後, 你又尷尬, 又唔知可以點做, 只有咩都唔做由得佢.
4 h1 g5 X1 i! o' K$ h
依家真系唔知點算...唉!

引用:
原帖由 kurt2228 於 2011-8-29 09:14 發表   
! c2 x$ d3 q4 |咁大獲?
: @- z( z1 `8 ^1 g3 h你個時著成點呀?你屋企人咁大反應GEI?
' f- C" v& Z9 A! c# o1 o/ S
我著住件吊帶睡裙訓緊教= ="
  ^( }4 \, ~0 v' Q佢入到黎個下我自己都嚇親...% `1 P  Z, O& S3 G6 W3 N5 Z" C
跟住先醒起琴晚唔記得左鎖房門

引用:
原帖由 cd_lover 於 2011-8-29 16:01 發表   & f4 b5 g* n! k
發現得一次的話,佢地會不停地留意你呀,以後小心0的喇。
+ _7 w4 _, l2 h
我都有咁o既感覺..., }6 r; G$ q0 S. ~* y2 T
有時好想一個人搬出去住; [+ x6 F6 \- W- c. l* p, ?
唔洗擔驚受怕...
, A0 E( O3 |1 w2 @化妝出街又要等屋企無人
3 q* Y! C6 y. Q" F, b+ @8 D1 y: T- i出左街要返黎又要等佢地訓晒先得...

依家唔想穿崩都穿左啦~ 你媽媽應該都唸到d嫁啦---因為見到無可能當見唔到既.
3 N( D. g7 c$ J  r5 a- C* J/ h8 @. C9 ^
搵個機會直接問下佢對你著成咁有咩睇法囉~~
果凍好開心見到大家哦~~

引用:
原帖由 oenothera 於 2011-8-29 13:46 發表   & q; g$ {$ F6 a4 b7 P: b* l! U6 _
我都忘了第一次被媽媽發現的情況了: z0 \/ S. v5 \* u  j9 z# T9 f8 ]
建議寧被她知道,都不要被她看到, @# ?# x  a+ B) E" |
應該會平靜點的
1 s2 @; d" ?+ b$ u( {
+ ?0 G1 l% r7 i3 \, Y
我記得第一次被家人發現時,也是全身冒汗超緊張的!真希望他們快點忘掉!

叫你媽媽睇下變身男女chokchokchok啦~
果凍好開心見到大家哦~~

你保重啦!

我一早同左我的家人講我有可能會CD~# l# b7 v+ G/ H" ^/ ]! ~
雖然家人不太喜歡~" ], B4 k: L" w% E, n# f! |
但講左好過唔講~

認同樓上咁多位姊姊..2 H" k; g/ t& v' O+ X) y( d

' N: k; y" s' [0 A/ r有幾個做法
6 [0 [' _7 L! Z' V2 Z1. 係照直講..此舉係需要好大勇氣..道出自己cd 原因..除非你cd 原因係好邪惡咁就另計..+ ^1 j* k+ d' g1 J4 L) ?. {
2. 好似你咁將自己d 女裝衫衫收埋另一度..唔好被發現
) W- a+ E" y. F+ y3. 扮冇野...之後係咁兜...5 {. Z# u/ c. U, f: X
* E7 X& x7 W/ \! S
其實我冇都咁大勇氣可以係訓教時著女裝..: A" X4 F* s" y+ C) P* I3 D" M
因為我會訓得唔好..訓訓下就會醒驚比屋企人知道.+ v. c) t# O8 l5 E4 z
幾個鐘醒一次唔好受感覺
( L* M0 B! m( R: J1 r  x4 a; V* V- A. |( r# Y* W6 V
支持你sis
本sis叫奈奈姊!~

引用:
原帖由 萌章機 於 2011-8-30 02:56 發表   
0 ^* Q. ^+ {" G' m/ Z/ ^3 q- |# O* {我一早同左我的家人講我有可能會CD~6 o5 \" p. |+ S
雖然家人不太喜歡~8 y; j" h' b4 j6 s5 S3 V
但講左好過唔講~
( T; `/ t( x( s: ~8 N點解咁勇敢?

引用:
原帖由 oenothera 於 2011-8-29 13:46 發表   
. O" o& c# ~  q7 J+ k7 p* k我都忘了第一次被媽媽發現的情況了
5 }- x; {$ T7 k5 _- C) |' h% r6 t建議寧被她知道,都不要被她看到
1 K* t8 ]- Y# x9 X" c7 m: u- Y應該會平靜點的
2 n  ~6 ]7 ^8 ?3 x5 a5 Y* U# M) A6 @認同-3-* b2 V8 W% B& m6 b; k  Y. D7 m5 x
我屋企人到知 我喜歡 e d 野但未比佢見過-3-

其實我有方法兜,你話你參加左變身男女chokchokchok,所以要咁做訓練