嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-4-25 00:43 發表
/ `6 y3 R6 j" \) w( Z+ f% P: _) H! D0 u" s+ r; U7 O- Y
. E* f8 ~  L- C
PVC係咪笠埋個頭架,咁點抖氣
: ?# v- A8 W) S- L5 i5 s6 S# U+ L7 R
當然係開眼或者開鼻啦.. 

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-4-25 00:50 發表
& Q% K3 ^% D$ D& y$ r$ {- v0 z/ e6 u6 I- c
. O  ?3 F9 ~2 o% F
當然係開眼或者開鼻啦.. 
: n# m6 c  z# k. n' E- w# a% N) t* G6 W
嗯,咁都好D,不過會好似焗桑拿咁咕喎
6 z1 k, o, {" d! I  Z' O頂唔頂得順架

咪好囉,當瘦身..呵呵..
) ?0 u) q$ X! ^; M2 B' v件衫最緊要夠令同貼身..

Golden Lycra/Spandex Leotard
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

呢件都唔錯喎,不過金色就麻麻地

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
6 J& j; e8 v  |# yGolden Lycra/Spandex Leotard
! b% c2 s/ `+ N
呢隻緊身衣正到爆!
6 Y0 C! W; V. @5 }2 U% z& d* ~呢隻質料好過萊卡

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-25 11:51 發表
& y4 O  R/ E& `7 z# I2 ?& dGolden Lycra/Spandex Leotard
4 l$ z2 P1 e' D9 Y* A  Z

# r0 t. a$ s, J: c& _
. k' y  L" c9 P* {JGARY兄,知唔知呢隻料d令面易唔易甩?邊到有得買?睇落都係塗膠..' p" d# A# R0 ~% @+ r, k8 C
我之前就中招,d塗膠甩哂.. 5 g8 Y" t! H# l: a+ b

9 V9 ]( ^' M+ B) i) r
引用:
原帖由 arson 於 2009-4-25 19:06 發表 1 J0 r) |) |# X* E. W8 @' N) c

5 t; ^' j! Y% ]+ n% N" U' \呢隻緊身衣正到爆!
. l' Y, z8 ^# [, r% X呢隻質料好過萊卡
/ @/ r) I9 f: Z8 o
8 ]3 b6 `& N% j- Y3 C+ U* X
呢隻料應該都係Lycra,不過我信有唔同質地同價錢,一分錢一分貨.

PVC? 幾錢左右呀? 我又有興趣!$ D, L1 \  J0 H/ q) Z% i
要淨係開鼻窿呀

MADE IN JAPAN,  Web Site - http://omosirokurabu.ocnk.net
% b+ H2 \; K$ K" \(我都唔知質地係人點, 我估和大陸貨差不多, 可能好少少都未定!? 至於甩色, 切忌機洗及要反轉件衫來洗) 而家我己訂做女子的長袖體操衣及長袖全身連體鯊魚泳衣

Do you like it.

I WANT PVC全包呀

Could you like it.

回復 34# 的帖子

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 17:45 發表
/ Q) l! l0 C$ R$ b9 `我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費
% H  \& o% N, G. l嘩...咁好似買全包既抵D........

入面著咗絲絲感覺仲正

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-27 16:37 發表 0 F1 V7 G1 q& |- Z- |; P
Could you like it.
6 T3 X2 y1 m: l- I# s
最好連襠部都無得開口先有feel

EASY FOR MADE LOVE

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-4-28 09:24 發表 4 }+ M# F. k( a' i, j+ E
EASY FOR MADE LOVE
7 V$ }3 I" I. F4 @2 n9 g( [8 a% T又有道理!

我已知那件 - 白色全身連體泳衣要訂做要 13,000 Yen 連運費

成一千蚊...好貴........