嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

喜歡緊身衣嗎?

之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM

WHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:32 發表
: L7 M" v9 Y3 N% n; Y之前是要 13,000 YEN 的, 這個 Web-Site 是今個星期搜尋到的, 所以有出入 (男人 Size 可能要加大碼, 是要加錢的, 估計都要7,500 Yen)
, ]  P7 u1 _* k, x
9 R$ b$ e" c+ L7 p( G9 E# [( G
咦,咁咪平唔少..7500 > HKD585 ..之前個site既運費係幾多左右?可能HKD800有交易喎.. 
8 H# F5 g/ e% L% f
8 W) g6 P' ~2 o% m7 O. W# J3 _2 v& f
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 09:34 發表 $ ?7 w' `9 J0 b2 x$ X( X6 D
Racing Swimwear // WWW.D-CH.COM
5 D* m* i6 l) r7 j$ ~& z; u
; C  h& k+ ~. p. N: p; S
呢個好似廣告嚟,乜都冇..
4 n0 h" K+ h( b+ C
* ~2 p" g! b; t' Q( b
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 10:56 發表
4 D" n; l8 R1 s+ v: o( Z# B8 f# wWHITE COLOUR ARENA SWIMWEAR
: h' D6 [$ e+ {5 l8 z

1 F2 W) {# {% G5 }4 G: |呢件唔錯(個人同件衫 ),不過個藍色ARENA logo就麻麻地,冇咗仲好..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

LEO LEOTARD

BLACK PVC LEOTARD

WHITE COLOR SWIMWEAR // PURE

SEX LEOTARD GOLD & RED / SING

上面黑色果件緊身衣8 `* r; a4 e' h3 X, I
個女仔同埋件衫都正到暈呀

引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:45 發表
# _0 G! x* R" B0 c1 g% j/ a1 j" RLEO LEOTARD
$ X/ r1 y! ]% r. f8 w1 [4 r. e" V) @3 w5 m% R/ _$ g2 T
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 13:51 發表
$ a# S7 a% q9 c1 m% GBLACK PVC LEOTARD
) [( u' i( J+ Z* r
: J* A1 V2 T: A. J% K5 i& F
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:01 發表
( B8 _4 U3 f9 M. d: y! HLEO BODY STOCKIGS
# P6 `3 Y' T# u0 E2 Y" Q
! `" T4 `1 N0 P) u  U
引用:
原帖由 JGARY 於 2009-5-9 14:02 發表
- ]4 }3 w7 c0 Q* K' M& Y0 `& YSEX LEOTARD GOLD & RED / SING
1 p& _( d  Y+ d- p; E8 M

5 J( ~% }, N6 A0 Q' S' u, u嘩嘩嘩!JGARY兄,你d圖攪到我日光日白都要發﹝射﹞還擊喎..正到呀..- Z: |* }7 l$ ?$ n# ^; i2 S( j
  ....最終
2 H* F9 Y0 w- z* H1 C' d% |7 [7 i0 V
( C: C7 @# {4 ~/ o. [  U' V+ {3 m拜托下次夜晚再post多d..
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 14:06 發表 % g# Y7 s. ^' c. d
上面黑色果件緊身衣
1 o/ v$ T' S1 i& q9 d* P' s個女仔同埋件衫都正到暈呀
2 f4 j* S) p2 A, _5 }$ Q' X

9 C% t& o9 u- A0 g" @! Z呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
% G6 \' _' r) F6 F- M0 \) @張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 16:01 發表 ( u4 C6 Y& [' l# `8 z! l  f

6 G: N. |3 w! n8 N: Z/ J3 N. `( Y
2 s( W. ~" u$ h( G5 m呢件唔係zentai喎...但係都好正.. 
" f( @' @2 v( {7 ]% C張相影到咁,你都睇到女仔個樣.. 
3 E: k9 w1 u4 ?

% }" P' |2 q0 k& ^2 Q右邊果張咪睇到囉( R( R3 T. h( b: i6 {
不過唔係大特寫之麻 ) o: D& m+ J+ l; l' o6 d: l
發左短訊息比JGARY叫佢delete #130果張相: e0 H! F- z4 v9 p1 X9 K
點解佢好似無反應咁既
0 {  C$ o! N; ~+ U- B露點唔貼得架

勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... 3 \5 G$ R  \+ N( d" Y2 \% O
7 T4 r: g4 R# h$ p* f% O: {
其實唔係露點,係'毛'姐...

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-10 16:32 發表
& ^5 [3 v3 V- o+ ]1 ]. C8 |: Z勁側側側.. 喎...  雖然我都覺個feel唔錯... " f0 [, Y- W/ Y& E" u( z. v

$ h; L8 A! d+ [/ m其實唔係露點,係'毛'姐...
* f0 [7 w: @6 a4 G7 t
7 Z" V! v# E, y) p& d, Q% O6 e; q$ z
========================================================================. Z8 @2 ]' z8 D7 f: Y

% S0 W, I) H' H# ?7 ~都唔算係側啦
5 s/ J) K- n2 i( s0 M% l3 z呢區我管唔到架
3 N9 o4 @: w6 f8 G# t; S想幫佢DELETE,但我無能為力+ P+ n/ \1 j& g) s! Q
已經通知左壇主,等壇主搞啦
& _& c$ |+ J& U+ g/ e+ V* Q如果唔刪除左佢,分分鐘會比人封鎖架
4 Q, D; C  n' ~/ P到時大家都無得玩咪仲慘
9 _$ n( V. O/ x/ T+ r9 j  ^' x* Q' y, h% I) J4 K5 y# @
但係下面果點睇得好清楚下喎7 d2 h2 |; y; o: l- X5 ~4 ?
呢D算唔算係高清圖呢
# K. |( n. [; X5 G' O' X7 m6 ~( b  x7 a1 c. W8 [3 N  i- P

full body stocking

SILK FOR KOREA STAR CHUN CHI YIN

FULL BODY FOR WESTERN LADY

白色呢件好靚喎
. ^" l  [2 p. `- _- p唔知係乜野質地

包到實一實又幾好玩

引用:
原帖由 sghk_abcd 於 2009-5-11 22:50 發表
# g; @" m7 v: [6 w- S包到實一實又幾好玩
, y+ ~% s- a9 e% @. ~  I* F
============================================================, G6 |; d) z# p9 V, }0 [

; E% d5 N1 ?" u' {( L1 l' A最緊要抖到氣至得

最近訪問的版塊