嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

好想買校服

引用:
原帖由 DenzeL 於 2008-1-22 16:00 發表 7 \$ o, X( N4 o
9 W9 f0 E! R2 g5 _1 U% |+ E
( m" W9 s1 u$ f+ p! c
柴灣個邊,你係咪住柴灣?
/ {: T6 K; B! Z6 ^- n6 F你係柴灣邊度買!?

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦
4 \1 x. _: r' ?/ U& y要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,
$ {6 K# U+ N/ k8 P3 c0 l但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
( o" x* ~1 [' q" m1 @! ]% l應該可以...但要數人數..有冇人有興趣先..仲可以訂size

[I am serious]......上智高年班我有興趣

我都想買校服, 不過不在香港

引用:
原帖由 pcken 於 2008-6-21 00:16 發表
) s' D- B# L" {......上智高年班我有興趣
6 H' i5 p  i4 g5 J& \$ G- \我對上智低高年級都有興趣5 t9 E8 a' ^2 e1 {) N5 }
可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買

好彩?
) Q  w: u" }  ?0 F' z4 [我試兩次去買都無被拒絕....

引用:
原帖由 khman01 於 2008-6-20 23:16 發表
4 ~; s/ c" H; H% d7 w我基本上買校服冇數 所以想買野你買下我或是其他成日買過D人啦/ q. T( k4 n0 h/ \/ \7 ]; E
要人陪買就找下我啦 , 但要知買乜... 有一d 我真是幫你唔倒 例如上智高年班,+ n) l5 P6 G3 B# q+ I" l9 A
但我和歐美 jump過..如果多人..訂可唔可以..幫我一log 出...
' B! v5 E7 ^# c- [, n; t應該可以. ...
/ c8 P5 M6 l6 i1 u
係咪先? 我有興趣喎

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 03:05 發表 . w+ E2 r1 \2 L3 a; K, w
3 W8 x5 q# F+ C1 U0 h: w
我對上智低高年級都有興趣
+ D5 G* l8 z* x9 s可惜昨天到歐亞時, 已關門...不能買
2 T+ H! X& F8 ]+ r  E1 }: `; x6 I6 ]# d; d+ g

! A4 J. \: \$ J
) q% t) c& q. ?0 \應該係歐美吧。
& C/ s5 P! o" q6 n& p" E即係話歐美係有上智的高年級校服賣?$ u% m0 ]3 |% K5 ]
我好耐之前問過只係得低年級的校服賣。

引用:
原帖由 shinobu 於 2009-1-25 17:47 發表 ( @8 x5 h; \1 N  F* B0 ?
" b: J+ L6 i+ A% J. M$ q6 p% K
係咪先? 我有興趣喎
( p4 W5 D" |( @7 g2 D
7 L$ K4 ?8 N. }. w! l9 p6 G) p! z8 Q' {
有得訂我都想訂埋一份。

我也很想,但太麻烦了,担心被发现.....

引用:
原帖由 KR7723 於 2009-3-22 01:11 發表 8 r5 N) d& {0 ~' S
5 @! q3 j+ A8 q& O; @

) {3 `; e! b/ b; p0 N
: K# K/ O9 m( ^) H) P有得訂我都想訂埋一份。
8 E" r- h  v- H9 C" e# h有無人有興趣買DGS?

現我正組織團購% u2 I( t" R6 i% S5 `, a+ A. {% N5 X2 c
當中包括上智及DGS2 N: r0 E) B9 W$ v9 H9 s
報名請早

預埋我* t% P+ _3 M, C( F
我又要!

引用:
原帖由 uniformx 於 2009-7-4 16:44 發表   . j* ~2 {# l( X9 [! y- R9 n2 n6 D
現我正組織團購" y1 r& o# s: d6 B1 e* f/ c
當中包括上智及DGS% w$ K7 G3 {$ v2 b( a4 Z
報名請早
2 n% u- N2 S4 h0 N. L+ E$ _/ }
報名上智~~thx~~^^"

報名!! 我都買

咁寸,以前我好輕易就買到,唔通多左cd去買,但無理由架,唔比阿哥或者阿爸買比個女咩?

你試下拿部相機入去, 說幫人影相用, 上年我試過ok~

去楗燊校服買 law

ya...goto 楗燊 to buy...their service is good

如有 DGS / 上智 團購 請pm~