嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-12 06:46 發表   
7 i& @$ l) T1 G6 A2 Y
7 M3 z0 W2 ]5 V  _3 z, f6 v8 s" ?  S5 e3 W" f( ]
跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著
! X: u! a! l. G
reply with this answer
+ R6 I# W8 P3 v+ m1 k, Wyou may be refused to sell for some shops~~~~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
其實我每次買都係話自己著,所以次次都岩身唔駛換,有時仲有得試添。" W: P+ ?9 @+ D2 ?4 Q9 @1 s8 f
樓主想買邊間學校,咩碼?我可代買,詳細你可pm我

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 17:22 發表   
7 Z2 a! `8 b7 F$ h" |6 l$ a7 ?9 m最怕叫帶個女仔來
$ Y' L( u/ F+ x  W' D# s9 {好似話講嚟講去講唔到咩碼,又話幫人買就會叫你帶個女仔嚟

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-12 12:09 發表   . ]3 y4 Y0 ?. W7 [

0 W  f" s- u4 W+ s) Greply with this answer3 M9 ]# b2 u# {" n
you may be refused to sell for some shops~~~~~
/ L0 O& K7 X; n- u& s% Q- f
一間間啦
3 X! I8 s( C0 S' h, i有啲根本唔會問

最怕叫帶個女仔來
我愛女生,要做女生,女同女生。

我只會話,距唔會黎
% k1 ], }: H+ L雖然從來無人問
; r: ?- `. X$ t& M/ N# z) b; q' c聽最多係
' T5 _+ ]8 `) ]; I好肥渦
) g9 e/ C' `/ \$ b9 P我答係呀! j' Z6 \! e  G( O" J) l4 [
有一套口岩身就帶去話要一樣大

引用:
原帖由 Misscarolchan 於 2013-8-12 23:28 發表   
; [, k- |4 P& q3 z最怕叫帶個女仔來
, q. c1 T. Z$ F- H# x3 H
可以話距行動不方便∼∼∼

既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
9 J( I  x2 {7 O; Z( V& d3 L遲早連去百佳買嘢都會比人問
4 K( Z  U& G/ h) R9 c$ v

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-13 06:37 發表   $ a6 `# Z  W' R- H
既然而家傳到連昌記都會問既時候下,莫講話金鑰賣唔賣
# k( [/ b) L8 W. R6 g遲早連去百佳買嘢都會比人問0 L/ l3 }- {: B4 y. ^' o
' h3 q& K7 m& E- C$ L8 Q
去m記...   sales姐姐問我買黎做咩, 我答...   唔係呀我幫人買架炸...唔係我食架...個女仔又唔自己黎
誰料你為了他可這樣不雅

類似啦0 Y2 T2 A; ?0 K
昌記以前都有問我
5 X7 z# s8 q4 J/ M+ q+ }問我要咩碼囉3 Y0 W% [9 W& f5 z8 b# w8 @
但無問買嚟做乜

趁人多果陣去,佢失左比你之後比錢走人

豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-14 02:21 發表   3 x8 m* X' b2 O  V" C: w
豐昌順全線分店都易買,去過沙田,北角,屯門,大埔都凈問要咩size同要唔要配件(腰帶果d),去多幾次就完全唔驚啦
$ J# k) P5 [3 E2 f
! i$ X& o* l; R2 ?% ]+ Q
豐昌順直頭叫好好買啦!

我人少先去
: X, ^5 f; ~/ K& B3 v  F6 r4 {最怕多人∼∼∼‘

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-14 11:50 發表   - @1 D; X3 [& m
我人少先去5 m! I" o. }5 k$ E0 D' _
最怕多人∼∼∼‘
! ~4 R' u4 g7 }3 I人多人少都係咁買

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-14 12:55 發表   
% Y# {3 q4 J. w0 `0 i( U9 W# d, G
% g& M8 J6 |+ B) _人多人少都係咁買
1 Y, j5 ~) |0 W! }1 m% S人多(客)趁亂... sale屎唔耐煩趕客' k: N" q" d0 t; A; m
人多(sale屎)... 口技搭夠, 差啲衰一鑊
- j1 a' f" c  ^/ {+ T人少好辦事... sale屎得閒問你野
誰料你為了他可這樣不雅

最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la

引用:
原帖由 EarlyLight 於 2013-8-15 02:23 發表   0 j' l& W$ l* B/ U1 o6 `1 M, Y
最多咪問系唔系幫你親戚買咁,隨便答就ok la
" @( `& J: }7 u* i/ N6 Q# x6 Z) B7 F8 Q% D/ A
點會問呀, b7 o& j% \6 ~2 m6 h" m. A
最多咪問幾多腰

有D shop 要求留下學生性名 ∼∼∼∼
, j8 L: I6 f/ z, G; a不過我係老作(陳小敏) ∼∼∼∼