嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

秦度的白色連身校服裙已經被我一開為二,解咗體爛晒!

影張爛左既校服都要收錢……

引用:
原帖由 L4DUOOOO 於 2013-8-14 10:19 發表   
' u" \/ z. H; |+ x# m影張爛左既校服都要收錢……
2 ]5 Q& O+ N& k2 a& E: d. }是免費的,不用俾錢.

咁浪費???啲校服我會用嚟儲

why u do that...
; f% e) A; l2 c" W7 J, kit's waste.....

一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔

用舊左都吾洗咁~~~

引用:
原帖由 lrube 於 2013-11-22 15:12 發表   4 D1 t5 [' H- i, T2 R7 {- \7 V
一件好好的校服就這樣被撕裂了,好可惜喔
' b- V- ]6 T5 e" Y
引用:
原帖由 aria 於 2013-11-22 20:46 發表   2 Q* Q3 h8 `; L( s2 n
用舊左都吾洗咁~~~
: s' M/ W" v( S) }) G3 c$ \
耐不耐玩一次,好有快感架.

點解呀! 俾我吖嘛!!

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-11-25 22:05 發表   4 f2 ?$ V3 S. {* B7 ?, k

4 y7 ?! C; w+ q6 U( V+ j4 Z, p9 e% i! `
耐不耐玩一次,好有快感架.
9 S5 e2 w8 i4 p. b# j. W之前睇過你既post
) p9 K; ^9 G  ~& |$ _3 [/ B我終於撕過一條二手既校服1 \. d1 v* h9 m
原來真係好似比人姦咁

引用:
原帖由 MUI 於 2013-11-26 15:27 發表   
( N: Y& O  ~  G1 T2 L. O- E1 L& \1 K, |5 q
之前睇過你既post/ L$ x: ]4 ]7 _7 s9 d, A8 W: H$ ~
我終於撕過一條二手既校服$ A% H4 R: K2 x/ H/ E
原來真係好似比人姦咁
/ f- X( N% M7 P2 L$ Z0 r
2 @0 V. h- F) ~

+ I0 L- @: ?; A2 A. Y點樣撕法呀?

引用:
原帖由 eddiecd 於 2013-11-27 02:02 發表   0 Z( C/ u, S. d% ?" \: ?& R$ p
- W# N( j) E0 V2 Y' s/ B
! T" z' [7 J. ~. o
  J; p" o# S, i$ t5 D
點樣撕法呀?
" K) Q4 V" C8 V* x1 |! T. S9 z( H  A9 v- h: r# m& A+ _
用力係啲車口度撕開

正wor! s& P% `4 l4 y
撕得好盡~~

楼主真是 8 Y2 D+ t/ h( q" h
我珍惜都来不及啦

引用:
原帖由 yuanyi91 於 2013-11-29 00:03 發表   5 m/ k5 J1 o0 a9 p! c
楼主真是
0 C( |' q0 _  A5 \我珍惜都来不及啦
: H+ U) [' ]5 ^* e6 j* |' e3 D$ r
我有好多件,撕爛咪買過囉! / q" |4 p$ k5 Q& ?2 e. B
呵呵