嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

好想買校服

去左幾間校服鋪...都唔買女生校服給我...心灰意冷
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你想要咩校服0 @/ M; A& z# ]1 j
我都好鍾意校服誘惑

問題係你想買邊間既校服先? 上智果d就要學生證先買到ga bor
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

你去邊買?
2 b( x$ D* Q! |( e我真係未試過俾人拒買1 e+ C$ {3 \  u0 x& O
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証# D# v5 F9 z4 t/ c
高年級就冇

我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...

我都係,請問大家有那裡買會無給人距絕

我去過灣仔同九龍城買,完全冇問題

= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, % n, v' k6 Q9 t/ a. H- I0 E
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 11:02 發表
9 I$ G3 o0 T" `3 z0 u7 y5 o1 B= ="我家呼近有一間小小的店舖,是賣校服, 1 ^$ a# T* m* k: Y7 }: \
計劃已經諗定哂,但只差我無膽買= ='
/ J: }, X) N7 o) ~' {0 c6 h

8 C% k7 f. v+ ~# B5 a3 w6 ^" g我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?

引用:
原帖由 emm0877 於 2008-1-22 14:38 發表
, o; @  }- a* o- h& l/ o. d7 }
5 E, u. |( C5 g7 u0 R8 v- l) U' K1 c( G$ @8 f5 H+ b+ m' `1 \" r
我想知道o係邊度?可唔可以講o黎聽聽?
3 h! T' c# f' H( D' c% j$ E' G" u6 A6 k9 {: \3 ]
柴灣個邊,你係咪住柴灣?

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 3 N6 S6 R$ t7 ~& K

& q" b, |: t4 {* {; ]5 B& g1 I
$ q! |  V1 m6 R5 x; K# @# h柴灣個邊,你係咪住柴灣?
3 `, S+ E% S4 Q, s& j

9 ^. A8 C4 r  Z0 n7 y6 a唔係,不過我想問o下間舖頭有邊幾間o既校服賣?

樓主的心情我很了解, 當年也是硬著頭皮去買...
: z/ j# m0 K1 _9 ^
/ P$ p& S8 J; j2 b* G6 _0 J0 r) Y  D
引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 ) _' ^6 W+ n+ E1 @. p2 S
你去邊買?
8 N. C. K! i; _9 i: |) i我真係未試過俾人拒買
, s% `+ i7 j: C- ~+ f/ a6 d1 T上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証2 P3 L5 O) |" G8 }/ s5 u- K; h
高年級就冇
# a6 u$ F7 e$ v4 @# q
; f4 d% Z; ]; B" |9 G) w
有嗎? 我都知要學生證才能買, 本來在網上找到人代買, 誰知給了錢卻找不到人. 可恨!1 V# k! L( K# Z+ F7 r! K8 a/ l
* C2 e$ x6 p5 o7 h( q% u  M# T/ S
我想買上智的冬季校服, 但找不到門路, 可以告知嗎?

回復 12# 的帖子

只有夏季 , 低年級版本

冬季有分高低級嗎? 不是夏季才分?

回復 14# 的帖子

我說我知道的那間
$ X$ m" A) e) w0 i! A" ]只有夏季! i# G  a& Q# j, K; f" x7 V
只有夏季6 ?  o# x6 y9 i
只有夏季, b8 {6 e8 e4 f4 r% ?
只有夏季  `9 X5 i& D, v, l

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-1-18 19:13 發表 ; d+ w* O  E/ U3 m: D8 e
你去邊買?- z# S3 q& c% ]6 J- K
我真係未試過俾人拒買) e+ N( F/ K, d  l
上智我知有間有低年級買 , 唔洗學生証
0 C  I5 f& `, r2 N高年級就冇
! ~3 C5 R- I9 R3 Y' T; F

( ]/ D; c% W+ Z
4 h& T2 C* k/ T6 D5 R0 k+ Q" u係咪講緊荔枝角道間歐美?

引用:
原帖由 KR7723 於 2008-2-3 00:43 發表
# `# y* v, Y9 |8 u( \
" M/ I% j. X, Z/ \' M+ l; Y
# Z8 v- z' c& \4 L6 Y& \& D9 r5 m* k$ Z* P% X3 P& S
係咪講緊荔枝角道間歐美?
" ?6 J8 R/ a! [, H: u

; ~: m* e5 S5 b8 f應該係,我有次經過都見到有

我從前買都藉口說幫妹妹買, 不過尺寸就會說細一點點, 免得被懷疑.
$ @4 J/ q8 `  a1 V4 }但也試過被人質問之後拒絕賣給我. 可能是怕出事會影響商譽吧?$ G1 T7 d4 _5 y" ?

" ~1 h* p% n: {, {: {% d7 w/ s因為失敗了幾次之後的確覺得很灰心失望. 遲點有機會希望和大家分享一下.
% z1 l  {  ?; `- y後來我都會在網上找人代買. 但收得較貴. 現在我想找也不太知道怎找(yahoo拍賣關了)
" W0 \. D$ z9 L所以現在都沒有再入新貨了. 忍得一時得一時.
: _# d' t+ N- t: `6 X" I始終我不像某些版友勇敢, 我被家人朋友知道我真的不知道會怎樣.

引用:
原帖由 powchan 於 2008-1-20 21:18 發表
7 R2 @7 n' d0 @1 u0 p+ e* g我想買元朗鄉議局中學冬季校服...一見我係男仔就話冇....幾間都係咁...
5 c7 A, ^# e  Y$ K, u
試下先單單買tie,之後買上衫,最後買灰色百摺裙+ O& d5 T" ~8 Y7 n* Z- @; W
咁咪冇咁易察覺囉