嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我多數會著住件校服打飛機,超hi呀!

引用:
原帖由 razer 於 18-3-2014 09:03 發表   
* }" T! f+ K& {2 m, c9 ^' B% z# d+ j0 A咁射法真係爽死
; X8 Q1 \' y# h7 L0 R3 e+ B$ [2 R; X6 S: [
系屋企用校服打尼我要射2次

引用:
原帖由 jacjac 於 2014-3-12 21:38 發表   ( ]# R/ r; p! J- @; d) @! g% g
0 Q/ z8 J3 p: d& z2 o
但如果唔洗好大陣味,8 z9 `9 k( p' ?0 l8 k- U& O8 \5 ^6 D# N
唔知射完之乾左拎去洗,4 {+ s0 u4 Y$ Z4 l! t) P0 @' R
留低個積會係點呢?
$ j, C6 p4 l6 m3 @我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% j1 d" z6 b2 b* H6 F& J& O/ z
如果太大味我都會拿去洗' {1 F4 W1 v# X2 v8 D3 E
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到' t! r" p( J) ]
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左
1 c; s) y/ j# t  i# a同埋放耐d就唔會好大味

引用:
原帖由 lkysu 於 25-3-2014 22:42 發表   
+ C# o1 e4 s( {% h5 v/ z/ [1 P# s* w
我個d唔太陣味,好近咁嗅埋后才會有味% m1 w8 P+ X1 _+ \
如果太大味我都會拿去洗: u! n! R' J- B+ q' q
要看有多黃,如果淺黃一般不會再看到8 \$ h3 t  @! X* i' f; F
深黃就會變淺黃,總之就係淺色左8 I1 [4 D. c5 ~! O9 J9 H$ {2 {% n
同埋放耐d就唔會好大味
1 o6 ]. @3 v- H1 t6 }0 Z3 a+ m9 z1 m4 T0 U  j; Z2 e
尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-4-3 09:12 發表   , K* v. _) d3 f

+ G& F2 v. E( K7 }1 B- ~# C
) Q, b1 y8 {2 Q& I! X尼排開始直接射校服,好快就黃la wo
" [5 y' @/ ?1 X) r8 ^我就一時時,有時射完好黃
$ R9 Z% i% v, ^7 r" S( ~9 V有射基本上看不出有黃
; _; L  M; b, @3 a5 f$ [可能射得少

引用:
原帖由 lkysu 於 3-5-2014 02:01 發表   # h% [; {! c6 ]" r2 f! S8 R

2 o  [2 R* o5 a6 D我就一時時,有時射完好黃/ Q, @: x+ m5 D0 b4 Y, B9 V
有射基本上看不出有黃& U! U" @" C! k" o
可能射得少
5 {0 x  V9 e& l2 H0 }- }
4 h) A7 a$ L" U+ J( n6 f2 V) v我是指射咗落去5理
6 X. l3 W; J2 t$ b就會黃色一撻

我全都係射完唔理# f2 p2 l) w, Q0 ?+ }2 H" S
都係唔一定會黃色一撻
% G) n, a6 [* l* P8 V有d可能太薄 難有色d3 P& u" u/ C8 b) Q
最近射過一件
# }9 A& i# L- a- u. u: N7 i: T3次都只黃左小小
8 f9 x. }% E8 ~( z2 Y7 l背光看係好薄

!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
# w" w3 s8 `: q2 \( A* C; ?* T+ b! ^" i) S
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕$ x4 F4 X5 \$ O$ n+ `; n& y
用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理
) N8 \0 {& N% l+ G4 h" d4 H注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi$ G9 s3 p/ b6 p6 h6 v
* ~; T0 k, Q% e1 S5 f' h- J
需要正常洗衣劑/預洗劑(粉劑較水劑好)0 [8 Q8 F  S1 A. t% |. o8 R
洗衣球/洗潔精/沐浴露/肥皂[番鹼]去油,但對蛋白質污積效力一般
暫停寫入

引用:
原帖由 lkysu 於 10-5-2014 01:50 發表   
0 p! t. n% x* }  g' g我全都係射完唔理
) n3 }& E# J! Z, ~都係唔一定會黃色一撻% M! c! r& ?+ z( K, A! G
有d可能太薄 難有色d0 I% `( \3 V1 K* o' C/ R
最近射過一件' x2 Q( S4 w1 b, S
3次都只黃左小小( J& o( |* v* i; B4 W2 y
背光看係好薄
6 E1 V" P+ m3 g$ m+ s" f5 q
" R+ E% }% M. m- s% {* [! L7 P
一件可以射三十次度la

引用:
原帖由 uniformx 於 10-5-2014 03:49 發表   * e' |6 c, I1 \0 k
!!!抗議版主壇主縱容ap(騙帖),咁我收帖
! d* H3 ^) C# n  o7 `5 O6 }" K, i5 E! H/ |# Q4 b2 f5 M8 Z( U  r
射完即時(唔等得,一有部分開始乾就唔得)浸濕
5 s* b2 s8 i, O8 \( b用[[收帖]]水沖,即[[收帖]]洗,牛奶/蛋白質污積處理7 s5 |: ]& e: C
注意水溫[[收帖]],一遇[[收帖]]就hihi
& o& f; }# l$ [; m
  ~$ I  @* t: |% N需要正常洗衣劑/預 ...
+ E+ D- E5 ^. [$ d' r
6 r- d. K$ m" g
謝u大提供清洗方法

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-10 09:04 發表   
4 v: s: Z- ^! a) L9 V+ P6 ]9 H( k5 J0 `1 K1 ]( V& s3 n5 v; x1 a

% \2 [) N7 u( \, g一件可以射三十次度la
1 i! S. }1 O0 I4 R3 _/ \我射到明顯黃/ g. N# K7 x0 O% G
就會轉射另一件

引用:
原帖由 lkysu 於 12-5-2014 04:53 發表   
# D" o9 M* F5 L2 n9 d: q9 W4 U9 T+ O: C; r
我射到明顯黃
7 G( u6 E& }3 }2 u8 |就會轉射另一件
6 \0 Z" S% q8 ]! Y! W/ H" V) Y0 J- R2 A/ D% }, }3 k; V8 \" ]5 _
我刀系,而家搵第四件泥射
9 N0 ?& f* _9 g可能會買件栛因

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-12 08:45 發表   
$ ]9 w- u" R+ @  n
0 ]) U$ [% E. Q3 t. E- W/ J3 E2 P  a: _7 B# X
我刀系,而家搵第四件泥射
6 R1 b1 N9 ]- L5 j可能會買件栛因
: D( u0 J8 k7 ]7 {# S
協因射完無咁易黃," Z2 N% J. [$ ~: h3 l! w
我想試下陪道

打完我射在地下!

引用:
原帖由 dennis8888 於 2014-5-17 16:42 發表   2 ^& D" g0 y' a3 b+ h; p) H9 T/ M" z
打完我射在地下!
$ k! t7 ]; y" e/ q9 Q2 p
有時會射落著住的校裙,有時會射落撕爛咗嘅校裙布碎,

我鍾意用bra bra打jj.要有pat.或者有喱示。超過癮

連身裙真係正

我覺得著埋PE褲打最high

會唔會攪到有漬架?
我是乖孩子,我不說謊話的~

好鬼正呀 件杉好令