嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-24 21:33 發表   0 D, c% E6 G, ~5 p0 ~3 l
  \% z- w: h  ?, o, z- b7 b
唔知呀!- b3 q, j1 V% D' {  P; C; V
一向都係咁樣洗.
* r+ t7 W' W2 H4 |% |) A

9 T, W( {& z! z. `* Z" `我試過唔得

旗袍要傳統的那種才有感覺

引用:
原帖由 henry12367 於 2013-7-25 08:38 發表   
" e6 J# S5 Y" }6 [+ \1 A+ b旗袍要傳統的那種才有感覺
+ q- ?& t- c, X: V9 ]; H) E% v# c* |2 J: V
即係唔係校服果啲??

你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片' D  ]# \$ H" A

/ e$ C+ V2 a% o9 M6 U
引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-23 23:37 發表   
$ d- f5 a+ j: \% }我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!3 u# e  R, p3 ], O( V
不過玩完之後就要洗返乾淨佢.

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
; U+ d* C& B, t4 ]  k* m你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片5 [8 j  U" l7 m/ R  s- d

2 u) ?6 f9 V3 b( Y: u: [
! b% I" V( }5 U! N* E2 k真係好hi呀!

我也會這樣做!!
3 f- G, [6 _% t; O( G( {9 p可以拍射精在上面的照片分享嗎??

引用:
原帖由 shotboy 於 2013-7-31 02:05 發表   
( h, {, l9 @1 @% o) G你穿校服,JJ半透,好性感誘惑,簡直是學生人妖,令人想入非非,支持你,希望你多發照片" U5 m5 H# `+ y$ G/ r3 {) u

+ q# A6 m/ t0 T! E6 l
7 `/ O) f& s# D$ [4 u" |$ @人妖…………

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2013-7-24 13:29 發表   & }- Z" I- ]2 s+ C. s) {; _) P# u) U

% U  w$ H2 J1 {! f# E+ j* \套隻手套或者襪落jj度打
之前我都好鐘意搵襪黎打,架。( ]4 y; |1 `8 Z, l
不過宜家係真空校服先得。

回復 1# kingphone 的帖子

我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!

要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔

引用:
原帖由 england4ever 於 2013-8-14 00:58 發表   
% g% T# v) D+ h! R0 `: a我建議你著多對滑滑的絲襪,一定仲high!
  J& V4 E$ o% [9 I7 d
著住校裙已經好HI.

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:08 發表   
  d1 |6 H8 V; G  _; X要整齊咁著成套先好玩,最麻煩系清潔
+ e% ~9 a+ y) b, ?
清潔就唔麻煩,暇煩就係等佢乾.

我就鍾意著埋底裙,因為唔著的話,漏野就整到條裙有黃色漬,洗極唔甩

好正WOR

shall we share????

校服+絲襪重正

不错啦看看学习

難唔難洗架?我都好想買我間學校既校服$ l" ]5 @1 R4 G* G+ F
我會日日都射
1 Y0 _$ }$ y1 P. f! L, {/ O但系唔敢買呀

著埋女同學的白襪就超爽

引用:
原帖由 銀禧仔 於 14-1-2014 18:06 發表   ( Q. C! q4 F  Y0 }2 @+ O. ?) N. i
著埋女同學的白襪就超爽
1 A% ]) `( L- v) `1 e
6 k* {) ~2 I" `0 D
我鐘意校服咋~~~