嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

幫買校服

入不到校服區3 `# `3 f" }. `# D0 n
& Q: {4 x- S) N% y8 y9 B6 U
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣$ K2 i: |" Q2 K( k. w/ p

9 ~/ I3 |7 X# f有意請PM詳談
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 03:46 發表   7 n7 C5 b) a3 v8 ?
入不到校服區/ Y* X. B* [, p% s  F
, w8 S8 \/ ?7 [  @
有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
2 Q* Z- W0 P. q( m5 @" L4 t' Q4 P7 j
有意請PM詳談
) I& \" ~# T& Q5 ?3 x

1 w9 x$ s5 C/ t, h校服區都未必有人肯代買

有專門人士代買& y) ]2 v; u$ T) X% M" \
$$$$$∼∼∼∼∼

so what can i do.. i just have no guts

回復 3# seifuku 的帖子

where? who?

引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 09:49 發表   $ [/ \( A6 Z# {3 X  r0 s& z( h' j; K3 n# }9 V
where? who?
/ l6 f* k0 ^7 }  S" ^5 y
在校服區内/ k- d2 x5 B* u

4 S, s" g) t* u9 L# o0 c& e其實你想買咩校服?∼∼∼∼

要買邊間先?

豐昌順 沙田

實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入.... B8 s; X3 O0 {

$ c& ^9 h) T* m' U7 \, w自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!

Thanks for sharing

Thanks for sharing

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 10:48 發表   
/ n' }* V2 ]& T+ ]; C  s實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
4 `0 b( l6 k" a, Q! E, X4 q1 i5 `9 H
自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!
. y9 l+ e) F  n每套三百,最少買三套,我可以幫手

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 15:00 發表   2 ?$ ~, j1 }  N  H

9 i6 k/ t/ p# y+ r6 |7 s+ J# T& u每套三百,最少買三套,我可以幫手
) g' i% F; W4 z; S/ i& U8 K0 i7 d$ I" ?" _. {
嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 16:14 發表   
' T" \6 v+ Z1 s- X" f  ^' b. P  c1 b. A8 L

5 b9 h" p$ f( U- H& \) z$ b嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!
5 k/ k6 D% _8 Y& |5 a$ X6 N

4 W* L/ d, H. r$ I賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 17:21 發表   - C% C2 \- D# r: a! e" p: i5 `, _
4 _# v- N/ {, R4 r# T( B8 E
7 P" R* B& e9 e* Z# R8 s
賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份
  i1 S3 N, y; o3 n$ g8 x
拍賣網果D真係貴到無朋友

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-7 21:57 發表   
! f1 q5 y% C) n- O* x  O( l6 ~! m! ~, S% Q2 a
拍賣網果D真係貴到無朋友
# W' }2 m, `  q% g$ |: x. x6 l; c$ T3 s; [6 Z
但係人地真係有生意
9 S" u& d/ G# }3 K6 s據我所知,好多cd都幫襯佢地

無法  J6 ?3 v' J+ u) a1 z9 j
有幾多個敢自己買∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-10 12:47 發表   * `+ C3 j) E0 g$ a# ~. b3 [$ u  j
無法
/ p2 o% R/ Q  ]3 p# d9 S有幾多個敢自己買∼∼∼∼
' [# _' p# i, M* i- w& {  z
我~~~ (舉手)
誰料你為了他可這樣不雅

(認真) 樓主想買邊間校服先
/ M; A- `9 R  }% x( b! [3 p見同你有緣
9 S2 _$ G  t2 O* o; e* O唔收你錢陪你入舖買都得
/ g0 d- ?' f" g- d4 q但時間要就我
8 j2 G; X( v! q4 J! f佢唔賣或無貨唔准問候我老母' a  [8 _. z9 e- U3 ^
無膽就算數
誰料你為了他可這樣不雅

你入去話買×××咩碼
" F  x* W4 A: \8 L3 X3 _有就可能問你肥定瘦,快速答
' v  q0 K: X: E, x8 [! @2 K& a" |不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走

引用:
原帖由 shithole 於 2013-8-10 19:00 發表   ! g! R. `4 m9 C# [! F* ~$ A; ]" t
你入去話買×××咩碼
) \7 B) U9 b3 O5 O; j有就可能問你肥定瘦,快速答! n/ }' E  N( a9 ]1 i
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走
, k( n6 t$ I2 B# Q

, o9 e6 S" m  e, r4 E7 w$ J5 ?% ]跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著