嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

穿崩了!

其實兜左之後, 通常d人都唔會信晒, 只會講句:"你係講真至好..!!"(或者係我機心重啦......)
9 {8 ^; [# h- h7 w4 w) r8 n/ |
/ V& Z, Q3 p7 |之後繼續懷疑你, 你又監視佢, 佢又監視返你..
; `1 t& x5 w8 M) R咁既日子好好過咩..?
果凍好開心見到大家哦~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
唔好理,當無事發生( k( f+ c% ~- h  d& W
等掉淡件事
0 ]3 `8 S( n* `, ]" X; z(個人經驗)

引用:
原帖由 lamlam2903 於 2011-8-31 09:03 發表   
9 b2 e( |+ |* g/ R& c8 L唔好理,當無事發生
: G1 M9 x  o4 G- ]0 r等掉淡件事
( ~4 T" y+ [" y0 e" J* l(個人經驗)
9 ]: v: @0 d5 X& i4 j依家扮無野...逃避交談...唔識面對

扮無野,說其他話題
$ _) G2 C1 G" g4 r& [0 `" B播變身男女時轉台: @! ^+ U; o8 y/ t, ]! t" p
佢唔講就唔好提,趁這機會孝順多D家人

我最怕就係依D事發生
- q7 J, m5 _/ R6 R. z因為我都試過...俾好媽見到我著住套校裙 % d* c5 C4 l& G8 Q& @. L  S- f
佢依家偶然會拎番件事出黎講..."你果時搞咩呀, 著住D女仔衫"

引用:
原帖由 alexander 於 2011-9-2 06:00 發表   
% K/ D  j' E/ }3 L我最怕就係依D事發生& n5 J! N! N7 O3 J0 x. k" `& q
因為我都試過...俾好媽見到我著住套校裙
) `+ {2 i* M5 R" g4 L' D8 s佢依家偶然會拎番件事出黎講..."你果時搞咩呀, 著住D女仔衫"
4 L* T8 R( a8 p2 H
最好唔好提=.="一提我都唔知答乜
, h5 `5 n" f3 k( T+ y9 ?: L依幾日我日日返到屋企即刻哩入房

引用:
原帖由 alexander 於 2011-9-2 06:00 發表   
0 U- U* U+ A' G5 l8 g5 g我最怕就係依D事發生8 J  x3 E7 V! J, H6 v; }
因為我都試過...俾好媽見到我著住套校裙 , ]9 ^6 J& H! X1 X
佢依家偶然會拎番件事出黎講..."你果時搞咩呀, 著住D女仔衫"
' m! z) C; E" {1 F( a' x; f

/ e% o4 G$ L5 E  [5 G3 D, G咁你點答佢呀?

我老媽子也從來不會敲門就進房門 所以我一般無事會開門 有事會鎖門 cd只有在家人不在家時才會做...

引用:
原帖由 tyhnjki 於 2011-8-30 07:17 發表   1 L. n( c, _' d' i5 c0 h

1 e! s' J# x% f' A點解咁勇敢?
9 Q5 _3 q7 h9 y+ e
- j" i* X6 {% l其實我一點也不勇敢 7 G) a. ]$ C* v* G' n
同家人相處咁耐~4 V( m' `" t8 S; V7 V
也知道家人的性格~
  F) {/ Y1 D5 O- X: n在加上講之前幾個月內~% P& u* U! c) X* d( K
同家人對話中一時時的加入了CD的話題~
' N' Q2 M4 w9 t# @! t- j. z之後大概知道家人對CD的看法後才說~~! d! E8 H, w+ j8 J7 q' [

0 X2 k; _/ o/ ~3 I+ w, l7 ~( k, \9 l現在我覺得這個方法不是每個人也用上~ (因為家人超不喜歡的話......

引用:
原帖由 06813 於 2011-8-30 23:47 發表   $ U, F6 f7 _2 y& M
其實我有方法兜,你話你參加左變身男女chokchokchok,所以要咁做訓練
, D2 t) f2 R+ q) H4 j$ b可以既....3 y" ~$ S" S4 H+ B# ~
1 Z6 A3 a3 r+ ^
同樣事件我試過三次law...& b8 S% e# {! g. e! x% S* q
不過依家都唔係好想再提~~~3 q4 n" \: _. g/ |% U
( f5 s$ b+ a' A. R1 H

引用:
原帖由 mandylieu 於 2011-9-4 14:07 發表   
& o0 r4 L$ w' m, H5 ~# ?
) f9 |2 }/ H& D3 J  N
/ N1 D% Q, H4 M咁你點答佢呀?
* y$ l2 {0 C$ D' o

9 Z3 v1 p1 V- X5 @/ o我會叫佢唔好提番件事=.=

下次要小心D

當你大大聲話我要打飛機!好想叫雞!就寧願你著女裝 XD