嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

同自己玩SM...?

雖然我都唔會整爛啲校服7 l3 i) r( V' H8 |3 H- m/ I
但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
5 E% g! W. y. V各有愛好

三套校裙你會點用?會不會賣?

引用:
原帖由 michaelyip 於 2013-8-3 06:57 發表   * a0 D7 v, i. T0 X$ u, E3 B
三套校裙你會點用?會不會賣?
- g5 x- ~$ L; |& e; P( u我果五套就係賣既

唔用就應該送俾人

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-2 21:26 發表   . s* z3 Z3 o* U" W: x! I" d, L( u+ J

- d6 j1 z3 ]4 l4 q9 d自己著住來撕爛都一樣咁正!
1 @/ J) {2 `; h* m. y

' @: \  D# e, q$ _
- l# \+ B& p$ s  U你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦

條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左." g* M6 c& E8 c# }
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?

係咪用界刀界嗎?

a bit waste bor

引用:
原帖由 concord 於 2013-8-3 14:55 發表   
% B& b! W( H8 w9 G3 @2 t唔用就應該送俾人
( V3 m, I9 g/ N' }8 z* |
) v. |6 ~  K. _/ I2 B諗深一層,撕爛同我射到丟,咪又係一樣

引用:
原帖由 signdx 於 2013-8-3 00:28 發表   ! w7 G6 q5 v( C+ y7 g$ J
做乜咁晒野....
5 p2 R6 \3 o( `8 ?) f; |* \. e8 y! K3 g% L. b( y! l5 C5 X& B
引用:
原帖由 PRETTYPETIT 於 2013-8-3 01:04 發表   
0 ?8 O# l. k4 B5 X: L因咩事要咁做呢???
  W2 L" `& p7 ?" G1 I
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新.

引用:
原帖由 MANYAN 於 2013-8-3 01:26 發表   
( e; B% Y, |, N0 O1 Q, R( z& g撕爛不如益人
, W) A7 o% \& x  \! T
引用:
原帖由 hc1289 於 2013-8-3 01:28 發表   ; i* _- A% R5 R
好像很浪費喔( a: r# I! l# l1 w
撕掉?
% ~) z, \9 J- t( _0 z, j5 d
引用:
原帖由 ching030 於 2013-8-3 01:47 發表   
- _% \* j3 R( c; G1 G點解~~~~~~~~~~
& P; G" f+ C$ K* c" G
/ g2 [$ P- L4 M; ?. P! P
為用舊咗.

引用:
原帖由 dummy_ac1 於 2013-8-3 02:48 發表   
$ _( q/ e- v; u, D  [: E7 j7 W同自己玩SM...?
& q9 a: Z, P) C0 B) W6 c3 L6 y  f
都可以咁講!

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-3 06:40 發表   
1 p: R* v4 |" C: f" ~8 M雖然我都唔會整爛啲校服
+ C: C: m' T( P7 }* v0 m2 k2 |但有人鐘意射係校服度,有人鐘意整爛
+ A( {0 C7 J3 h- C; X各有愛好
) N4 k0 Z) Y# N1 Q
講得無錯!

引用:
原帖由 KR7723 於 2013-8-3 15:14 發表   % h) ?: t: I5 h; w" i, T% F

- d) S7 x8 a' j( {  d; t
# u! J7 G$ G0 R% u; N7 E/ c6 X6 Y* z& T
你著被你條女撕爛仲正。不過好地地一條校裙撕爛左好浪費。至少滿佈黃色液體才撕啦
7 y4 K: g% I2 s' [5 I! _
有3套新同埋呢件撕爛的用了有幾年,加上仲有一條同款的,所以共有1套舊3套新

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-8-3 15:48 發表   5 G& m; E  L% B; x
條裙好似撕成上下兩半咁, 係唔係由腰部開始撕開呢? 仲有個左袖好似唔見左.- u7 q1 ]4 z/ {0 t, `$ S6 e
第三幅相係唔係條校裙裙襬既布黎架?
4 Q5 H& l7 Y  H6 ]度度都有!

引用:
原帖由 spk2001t 於 2013-8-3 16:02 發表   
  m# P6 U' ~' q5 o係咪用界刀界嗎?
' n0 P6 W* g/ s( m0 M/ E乜嘢工具都出齊.

引用:
原帖由 hkgirl101 於 2013-8-3 16:22 發表   ; v# ]# K' f% s, N  Q
a bit waste bor
  h. N& [4 R2 ^! U- N, O- A0 l
有D啦!, Y$ O- V' P" n+ J, f0 y
無舊邊有新呢!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-3 20:22 發表   : X% d4 |1 ^2 T# Q: |

/ w9 r, m1 n! e. L講得無錯!
. N' s6 v" Y2 x
$ \# E. E3 X6 c6 x( L1 b雖然我唔會咁玩

點解你要咁做~~~~~~~